Mitsubishi Electric, Türk Kahvesi Servisi Yapabilen Robotunu Tanıttı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

23 Ekim 2019 Çarşamba

Mitsubishi Electric, Türk Kahvesi Servisi Yapabilen Robotunu Tanıttı

Mitsubishi Electric, Türk Kahvesi Servisi Yapabilen Robotunu Tanıttı - Kurgu Gücü
Mitsubishi Electric, Türk Kahvesi Servisi Yapabilen Robotunu Tanıttı
Türk kahvesi servisi yapabilen robotun tanıtımı yapıldı. Mitsubishi Electric'in Türk kahvesi servisi yapabilen robotu tabirimiz caiz ise resmen görücüye çıkarıldı. 4. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi'ne '' Sağ Kolunuz '' sloganı ile katılan Mitsubishi Electric, bu slogan ile robotun Türk kahvesi servisini yapabildiğini belirtiyorlar.



İlginizi Çekebilir = Boş Zamanlarda Hobi Olarak Yapılacak En Muhteşem 8 Aktivite

Mitsubishi Electric, piyasaya fabrika otomasyon ürünleriyle beraber katma değeri oldukça yüksek ürünler çıkarmayı amaçlıyor. Mitsubishi Electric, Türk kahvesi yapamasa da en azından Türk kahvesinin köpüğünü hiç bozmadan servis etme hassasiyetine sahip oldukça becerikli bir robot ürettiklerini sergi de açıklayıp tanıttılar.


Dijital dönüşme ayak uydurulmaya çalışılan otomasyon çözümleri de Mitsubishi Electric'in hedeflerin arasında yer alıyor. Zaten üretmiş oldukları Türk kahvesi servisi yapabilen robot sayesinde bu hedeflerinde emin adın ilerlediklerini söylemiş olabiliriz.

İlginizi Çekebilir = Zayıflamak İsteyenlere Haftada 1 Kilo Verdiren Program

Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri OEM İş Geliştirme Kıdemli Müdürü Tolga Bizel, '' Gıda, Yiyecek, İçecek, İlaç, Ambalaj ve Hızlı Tüketim Sektörlerinde Robotlu Çözümler '' konulu panelde konuştu. Bu konuşmasında '' Robot kullanımında başta sanayi olmak üzere Türkiye'de hızla gelişti. '' ifadelerine yer verdi. Bunun devamında Tolga Bizel, Mitsubishi Electric'in Türkiye içinde fabrika otomasyonu ve ileri seviye robot teknoloji sektörlerinde '' Ciddi Bir Oyuncu '' diye belirtti. Devamında '' Üretilen robotların endüstride çok daha esnek üretim açısında yardımcı olabileceğini, ihtiyaç olan her alanda robotların kullanılması gerektiğini ve üretim maliyetini daha da azaltarak insan konforunun daha da arttırılmasının hedeflerim arasında yer aldığının da altını çiziyorum '' ifadelerini kullandı.

Sonuç olarak Teknoloji oldukça gelişiyor ve Mitcubishi Electric de Türk kahvesi servisi yapabilen robot üreterek teknolojinin geliştiğine güzel bir örnek sunmuş oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..