Ufak Gibi Görünen Ama Zengin Olmanızı Sağlayacak En İyi 7 İş Tavsiyesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

6 Kasım 2018 Salı

Ufak Gibi Görünen Ama Zengin Olmanızı Sağlayacak En İyi 7 İş Tavsiyesi

Ufak Gibi Görünen Ama Zengin Olmanızı Sağlayacak En İyi İş Tavsiyeleri - Kurgu Gücü
Ufak Gibi Görünen Ama Zengin Olmanızı Sağlayacak En İyi 7 İş Tavsiyesi
Belki de çoğumuzun aklında ''Kendi işimi kurup kazanacağım para, başkasının işinde çalışarak kazanacağım paradan kat kat fazla olur'' fikri bulunmaktadır.. Fakat kendi işinizi nasıl kuracağınızı ve ne iş kuracağınızı bilmiyorsunuz. Bir iş kurmak için ilk olarak '' RİSK '' kavramını göze almanız gerekmektedir. Hiçbir şey risk almadan asla gerçekleşmez. Hayatımızın her yerinde seçenekler karşımıza çıkıyor. Bu yüzden zengin olmak için risk almak şarttır. Gelin şimdi size iş tavsiyeleri sunalım.


Ben zengin olmak istemiyorum sadece düzenli bir hayatım olsun, karnım doysun diyorsanız bu da güzel bir şeydir tabi ki ama başkasının işinde 3 kuruşa tamah edip yorulmak yerine, kendi işinizin patronu olun orada koşturup yorulun daha iyidir. Şimdi şöyle de düşünenleriniz olacaktır; Başkasının işinde ben çalışmayacağım, o çalışmayacak, bu çalışmayacak eeee o zaman kim iş verenlerin yanında kimler çalışacak diye aklınıza sorular takılıyor olabilir. Bunları düşünmenize gerek yok. Çünkü siz çalışmak isteyen insanlara güzel paralar sunarsanız ve çalışanlara gün geçtikçe maaşlarında güzel artışlar yaparsanız çalışacak çok kişi bulursunuz. Bunlar geri planda kalsın. İlk hedef risk alıp bir iş kurmaya başlamak olacak.


Peki kurabileceğiniz işler neler olduğunu konusunda sizlere bir kaç fikir verecek olursak; bu fikirler sayesinde işinizi iyi oturtabilirseniz milyarder olmamanız için hiçbir engel kalmayacaktır. Gelin sizlere iş kurmak için hangi sektörde iş yapmanız gerektiğinden ve hangi işler üzerinde iş yeri açabilirsiniz onlardan bahsedelim.


İlginizi Çekebilir = Büyük Girişimcilere Göre Başarmak İçin Yapmanız Gereken 8 Fikir


Kendi İşinin Patronu Olmak
Ufak Gibi Görünen Ama Zengin Olmanızı Sağlayacak En İyi İş Tavsiyeleri - Kendi İşinin Patronu Olmak - Kurgu Gücü
İlk olarak sizlere şunu söylemeliyim ki, ne iş kurarsanız kurun kendi işinizin patronu olun. Başkalarının işinde çalışarak belki her ay sabit geliriniz olur ve maaşınız garantidir. Fakat kendi işinizin patronu olursanız ilk zamanlar sıkıntı yaşayabilir ya da batabilirsiniz ama olur da işinizi yerli yerine oturtabilirseniz o zaman işte yaşadınız demektir.


Zengin Olmak İçin Kurabileceğiniz En İyi İş Tavsiyeleri



Ekmek Fırını Açmak
Ufak Gibi Görünen Ama Zengin Olmanızı Sağlayacak En İyi 7 İş Tavsiyesi - Ekmek Fırını Açmak - Kurgu Gücü
Belki de dünyanın kolay kolay kapanmayacak sektörlerinden bir tanesi de gıda sektörüdür. Gıda sektöründen kastım '' EKMEK '' yapımıdır. Bir fırın açmanız ömür boyu kazanç sağlamanız için en iyi iş tavsiyeleri arasında yer almalı diye düşünüyorum. Bazı insanların ekmek yemeden doymadığı biliniyor. Misal ben ekmek yemeden kolay kolay doymam. Bazı insanlar vardır ki makarna, pilav gibi yiyecekleri ekmekle yerler. Yani ekmek biz insanların hayatında çok önemli bir besindir. Tavsiyelerimiz arasında Ekmek Fırını Açmak en mantıklı seçeneklerden bir tanesi olacaktır.

İlginizi Çekebilir = Dudak Uçuklatan Fiyatlarda Dünyanın En Pahalı 10 Topuklu Ayakkabı

Erkek Berberi veya Kadın Kuaförü
Ufak Gibi Görünen Ama Zengin Olmanızı Sağlayacak En İyi 7 İş Tavsiyesi - Berber ve Kuaför Açmak - Kurgu Gücü
Eğer olur da birileri saç kestirmemek moda diyip ortaya atmazsa Erkek Berberi veya Kadın Kuaförü açmak da sizler için en iyi iş tavsiyeleri arasında yer alacaktır. Çünkü saç, sakal sürekli uzayan bir şey olduğu için insanlar bir süre sonra mecburen kestirmek ya da kısaltmak istiyor. Bu yüzden bir berbere gidiyor ve saçlarını kestiriyor. Dünyanın bitmeyen sektörlerinden bir tanesi olduğunu düşündüğümüz mesleklerinden bir tanesidir ve bu belki de zengin olmak için güzel bir iş fırsatı olacaktır.



Kitap Kafe Açmak
Ufak Gibi Görünen Ama Zengin Olmanızı Sağlayacak En İyi 7 İş Tavsiyesi - Kafe Açmak - Kurgu Gücü
Belki de çoğunuzun basit gördüğü kitap kafe açmak fikri sizleri zenginlik derecesine kadar çıkartabilir. Neden mi ? Günümüz şartlarında bir kafeye geçip oturduğunuzda içtiğiniz bir çayın en düşük fiyatının 3,5 TL olması demek kafeden çok paralar kazanacağınız anlamına geliyor demektir. Düşünün ki bir çay bardağı çayın maliyeti ne kadar olabilir ? Bir de işin içine görsel kalite sunduğunuz zaman deniz manzarası gibi iş oldu mu sana bir bardak çay 5 TL.. İlk zamanlar biraz zorluk çekebilirsiniz fakat işiniz bir düzene girdiği taktirde yaşadınız..

İlginizi Çekebilir = Türkiye'nin En Zengin Şirketlerini Fortune Turkey Açıkladı

Çay Ocağı Açmak
Ufak Gibi Görünen Ama Zengin Olmanızı Sağlayacak En İyi 7 İş Tavsiyesi - Çay Ocağı Açmak - Kurgu Gücü
En basitinden bir çay ocağı açarak zengin bile olabilirsiniz. Ufak fikir olarak düşünmeyin. En kötü çay ocaklarında satılan çay 1 TL olarak satılıyor. Esnafların olduğu yerde yaparsanız bu işi o zaman günlük 500 Tane çay satsanız bu da zaten en miktar olur. 500 TL para yapar. Sizin günlük gideriniz 200 TL olsa dahi yine günlük net kazancınız 300 TL olacaktır. Peki bunu aylığa vurduğunuzda 9 bin TL gibi miktar olur... Hadi diyelim eften püften şeyler içinde gitsin 4 bin TL. Size yine aylık 5 Bin TL kalacaktır. Normal bir iş yerinde işçi olarak çalışıp asgari ücret alacağınız yerine bu daha mantıklı değil mi ?



1 Milyoncu - Genel Alışveriş Merkezi
Ufak Gibi Görünen Ama Zengin Olmanızı Sağlayacak En İyi 7 İş Tavsiyesi - 1 Milyoncu Açmak - Kurgu Gücü
Çoğumuzun mahallesinde illa ki 1 milyoncu diye tabir ettiğimiz genel olarak her şeyin satışını yapan adı 1 milyoncu olup 10 TL den aşağıya malzeme satmayan Genel Alışveriş Merkezlerinden bahsediyorum. Burada bu da ufak bir sektör gibi görünse de zengin olmak adına yapılabilecek mesleklerden bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz.



Dönerci Dükkanı Açmak
Ufak Gibi Görünen Ama Zengin Olmanızı Sağlayacak En İyi 7 İş Tavsiyesi - Dönerci Dükkanı Açmak - Kurgu Gücü
Bildiğiniz üzere belkide eskilerden beridir konuşulan işlerden bir tanesi de Dönerci olmaktadır. Almanya gibi bir şehirde dönerci dükkanı açıp zengin olan bir sürü kişi olduğu biliniyor. Ülkemizde de bu iş üzerinde yer açanlar genel olarak bir süre sonra daha fazla şube ile karşımıza çıkıyor. Alt tarafı döner bu insanı zengin eder mi demeyin.. Bir dönerci dükkanı açın ve sizlere neler kazandıracağını görün.. Döner çoğu kişi tarafından sevilen bir tüketim ürünüdür. Şahsen ben günde mutlaka yarım ekmek döner yemeden duramam. Kar elde ediliyor olmasaydı sektör çoktan biterdi ama hala ayakta ve dönerci dükkanı olanların ek şubeler açıyor olması demek ki oldukça çok kazanabildiklerini göstermektedir. Ben zengin olmak istiyorum diyorsan bu iş fırsatını değerlendirebilirsin..




Giyim Mağazası Açmak
Ufak Gibi Görünen Ama Zengin Olmanızı Sağlayacak En İyi 7 İş Tavsiyesi - Giyim Mağazası Açmak - Kurgu Gücü
Günümüzde alışveriş tutkunu o kadar çok insan var ki, ihtiyacından daha fazlasını alıyorlar. Bu yüzden günümüz şartlarında bir Giyim Mağazası açmanız demek ileri de zengin olmak adına yapacağını en güzel iş fırsatlarından bir tanesi olacaktır. Ürünleriniz kaliteli ve ucu oldukça da size talep daha çok artacak olduğu için zengin olma yolunda büyük adımlar atacaksınız.

İlginizi Çekebilir = Ah Bir Zengin Olsam Diyorsan, Demekle Olmaz Çabalayacaksın


Evet değerli okurlarımız; Rızk Allah'tan şükür insandan. Bu yüzden her ne iş açarsanız açın her zaman hayırlısı olanı dileyim, rızkı verenin Allah olduğunu unutmadan işlerinizi yapın. Bir iş kuruyorsanız hile hurdaya başvurmadan yapın ki işiniz rast gitsin. Yukarıdaki işler zengin edecek meslek fakat şükür etmezseniz dünyanın en çok kazandıran işi de olsa yine kazanamazsınız. Yukarıdaki işler hakkında fikirlerinizi yorum olarak bizlere iletebilirsiniz.

Haydi iş kurmak isteyen herkesin işi rastgele..

İlginizi Çekebilir = İlişkinizi Tanımlamaya Yardımcı Olacak En İyi 11 Terim
İlginizi Çekebilir = Dünyanın En Zengin 10 Adamının Milyarderlerin Para Gösterisi
İlginizi Çekebilir = Para Kazanmak İçin %100 Kazanma Garantili 8 Muhteşem Yol
İlginizi Çekebilir = Youtuberlık mı, Blog Yazmak mı, Zengin Olmak İçin İşe Yarar ?
İlginizi Çekebilir = Fiyatını Duyduğunuzda İnanamayacağınız Dünyanın 6 En Pahalı Saatleri

2 yorum:

  1. Allan Parker8.11.2018 19:43

    Bitmeyecek meslek berberlik bence de...

    YanıtlaSil
  2. Bence ekmek fırını sektörü kolay kolay bitmez. Çünkü insanlar belki ekmek tüketmeyebilir ama sıcak ekmeğin yerini hiçbir şey tutmaz.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..