Yay Burcu Özellikleri Nelerdir ? Yay Burcu Günlük Burç Yorumları - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

20 Ekim 2019 Pazar

Yay Burcu Özellikleri Nelerdir ? Yay Burcu Günlük Burç Yorumları

Yay Burcu Özellikleri Nelerdir - Yay Burcu Günlük Burç Yorumları - Kurgu Gücü
Yay Burcu Özellikleri Nelerdir ? Yay Burcu Günlük Burç Yorumları

Yay Burcu özellikleri nelerdir ? Yay Burcu hangi tarihler arasında doğan kişilere verilen astroloji terimidir ? Yay Burcu günlük burç yorumları hakkında bilgiler... Yay Burcu kişisi 23 Kasım ile 21 Aralık arasında doğan kişileri verilen astroloji terimidir. Yay Burcu kişisi oldukça akıllı bir zekaya sahip olduğu için başkaları tarafından zorlanılan konuları çok kısa bir süre içerisinde kavrarlar ve çözüm yolu bulurlar.



Becerileri ve kavrama yeteneklerinin sayesinde işi çok kolayca çözüme ulaştırabilirler. Dikkatsiz bir şekilde risk alabilirler ama hata yaptıklarına ise o hatalarından ders çıkarma konusunda da oldukça iyiler. İyimser olmaları ve içten olmalarından dolayı çok kolay bir şekilde arkadaş edinebilirler. Emir almaktan ve kısıtlanmaktan kesinlikle hoşlanmayan Yay Burcu kişisi, özgürlüğü konusuna ise abartılı bir şekilde düşkündür. Yay Burcu özellikleri içinde patavatsız oluşları, kaprisli ve dikkatsiz olmaları da yer almaktadır.



Kolay kolay kin tutmazlar. Kolay sinirlenebilirler ama çok kısa zaman içinde de sakinleşebilirler. İletişim konusunda çok iyilerdir. Değişik kültürleri tanımayı, seyahat etmeyi, yeni insanlarla tanışmayı, farklı yerler görmeyi ve keşfedilmemiş olan konular hakkında araştırmalar yapmayı çok aşırı severler. Para ile araları çok iyi diyemeyiz çünkü çok cömert ve savurmayı severler. Aynı an içinde birden çok konu ile ilgilenebilen Yay Burcu kişisindeki bu durumun sebebi ise bilmedikleri şeyleri öğrenmek istemelerinden kaynaklanmaktadır.

Açık sözlü oldukları için ilgilerini çekmeyen her konudan sıkılırlar ve sıkıldığı bu konuları belli etmekten asla çekinmezler. Hareketli kişiler olmasından dolayı daima formda bir yapıya sahiplerdir. Bu sayede de tüm sporlar ile ilgilenebilme şansına sahiplerdir. Tabi şöyle de bir durum var ki özellikle açık hava sporlarını oldukça çok sevdikleri bilinir. İyi niyetleri ve kendine güvenleri adeta yüzlerinden belli olmaktadır.


Yay Burcu Özellikleri

Yönetici Gezegeni = Jüpiter
Tarot Kartı = Denge
Kıymetli Maden = Teneke
Bitki = Nergis, Karahindiba, Dut, Meşe ve Huş
Element = Ateş
Nitelik = Değişken
Uğurlu Taşı = Turkuaz
Uğurlu Sayıları = 5 ile 7
Kıymetli Taş = Lal
Gün = Perşembe
Renk = Mor
Hayvan = At

İlginizi Çekebilir = Akrep Burcu Özellikleri Nelerdir ? Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..