İntikam Meleği (Peppermint) İncelemesi: 2018 Gerilim Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Aralık 2018 Cuma

İntikam Meleği (Peppermint) İncelemesi: 2018 Gerilim Filmleri

İntikam Meleği (Peppermint) İncelemesi: 2018 Gerilim Filmleri - Kurgu Gücü

2018 senesinin gerilim filmlerinden bir tanesi olan İntikam Meleği Türkçe Dublaj olarak izleme imkanı sunulan vizyon tarihi 21 Eylül 2018 olarak ekranlara giren filmin yönetmen koltuğunda Banliyö 13 ve 96 saat gibi aksiyon filmleriyle adından söz ettiren Pierre Morel oturuyor. Gerilim türünde olmasının yanı sıra içerisinde aksiyon sahnelerini de barındırıyor. Peki İntikam Meleği oyuncuları kimler? İntikam Meleği Senaryosu ve konusu hakkında tüm detayları film incelememizde bulabileceksiniz.




Abd yapımı bir film olan İntikam Meleği senaryosunu Chad St. John yazarken yapımcılığını ise Eric Reid, Gary Lucchesi, Richard S. Wright ve Tom Rosenborg ortak bir şekilde üstlenmiştir. İntikam Meleği müziklerinin bestesini Simon Franglen yaparken müzik süpervizörülüğünü ise Eric Craig yapmıştır.

✔ İlginizi Çekebilir = Türkiye'nin Gelmiş Geçmiş En Komik Adamı Kemal Sunal'ın Filmleri

İntikam Meleği Oyuncuları
İntikam Meleği oyuncularını şu şekilde sıralayabiliriz; Riley North rolünde Jennifer Garner, Detective Moises Beltran rolünde John Ortiz, Detective Stanley Carmichael rolünde John Gallagher, Diego Garcia rolünde Juan Pablo Raba, Detective Inman rolünde Annie Ilonzeh, Chris North rolünde Jeff Hephner, Peg rolünde Pell James ve son olarak Detective Barker rolünde ise Method Man yer almaktadır.


İntikam Meleği Konusu
İntikam Meleği filminin ana konusu sevdiklerinin öcünü almak için çabalayan bir kadının başına gelen yaşadıkları olayları anlatmaktadır. Riley, kocası ve kızıyla güzel bir hayat sürerken bir saldırı sonucunda kızı ve kocasının tabiri caizse vahşice öldürülür ve kendisi de yaralanarak komaya girer. Genç kadın Riley bir süre sonra kendine gelir ve adaletin sağlanması için sistem tarafından ailesinin katillerinin korunduğunun farkına varır. Sistemde olan bu adaletsizliğin bu yozlaşmanın sonucunda örnek bir insan olan Riley, resmen tek başına bir çete olur.

✔ İlginizi Çekebilir = Dwayne Johnson Filmleri İçinde Mutlaka İzlenmesi Gereken 10 Film

Geçen bu zaman içinde gücünü hep yaşadığı bu kötü olaylardan alan ve bunun sonucunda tam bir hayal kırıklığı yaşayan Riley, bu olayları kendine motivasyon kaynağı yapar. Bunu üzerine yıllarca kendini bedenen, zihnen ve ruhen eğiten durdurulamaz bir güç haline gelir. İşte bu doğrultuda Riley adaleti sağlamak adına polislerden, yeraltı dünyasından ve FBI ajanlarından daha önde olmalıdır ki amacına ulaşıp sistemdeki adaletsizliği sağlayarak ailesinin katillerinden intikamını alabilsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..