Site Tanıtmak İsteyenlere Muhteşem 5 Marka Değeri Kazandıran Öneri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

16 Ekim 2019 Çarşamba

Site Tanıtmak İsteyenlere Muhteşem 5 Marka Değeri Kazandıran Öneri

Site Tanıtmak İsteyenlere Muhteşem 5 Marka Değeri Kazandıran Öneri - Kurgu Gücü
Site Tanıtmak İsteyenlere Muhteşem 5 Marka Değeri Kazandıran Öneri

Site kurmuş olan herkes illa ki sitesinin çok iyi yerlere gelmesini ister. Bunun için öncelik ilk olarak site içeriğinin kalitesi olduğunu bilmenizi isterim. Site tanıtmak isteyen bir kişi çeşitli yollara başvurabilir fakat en etkili yöntemleri makalemizde açıklıyoruz. Dediğimiz gibi site içeriği kaliteli olan bir siteyi zaten Google amca en üst sıralara taşır. Bu yüzden önceliğiniz sitenizi tanıtmaktan çok içeriğiniz olsun. İçerik kaliteniz on numara, kaliteli içerikleriniz sayesinde ufak tefek bir şeyler elde ettiniz. Bu işlemlerin ardında sıra '' Site Tanıtmak '' kriterine geldi.



Çoğu kişi sitesini tanıtmak için bedava yollar arıyor. Tabi elbet bedava yollar ile de şansınız yaver gider büyük sitelere backlinkler yerleştirme şansınız olursa iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Fakat bir sitenize marka değeri kazandırmak istiyorsanız, '' Profesyonel '' gibi görünün, hatta profesyonel olun. Bunun içinde illa ki ufak tefek bütçenizin olması gerekiyor. İnternet sektöründe para kazanmak istiyorsanız; Mutlaka para harcamanız gerekmektedir. Cebinizde reklama verecek bir bütçeniz yoksa ücretsiz yollar deneyip, sitenizin içeriklerinin kalitesini arttırmaya devam etmeniz iyi olacaktır. Nedeni ise kendinize reklam için bir bütçe oluşturana kadar bu şekilde ilerlemeniz hem kalitenizi arttıracak hem de bu kendinize bütçe oluşturabilirsiniz.

Site tanıtmak isteyenler için önerilerimize gelecek olursak bu öneriler sayesinde marka değeri kazanabilirsiniz. İşte sitenize marka değeri kazandıracak 5 Muhteşem Öneri...



1. Toplu Sms ve Mail Yollamak

Site Tanıtmak için Toplu Sms ve Mail Yollamak - Kurgu Gücü
Site Tanıtmak İsteyenlere Muhteşem 5 Marka Değeri Kazandıran Öneri
Site tanıtmak isteyen bir kişinin yapabileceği en etkili yöntemlerden bir tanesi de toplu mail yollamak olacaktır. Cüzi miktarlara toplu mail yollayan adresler mevcut. Oldukça iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Sitenizi tanıtan kısa bir yazı yazın ve toplu mail ile yazınızı insanlara ulaştırın. Siteniz kaliteli ise zaten kullanıcı kesinlikle sizi tercih ederek sitenize organik trafik sağlayacaktır. Zaten genel olarak sitelerimizin organik trafik alması en önemlisidir.


İlginizi Çekebilir = Web Sitesine En Fazla Kaç Tane Google Adsense Reklamı Konabilir ?


2. Broşür Bastırmak- El İlanı Dağıtmak

Site Tanıtmak için Broşür Bastırmak- El İlanı Dağıtmak - Kurgu Gücü
Site Tanıtmak İsteyenlere Muhteşem 5 Marka Değeri Kazandıran Öneri
Site tanıtmak isteyen kişiler için en iyi marka değeri kazandıran yöntem ise el ilanı yani broşür dağıtmak olacaktır. Çoğumuz bir yerde dolaşırken karşımıza çıkan kişiler tarafından bize verilmeye çalışılan el ilanlarına denk gelmişsinizdir. Belki bu sizi verilen bu el ilanlarından hoşlanmıyor olsanız da illa ki algınızda yer edeceği için insan merak edip bakacaktır.


İlginizi Çekebilir = İnternetten Para Kazanmak Mümkün Mü ?


3. Webmaster Forumlarında Reklam Yapmak

Site Tanıtmak için Webmaster Forumlarında Reklam Yapmak - Kurgu Gücü
Site Tanıtmak İsteyenlere Muhteşem 5 Marka Değeri Kazandıran Öneri
Bazı siteler yeni yazarlar yeni site sahipleri için çeşitli site tanıtmak için imkanlar sunuyorlar. Büyük kitle sahibi kişiler sitelerinizi tanıtmak adına bir alan oluşturup, sitenizin linkini orada paylaşarak kitlelere ulaşabilmenizi sağlıyor. Tabi bunu yaparken kendi siteniz ile alakalı sayfalarda sitenizi paylaşırsanız daha çok ilgi çekersiniz. Örnek olarak verecek olursak: Hürriyet blog yazarları için Yazar Kafe adında bir site oluşturmuş. Uzun zamandır da bu site var. Oraya kayıt olarak içeriklerinizi paylaşabilir ve paylaştığınız konunuza ilgisi olanların tıkladığında sizin sitenize yönlenmesini sağlayabilirsiniz.


4. Tanıtım Yazı veya Banner Reklam Yayınlatmak

Site Tanıtmak için Tanıtım Yazı veya Banner Reklam Yayınlatmak - Kurgu Gücü
Site Tanıtmak İsteyenlere Muhteşem 5 Marka Değeri Kazandıran Öneri
Büyük kitle sahibi internet sitelerinde reklam anlaşması yaparak sitenizin banner'ı yani hareketli giftini paylaştırarak da gerekli kitleye ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde siteniz ile alakalı tanıtım yazısı yazarak büyük kitle sahibi sitelerle anlaşarak yazınızı paylaşmanızda sizlerin '' Site tanıtmak '' adına yapacağınız en iyi yöntemlerdendir.


5. Sosyal Medya Sayfalarında Paylaşım

Site Tanıtmak için Sosyal Medya Sayfalarında Paylaşım - Kurgu Gücü
Site Tanıtmak İsteyenlere Muhteşem 5 Marka Değeri Kazandıran Öneri
Bildiğiniz üzere devrimiz artık sosyal medya devri ve site tanıtmak için en iyi yöntemlerden bir tanesi konumunda. İlk olarak sitenizi oluşturur oluşturmaz, siteniz ile alakalı kesinlikle sosyal medya hesapları açın ve paylaştığınız her konuyu o hesaplarınızda paylaşın ki güzel bir yer edinin. Ayrıca büyük sayfalarda da ( konunuzla ilgili olan sayfalar ) konularınızı mutlaka paylaşmaya özen gösterin.

Evet arkadaşlar kimi yöntemler ücretsiz olarak yapılabilecekken kimileri ise cüzi miktarlar ile yapılabilecek yöntemlerdir. Site tanıtmak istiyorsanız kesinlikle para harcamaktan çekinmeyin. Para harcamadan bir yerlere geleceğinizi düşünüyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz. Çok kaliteli bir yer olmasını istiyor ve büyük kitlelere ulaşmak istiyorsanız biraz ara harcamak zorundasınız.

İlginizi Çekebilir
1- Ücretsiz Web Sitesi Nasıl Kurulur %100 Kazanma Garantili ?
2- Site Tanıtmak İsteyenlere Büyük Fırsat! Sitenizin Tanıtımını Yapın

2 yorum:

  1. Deniz Sanlı18.10.2018 10:58

    Daha önce ben el ilanı dağıtma konusunda bir durum sergilemiştim ve gayette başarılı bir yöntem olmuştu ve sitem baya hit kazanmıştı. Yazınızı da oldukça çok beğendim güzel tavsiyeler sunmuşsunuz.

    YanıtlaSil
  2. Site tanıtmak için en güzel fırsat sosyal medya platformudur bence

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..