Gerçeğin Peşinde 298. Bölüm 5 Kasım 2018 Pazartesi Haftanın Açılışı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

5 Kasım 2018 Pazartesi

Gerçeğin Peşinde 298. Bölüm 5 Kasım 2018 Pazartesi Haftanın Açılışı

Gerçeğin Peşinde 298. Bölüm 5 Kasım 2018 Pazartesi Haftanın Açılışı - Kurgu Gücü

Serap Paköz'ün sunumuyla TV8 ekranlarında birbirinden çarpıcı cinayet ve kayıp dosyalarıyla karşınıza çıkan Gerçeğin Peşinde 298. Bölüm izle ile 5 Kasım 2018 pazartesi günü yayınlanacak. Peki Gerçeğin Peşinde 298. Bölüm saat kaçta ve Melek Şengönül cinayetinde gelişmeler var mı ?




Gerçeğin Peşinde 298. bölüm izle bugün TV8 erkanında saat 12:30'da karşınıza çıkacak. TV8 ekranlarının vazgeçilmez programlarından bir tanesi olan Gerçeğin Peşinde 298. bölüm izle ile haftanın ilk gününde karşınıza çıkıyor. Peki 29 yerinden bıçaklanarak öldürülen ve evinde bir sürü ata altını bulunan Melek Şengönül'ü kim neden öldürdü ? konu hakkında ne tür gelişmeler yaşanacak..


Cuma günkü programda Ayşe Köseoğlu, Öz babası ve kardeşlerini arıyordu. Peki Ayşe Köseoğlu, öz babası ve kardeşlerine kavuşabilecek mi ? Melek Şengönül cinayeti hala aydınlanmış değilken Gerçeğin Peşinde ekibi önemli ipuçlarına ulaşıyor. Bunun yanı sıra Osman Keçeci, kızları ve eşini kayıp olduğunu söylemişti. Bunun üzerine Osman Keçeci'nin eşi Emine Keçeci ve kızları bulundu fakat Emine hanım evine dönmek istemediğini belirtti. Peki Keçeci çifti barışacaklar mı ?

İlginizi Çekebilir = Gerçeğin Peşinde 297. Bölüm 2 Kasım 2018 Cuma Neler Yaşandı

Gerçeğin Peşinde 298. bölüm izle bugün neler yaşanacak.. Gerçeğin Peşinde 298. bölüm başlayınca canlı izle bitince de full hd tek parça olarak izleyin.

Konu hakkında tüm detaylar Gerçeğin Peşinde programının içinde söylenildiği gibi alınmıştır. Bu konu üzerinde doğacak her hangi bir sorundan Kurgu Gücü sitesi sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..