Milli Futbolcu Arda Turan Hakkında ŞOK Yakalanma Kararı Çıktı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

11 Ekim 2018 Perşembe

Milli Futbolcu Arda Turan Hakkında ŞOK Yakalanma Kararı Çıktı

Milli Futbolcu Arda Turan Hakkında ŞOK Yakalanma Kararı Çıktı - Kurgu Gücü

Şarkıcı Berkay ile Arda Turan ikilisi arasında yaşanmış olan kavganın üzerinden milli futbolcu Arda Turan hakkında yakalama kararı çıktı. Arda Turan ile Berkay arasında yaşanan kavgada Arda Turan'ın elinde bulunan silahın ateş aldığı tespit edildi. Savcılık bunun üzerine milli futbolcu Arda Turan'ın yakalanması ve silahın bulunması yönünde emir verdi. Savcılık, silahlı tehdit ve kasten yaralamaya teşebbüsten dolayı soruşturma başlattı. Berkay bunun üzerine Murat Dalkılıç ve eşinin ifadelerine başvurulması yönünde istemde bulundu.



Yeni Gelişme: Bu olayların sonrasında Milli Futbolcu Arda Turan için '' Ruhsatsız Silah Bulundurmak '', '' Cinsel Taciz '', '' Kasten Yaralama '', '' Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokma '' suçları üzerinden iddianame düzenlenmiş bulunmaktadır. Bunun üzerine Arda Turan'a 12,5 yıla kadar hapis istemi gündemde. Bunun yanı sıra şarkıcı Berkay'a 2 yıla kadar hapis isteniyor.

Medipol Başakşehir kulübü Arda Turan'a 2 milyon 500 bin Türk Lirası para cezası verdi ve futbolcunun profesyonel yükümlülüklerinin yargı son kararını verene kadar devam edeceğini de bildirdi.

Salı gecesi Berkay ile Arda Turan arasında bir tartışma yaşanmıştı. Bu tartışmada Arda Turan, ünlü şarkıcı Bekay Şahin'e kafa atarak burnunun kırılmasına neden olmuştu. Bunun üzerine Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin hemen özel bir hastaneye gittiler. Bunun ardından saatler 05:30 civarıdayken Arda Turan'ın da Berkay Şahin'in bulunduğu hastaneye giriş yaptığı söyleniyor. Söylenilene göre ikili arasında tartışma sürerken hastaneye Murat Dalkılıç'ın da giriş yaptığı belirtiliyor. Güvenlik görevlilerin söylediğine göre hastaneye giren kişilerin alkollü olduğunu belirtmesinin yanı sıra milli futbolcu Arda Turan'ın cebindeki kabarıklığı fark etmişler fakat Arda Turan görevlilere hiçbir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi dediler. Bunun üzerine silahın tartışma sırasında ateş aldığı ve silahtan çıkan merminin fotokopi makinesinden sekerek yere isabet ettiği belirtiliyor. Ardından yıldız futbolcu Arda Turan'ın hastaneden ayrıldığı belirtiliyor.



Silahın Kamerada Görünmesi

Olayın hemen ardından yetkililere haber verilmesinden sonra olay yerinde inceleme başlatan polisler, silahtan çıkan mermi çekirdeğini tespit eden özel güvenlikçiler tarafından teslim aldılar. Mermiye el konuldu ve güvenlik görüntüleri incelendi. Görüntülerin üzerine Arda Turan'ın elinde silah olduğu belirlendi. Polis, Cumhuriyet Savcılığı'na bilgi verir vermez Savcılık '' kasten yaralama ve silahlı tehdit '' kararı ile dosya açılmasını ve Arda Turan'ın yakalanıp tabancanın bulunması emrini verdi. Buna ek olarak ünlü şarkıcı Berkay, eşi Özlem Ada Şahin ve ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın da ifadelerinin alınması yönünde istemde bulundu. Özlem Ada Şahin'in ifadesinde cinsel taciz suçlamasının da bulunması durumunda bu suçların üzerine ek olarak talimat için savcılığa bilgi verilmesi de talep edildi.

Arda Turan Yakalanma Kararı Üzerine Emniyette
Yakalanma emri üzerine milli futbolcu Arda Turan ifade vermek için emniyete gitti.

Konu hakkında tüm bilgiler haber sitelerinden alınmıştır. Kurgu Gücü doğacak herhangi bir sorundan kesinlikle sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..