Turkcell Kullanıcıları Mobil İnternet (Hotspot) Paylaşımını Ücretli Yapacak - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

25 Aralık 2019 Çarşamba

Turkcell Kullanıcıları Mobil İnternet (Hotspot) Paylaşımını Ücretli Yapacak

Turkcell Kullanıcıları Mobil İnternet (Hotspot) Paylaşımını Ücretli Yapacak - Kurgu Gücü

Turkcell yaptığı açıklama doğrultusunda 15 Ocak 2019 tarihinden itibaren mobil internet paylaşımı yani hotspot paylaşımı ücretli olacağını duyurdu. Bu durum üzerine de sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Turkcell'in gönderdiği bu bildirim doğrultusunda mobil internet paylaşımı ücretli olacak.




Turkcell'in göndermiş olduğu bildirimde şu mesaj yer almaktadır;

'' MESAJINIZ VAR
15 Ocak 2019 itibarıyla, Bireysel ve Kurumsal faturalı ses hattı abonelerimizin sadece 9 TL'ye ek hiçbir işlem yapmadan paketlendirmeki/tarifelendirindeki interneti yurt içinde diğer cihazlarıyla veya sevdiklerinin cihazlarıyla paylaşabilirler. Üstelik 2 GB internet paylaşım kotası hediye! '' şeklinde ifadeler yer almaktadır.

Mobil internet paylaşım ücreti ne kadar olacak?

Mobil internet paylaşım ücreti şu şekilde olması bekleniyor. Bu bildirim üzerine anlaşılan bu mobil internet paylaşımı içinde 2 GB paylaşım 9 TL, 4 GB Paylaşım 19 TL ve 6 GB paylaşım ise 29 TL şeklinde paketlendirme usulü bir uygulama yapacağı söz konusudur. Tabi bu durum insanları gerçekten çığırdan çıkarmış durumda. Çünkü zaten kendi paralarıyla aldıkları interneti paylaşmak için bir daha ona ek ücret ödemenin gerçekten de mantıksız olduğunu düşünüyorlar. Bu konuda da sonuna kadar haklı oldukları aşikar gibi duruyor.

✔ İlginizi Çekebilir = Vodafone Faturasız Hatlar İçin Muhteşem Paket Ve Kampanyalar

Turkcell'in duyurmuş olduğu bu uygulama ile oldukça çok kişinin hattını değiştireceği de sosyal medya üzerinde konuşulmaktadır. Zaten gündemde sürekli hat taşıma olayı varken Turkcell'in bunu yapması müşteri kaybına neden olacak gibi duruyor.



Yapılan bu duyuru üzerine ise Vodafone'dan hemen bir açıklama geldi ve yeni yılda müşterilerine sevindirici haberi verdi. Turkcell'in duyurmuş olduğu 15 Ocak 2019 tarihinden itibaren hotspot kullanımı için kullanıcılar faturalarına ek 9 TL yansıtılacağını gösteren uygulama sonrasında Vodafone bu uygulamanın kendilerinde olmayacağını bildirdi. Vodafone'un açıklamasına göre ise kullanıcıların mobil internet paylaşımı için 2019 yılında ve sonrasında da ücretsiz bir şekilde başka cihazlarla paylaşabileceklerdir.

✔ İlginizi Çekebilir = OnePlus 6T McLaren Edition Özellikleri ve Fiyatı: Spor Araba Telefonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..