Fighting With My Family İncelemesi: 2019 Dwayne Johnson Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

24 Aralık 2019 Salı

Fighting With My Family İncelemesi: 2019 Dwayne Johnson Filmleri

Fighting With My Family İncelemesi:  2019 Dwayne Johnson Filmleri - Kurgu Gücü
Fighting With My Family İncelemesi: 2019 Dwayne Johnson Filmleri
Dwayne Johnson durmak bilmiyor. Her sene yeni yeni filmlerde rol almaya devam ediyor. Vizyon tarihi 14 Şubat 2019 olan Fighting with My Family izle ile bir kez daha harika bir filmde rol almış durumda. Fighting with My Family fragmanlarına baktığımızda oldukça kaliteli bir film olacağa benziyor. Peki Fighting with My Family oyuncuları arasında kimler var? Yönetmeni kim? Konusu ne ile alakalı? Hangi türde bir film?





Fighting with My Family film izlenin yönetmen koltuğunda ve senaryosunda Stephen Merchant üstlenmiş durumda. Filmin başrolünde kaslı vücuduyla ilgi çeken ve bir çok filmde rol almış ünlü aktör Dwayne Johnson yer alıyor. Fighting With My Family filmi İngiltere ile Abd yapımı bir film olarak dikkat çekmektedir. Filmin türü ise Dramatik komedi ile Biyografik bir yapıya sahiptir.


Fighting with My Family Filmi Konusu

Filmde Ricky adında eski bir güreşçi ailesiyle hayatlarını sürdürebilmek adına sokaklarda gösteri yapmaktadırlar. Tabi bu esnada ise ailedeki çocuklar Dünya Dövüş Şampiyonası için katılma hayali kuruyor. Bu hayal ile kalmayıp çocukların beklemediği bir şekilde ikisi de şampiyona için çağırılmıştır. İki çocukta bunu duyunca çok sevinir fakat çocukların bilmediği yani beklemediği olay ise bu çocuklardan sadece bir tanesinin seçmeleri geçebilecek olmasıdır. Film kısaca bir gangster ile eski bir güreşçi olan Ricky'nin hikayesini anlatıyor demek doğru olacaktır.

✔ İlginizi Çekebilir = Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6'nın İlk Sahnesinin Çekildiğini Duyurdu

Fighting with My Family Filmi Oyuncuları

Filmin başrolünde kaslı vücuduyla dikkat çeken Dwayne Johnson rol alırken beraberinde Lena Headey, Florence Pugh, Vince Vaughn, Jack Lowden ve Nick Frost eşlik etmektedir. Filmin yapımcılığını Michael Luisi ile Kevin Misher üstlenmiştir. Yapım şirketleri içinde WWE Studios ile  Misher Films yer almaktadır. Fighting With My Family filmi dağıtımcıları ise Metro, Goldwyn ve Mayer olarak belirtilmektedir.


Açıkçası filmin trailer'ına baktığımızda da harika bir film olduğunu anlamak mümkün olacaktır. Dwayne Johnson severlerin heyecanla 14 şubat 2019 tarihini beklediklerini söylemek mümkün olacaktır. Ayrıca sevgililer gününde vizyona giriyor olması oldukça güzel bir heyecan olacak gibi duruyor. Film biraz da bizlere SmackDown'u da hatırlatmıyor değil aslında. Sizce ?

✔ İlginizi Çekebilir = Shazam!: 2019 Yapımı Süper Kahraman Bilim Kurgu Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..