Gerçeğin Peşinde 19 Ekim 2018 Cuma 288. Bölüm Yaşanan Gelişmeler - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Ekim 2018 Cuma

Gerçeğin Peşinde 19 Ekim 2018 Cuma 288. Bölüm Yaşanan Gelişmeler

Gerçeğin Peşinde 19 Ekim 2018 Cuma 288. Bölüm Yaşanan Gelişmeler - Kurgu Gücü

Her gün TV8 ekranlarında Serap Ezgü'nün sunumuyla saat 12:50 de karşımıza çıkan Gerçeğin Peşinde 288. Bölüm izle ile bugünde karşınıza çıkıyor. Peki Gerçeğin Peşinde 19 Ekim 2018 programında neler yaşandı ? İşte tüm detaylar konumuzda..



İlginizi Çekebilir = Elektrikli Yerli Otomobil TM 480i İlk Görüntüleri Ve Fiyatı Belli Oldu

Gerçeğin Peşinde programında dün neler yaşandı görmek için tıklayınız. Peki bugün neler konuşulacak ? Adli Tıp Uzmanı Taner Güven, Miyase Bedir cinayetini işleyen katil için '' Katile sesleniyorum yakalanmak üzeresin '' şeklinde ifadelerde bulundu. Bunun dışında 29 bıçak darbesiyle öldürülen Melek Şengönül'ün akrabasından çarpıcı iddialar söylenmişti. Uzun süre sonra Melek Şengönül'ün karşısına çıkan Enver Bey, kendine sorulan soruları yanıtladı.


Miyase Bedir öldürüldükten sonra yerinin değiştirildiği dünkü program içerisinde bilgisi verilmişti. Miyase Bedir'in torunu Suan Dinç telefon bağlantısı ile bağlandı ve '' Anneanemin başına gelenlere dayanamıyorum. '' ifadelerinde bulunmuştu. Devamında ise '' Anneannem sırlarıyla öldü '' diye ekledi. Miyase Bedir bildikleri yüzünden mi öldürüldü ? sorusu tartışılacak.


Miyase Bedir cinayeti, Melek Şengönül cinayeti ve Mikail Dağdelen'in 2,5 senedir kayıp olması hala belirsizliklerini korumakta. Bakalım Gerçeğin Peşinde 288. Bölüm izle programında bugün neler yaşanacak.

Programda Mikail Dağdelen hala bulunmuş değil. Bugün yine konuşuldu ve yine bir sonuç yok.

İlginizi Çekebilir = İngiltere Premier Liginde Şampiyon Olmuş 24 Şahane Takımlar

Konu hakkında tüm detaylar Gerçeğin Peşinde programının içinde söylenildiği gibi alınmıştır. Bu konu üzerinde doğacak her hangi bir sorundan Kurgu Gücü sitesi sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..