3.5 Milyon TL'lik Lamborghini Yolda Kaldı: Belediye Ekipleri İtti - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Ekim 2018 Cuma

3.5 Milyon TL'lik Lamborghini Yolda Kaldı: Belediye Ekipleri İtti

3.5 Milyon TL'lik Lamborghini Yolda Kaldı Belediye Ekipleri İtti - Kurgu Gücü

İstanbul'da herkesi oldukça çok şaşırtan bir olay yaşandı. 3.5 Milyon Türk Lirası değerindeki Lambourghini yolda kaldı ve belediye ekiplerine '' Marş basmıyor abi be bir ittirsenize size zahmet! '' dediler. İBB çalışanlarının yol tıkanmasın diye 3.5 milyon TL değerindeki Lamborghini'yi yol kenarına itmesinin sonrasında İBB çalışanları o yaşanan durum hakkında konuştu.



Belki pek rastlanmayacak ilginç durumlardan bir tanesi İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yaşandı. Marş basmadığı için yolda kalan Lamborghini yüzünden trafik neredeyse durmak üzereydi. İBB'nin Trafik Müdürlüğüne bağlı bir kaç kişi trafik durmasın diye Lamborghini arkadan iterek yol kenarına kadar ittiler.

İBB çalışanların Recep Aykun, Birol Tosun ve Serkan Çalışır yaşanan olay hakkında DHA muhabirlerine konuştular.


Yolda Kalan Lambourghini'yi İten İBB Çalışanları - Kurgu Gücü

Erkan Çalışır ( En Solda Olan Kişi ) yolda kalan Lamborghini hakkında şu şekilde '' Bizim için sıradan bir hizmetti aslında, ama sosyal medyada paylaşılıp büyük bir konu olacağı hiç aklımıza bile gelmeden orada normal işimizi yapıyorduk. Yolda araç arızası gördük, yardımcı olmak istedik. Bütün konu bu yani. Aracın sahibinin de üzüntülü bir ifadesi vardı ama yapacak bir şey yok, sonuçta arızalanmış yani. Çıkış amacımız hizmet. Büyükşehir belediye başkanımızın bize öncelikli talimatı gönül belediyeciliği olmuştur. Bu anlayışla hizmetimize devam ediyoruz. Yani aracın markası, modeli, fiyatı hiç fark etmiyor. '' açıklamalarda bulundu.


İBB'nin diğer bir çalışanı olan Birol Tosun ise yolda kalan Lamborghini hakkında '' Arızalanmış olan herhangi bir araçtı, ben araçların arasında herhangi bir fark görmüyorum. Biz de gittik yardımcı olduk. Trafik sıkışmıştı, gelen giden korna basıyordu. Hem yolda kalan aracı kurtarmak, hem de trafiği açmak önceliğimizdi. Biz de iterek yolun sağına çektik aracı, yardımcı olduk. Çok ağırdı. '' açıklamada bulundu.

İlginizi Çekebilir = Hız Tutkunları İçin Lamborghini Aventador SVJ Resmen Tanıtıldı

İBB'nin diğer bir çalışanı olan Recep Aykın yolda kalan Lamborghini olayı hakkında  '' Bir anda trafik sıkıştı, biz orada çalışma yaparken. Bir aracın arızalandığını gördük, yardım etmek istedik. Aracın ne olduğu değil de, orada vatandaşın karşılaşmış olduğu sıkıntıyı gidermek önemliydi. Bizim görevimiz olduğu için o trafiği en iyi şekilde, sağlıklı bir şekilde ve o vatandaşı da emniyetli bir şekilde yol kenarına çekmek gerekiyordu. '' diyerek ifade etti.



Trafik ekipleri ile Lamborghini'nin yolda kalması tüm herkes tarafından ilgi odağı oldu.

1 yorum:

  1. Bu olay anı Iphone'u olup kontor yükleme parası olmayan tipler gibi olmuş :D

    Lamborghini'nin yolda kaldığını görmek garip :D

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..