Samsung, 2'si 1 Arada Ürünü Galaxy Book 2'yi Resmen Tanıttı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

20 Ekim 2018 Cumartesi

Samsung, 2'si 1 Arada Ürünü Galaxy Book 2'yi Resmen Tanıttı

Samsung, 2'si 1 Arada Ürünü Galaxy Book 2'yi Resmen Tanıttı - Kurgu Gücü

Gigabit LTE desteğine sahip 2'si 1 arada Galaxy Book 2 ürününü en sonunda Samsung resmen tanıttı. S-Pen desteği sayesinde ekran üzerinde tam kontrol sağlamaya yarayan, ayrıca Gigabit LTE desteğiyle de bağlantı sorunu yaşatmayan yepyeni 2'si 1 arada ütün olan Galaxy Book 2 Samsung tarafından resmen tanıtıldı.



İlginizi Çekebilir = BMW SUV X7 Kocaman Boyutu ve Dudak Uçuklatan Fiyatıyla Karşınızda

Teknoloji üzerinde adeta bir dev olan Samsung, Bir klavye ve S-Pen ile kontrol edilebilen, Gigabit destekli en yeni ürünü olan Galaxy Book 2'yi nihayet duyurdu. Windows işletim sistemi ile çalışan bu cihaz, Snapdragon 850 mobil bilgi/işlem platformu ile güçlendirilmiştir.

Samsung Galaxy Book 2 Özellikleri neler diye merak edenler için gelin kısa bir incelemesini yapalım.



12 inçlik Full HD+ sAMOLED ekrana sahip olan yani ölçütleri 2160x1440 olarak söyleyebileceğimiz Galaxy Book 2, 4X4 MIMO ve Snapdragon X20 LTE Modem Cat.15 5CA ile oldukça yüksek bağlantı diyebileceğimiz bağlantıları bile destekleyebiliyor. Bunu yanı sıra cihaz içerisinde AKG markasına sahip hoparlör ve Dolby Atmos desteği de yer almaktadır.

İlginizi Çekebilir = Google Chrome Tarayıcı Savaşları İçinde Chrome 70'i Yayına Sundu

Özelliklerini Liste haline getirecek olursak;
Snapdragon X20 LTE Modem Cat.18 5CA, 802.11 a/b/g/n/ac 2.4+5GHz, VHT80 MIMO
12 inç Full HD+ sAMOLED ekran olması
Qualcomm Snapdragon 850 işlemciye sahip
8MP arka, 5MP ön kamera
4GB RAM, 128GB depolama

İlginizi Çekebilir = Google, Play Store Uygulaması İçin Üreticilerden Ücret Talep Edecek

Galaxy Book 2 satışı ne zaman başlayacak ? diye merak edenler için net bir tarih belli olmamasıyla beraber Kasım ayında satışa sunulacağı biliniyor. Samsunda Galaxy Book 2 fiyatı ne kadar ? diye merak edenler için vergi dahil olmayan fiyatı 999 dolar yani şuan ki dolar kuru ile 5647,10 Türk Lirası fiyatına sahip olacağını biliniyor. Türkiye'deki kullanıcılar için şuanda net bir fiyat belli değilken vergilerinde eklenmesiyle yaklaşık 1200 Dolar civarında olması bekleniyor.


Görüldüğü üzere fiyatı gerçekten çok uçuk bir cihaz olsa da ilginin bu cihaz için oldukça fazla olması bekleniyor. Tabi gerçekten kaliteli bir bilgisayarım olsun diyorsanız bu fiyat ve ürün sizler için oldukça iyi bir seçenek olacaktır. Sizler de fikirlerinizi yorum olarak konu altında bizlere belirtebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..