Baba Parası Film Konusu, Oyuncuları İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

26 Aralık 2019 Perşembe

Baba Parası Film Konusu, Oyuncuları İncelemesi

Baba Parası Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Baba Parası Film İncelemesi

Baba Parası filmi, Türk komedi filmlerinin tanınan isimlerinden olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisinin 2020 senesinin başında vizyona girecek bir filmdir. Peki Baba Parası film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir, ne zaman vizyona girecektir? İşte film hakkında tüm detaylar film incelemesinde sizlerle...



Yeni senenin hemen başında yani 1 Ocak 2020 tarihinde vizyona girmeye hazırlanan Baba Parası, Ahmet Kural ve Murat Cemcir hayranlarını meraklandırmış durumda. Bu ikiliye Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin gibi kaliteli oyuncuların da eşlik ettiği filmin yönetmen koltuğunda Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın da başrol aldığı "Ailecek Şaşkınız", "Çalgı Çengi", "Düğün Dernek" gibi filmlerin de yönetmenliğini yapan Selçuk Aydemir oturuyor. Komedi filmleri türünde olan filmin senaryosunu yine yönetmen koltuğunda oturan Selçuk Aydemir kaleme almıştır. Filmin yapımcılığını ise Murat Cemcir, Furkan Yeşilnur ve Necati Kocabay üstlenmiştir.

Bakınız = Düğün Dernek 1 Hd Film İzle: Ahmet Kural İle Murat Cemcir Klasiği

Baba Parası Film Oyuncuları

Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin, Özgür Emre Yıldırım, Ayhan Taş, Deniz Barut, Giray Altınok ve Osman Alkaş filmin oyuncu kadrosunda yer almaktadır.

Baba Parası Film Konusu

Babalarının ölmesi sonrası kalan mirası alabilmek için büyük kasanın şifresini bulmak zorunda olan kişilerin başından geçen olayları konu olarak ele almıştır.

Açıkçası Baba Parası fragmanını izlediğimiz kadarıyla oldukça zevkli ve komik bir filme benzediğini söylemek mümkün..

İlginizi Çekebilir
1- Türk Komedi Filmleri: Ailecek Şaşkınız 2018 Film İncelemesi
2- Aşk Tesadüfleri Sever 2 Film İncelemesi
3- Sıla Karanfil Şarkısının Video Klibiyle Trend Videolar Listesinde

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..