Adsense Yeni Reklam Birimi Eşleştirilen İçerik İle Daha Profesyonel Olun - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

5 Kasım 2018 Pazartesi

Adsense Yeni Reklam Birimi Eşleştirilen İçerik İle Daha Profesyonel Olun

Adsense Yeni Reklam Birimi Eşleştirilen İçerik İle Daha Profesyonel Olun - Kurgu Gücü

Adsense yayıncılarının sitelerinin daha profesyonel bir reklam yapısına sahip olmak için çeşitli yöntemler deniyor. Nedeni ise siteleri ziyaret eden kişilerin reklamlardan rahatsız olmadan o site içerisinde rahatça dolaşabilir olması gerekmektedir. Adsense bu konuda oldukça iyi işler çıkartıyor diyebiliriz. Bu işler arasında da en iyi özelliklerden bir tanesi de Eşleştirilen İçerik reklam türü oluyor.



Kısaca şu şekilde ifade edecek olursak Eşleştirilen içerik, sitenizin içeriğini ziyaretçilere tanıtmak, reklam gelirini arttırmak, sitenizde geçirilen süreyi uzatmak gibi işe yarayan basit ve ücretsiz bir öneri aracı olarak görülebilir. Eşleştirilen içerik ne gibi özelliklere sahip diye illa ki merak ediyorsanız kısaca bilgi ver örnekler verelim. Eşleştirilen içerik makalelerinizin içinde, başında ve sonunda gibi yerlerde değil de daha çok yayınlarınızın toplu olarak bulunduğu yerlerde tercih edilmesi daha mantıklı seçenek olarak görülmektedir. Ne gibi diye soracak olursanız aşağıdaki gibi sizlere örnek verecek olursak,





Yukarıda gördüğünüz gibi bir alan oluşuyor. Göremiyorsunuz sayfayı bir iki kere yenileyerek görebilirsiniz. Bu şekil reklam türleri genel olarak etiket bazlı olarak sizlere sunuluyor. Nasıl mı ? Kodu yerleştirdiğiniz alan içerisinde bulunan konu etiketleri dikkate alınarak hem kendi sitenizin konularını barındırırken hemde o konulara benzer reklam içerikleriyle beraber sunuluyor. Böylelikle kullanıcıyı kesinlikle rahatsız etmemesi sayesinde de oldukça ilgi çeken bir Adsense reklam türleri arasında bir tanesi olarak dikkat çekiyor.

İlginizi Çekebilir = Web Sitesine En Fazla Kaç Tane Google Adsense Reklamı Konabilir ?

Adsense Eşleştirilen İçerik kodunu nereye koyarsanız ona göre şekillenmektedir. Siteniz hangi alanınıza koyuyorsanız şekli de o alanın yapısına göre ayarlanıp gösterilmektedir. 3x3 lü şeklinde de gösterebilir alt alta tekli olarakta gösterebilir yanyana ikili olarakta gösterebilir. Bu sizin kodu nereye uygulayacağınıza bağlıdır.

Eşleştirilen İçerik reklamın gerçekten güzel bir reklam türü olduğunu düşünüyorum. Çünkü fazlalıktan kurtarmış olabiliyor sizi. Hem reklamlarınız oluyor hemde kendi yazdığınız makalelerinde içinde görünüyor olması oldukça pratik ve sizi daha profesyonel gösteriyor. Sonuçta bir işten gelir elde etmek istiyorsanız bazı şeyleri profesyonel derecesine kadar yükseltmelisiniz ki daha iyi sonuçlar alarak hem ziyaretçinin huzurunu bozmadan bilgiye ulaşmasını sağlayabilin hemde bu sayede daha iyi para kazanma şansı yakalayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..