2019 Yılının En Ucuz Fiyatlara Sahip Atkı ve Bere Modelleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Kasım 2018 Salı

2019 Yılının En Ucuz Fiyatlara Sahip Atkı ve Bere Modelleri

2019 Yılının En Ucuz Fiyatlara Sahip Atkı ve Bere Modelleri - Kurgu Gücü

Sonbaharın gelmesinin ardından yavaş yavaş kışlık giyim sektöründe de canlanma olmaya başladı. Özellikle kış aylarından boğaz ağrısı çekmemek için Atkı gibi boğazı saran bir şeyler kullanmak oldukça önemli bir nokta oluyor. Bunun dışında ise özellikle başımızı üşütmemeye özen göstermek adına bere diğer bir adıyla şapka mutlaka giyilmesi gerekiyor. Peki atkı fiyatları ne kadar ? Bere, şapka fiyatları ne kadar ? En ucuz atkı ve bere siteleri hangileri ? Atkı ve bere alırken nelere dikkat edilmeli ? Bere ve atkı alırken marka önemli mi ? Hangi markalardan atkı ve bere almalıyım ? gibi tüm detaylar konumuzun içerisinde olacak.


İlginizi Çekebilir = Kışlık Alışveriş Yapacak Olanlara Kışlık Mont ve Kışlık Bot Rehberi

Kimileri trend çağına ayak uydurmak için farklı farklı atkı ve bere modellerini denerken, kimileri ise bana trend değil cebimdeki paraya uygun bir atkı ve bere olsun diyor. Bizde her iki kısmı da sevindirerek hem trend hem de cebinize uygun ürünler hakkından bahsedeceğiz. İlk olarak sizlere atkı fiyatları ne kadar olduğundan ortalama olarak bir fiyat söyleyelim. Günümüzde çağında 5 TL ye de atkı bulabilirken 500 TL ye de atkı bulabilirsiniz fakat ne 5 TL lik atkı alıp kendinizi soğuktan korumadan hareket etmenize ne de 500 TL verip cebinize zarar vermenize gerek yok. Nedeni ise 20-30 TL bile en kaliteli atkılara sahip olabilirsiniz. Peki nereden atkı alabilirim ? diye soracak olursanız: online atkı siteleri içinde bir kaç yerden bahsedelim ve fiyatlarını sizlere söyleyelim.


Trendyol adlı online alışveriş yapabileceğiniz sitede kadın atkı fiyatları 15 TL den başlamaktadır ve oldukça kaliteli ürünler karşınıza çıkmaktadır.

2019 Kadın Atkı -Kurgu Gücü

Aynı sitede erkek atkı fiyatları da 15 TL den başlayan fiyatlarla sizlere sunuluyor.

2019 Erkek Atkı - Kurgu Gücü

Bu site dışında LC Waikiki, Koton, Defacto gibi Türkiye de oldukça yoğun bir şekilde giyim sektöründe yer almış firmalarda da en ucuz atkı modelleri bulma şansınız mevcuttur.

Gelelim bere fiyatları hakkında bilgiler vermeye. Bere de bildiğiniz üzere kışlık giyim için belki de en önemli ürünlerden bir tanesidir. Çoğu kişi montlarında yer alan şapkalar değil de bere kullanmayı tercih etmektedir. Peki online bere siteleri hangileri ? En ucuz bere nereden alabilirim diye merak edenler için kısaca bahsedelim. Ortalama bir kalitedeki bere için en fazla verilmesi gereken miktar bizce 30 TL'nin üzerine çıkmamalıdır. Çoğu internet sitesi üzerinde de zaten fiyatlar 12,95 TL ye başlayan fiyatlarla satılmaktadır.



Kadın bere fiyatları, 12,99 TL den başlayan fiyatlarla bulmanız mümkündür.

2019 Kışlık Kadın Bere-Şampa Modelleri - Kurgu Gücü


Erkek bere fiyatları ise aynı şekilde 12,99 TL den başlayan fiyatlarla bulmanız mümkün olacaktır.

2019 Kışlık Erkek Bere-Şampa Modelleri - Kurgu Gücü


Peki bu fiyata Kışlık bere modelleri satan online siteler hangileri ? olduğu konusunda merak ediyorsanız onlardan da en çok bilinen markalardan da bir kaçını sizler için belirtelim. Bunların başında en çok bilinen sitelerden bir tanesi de LC Waikiki oluyor. LC Waikiki de 12,95 TL den başlayan fiyatlarla bere bulabilirsiniz. Diğer bir ise Koton sitesidir ve 9,99 TL den bere alma şansınız bulunuyor ve bunlar genelde indirimli ürünler olarak satılıyor. Diğer bir site olan Decathlon sitesinde ise 14,99 TL den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..