Sitenizin Mobil Veya Masaüstü Hızını Ve Performansını Test Edin - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

9 Aralık 2018 Pazar

Sitenizin Mobil Veya Masaüstü Hızını Ve Performansını Test Edin

Sitenizin Mobil Veya Masaustu Hızını Ve Performansını Test Edin

Google dizindeki sıralamayı artık sitelerin mobil hızına bakarak belirleyeceğini açıkladıktan sonra herkes site mobil hız testi yapmak ve sitesinin hızının ne kadar iyi ya da kötü bir düzeyde olduğunu belirleyip ona göre bir düzen kurmak istiyor. Anlayacağınız google site mobil hız için oldukça önem taşıdığını belirtmiştir.




Online site hızını test etmek adına internet üzerinde bulunan bir kaç siteyi sizlere paylaşacağız. Bu siteler genel olarak doğru sonucu verirken, bazı siteler ise gerçekliği yansıtmadığı için sizleri yanıltabiliyor. Bu nedenle sizlere belirttiğimiz siteler üzerinden site hız testi yaparsanız daha verimli sonuçlara alabilirsiniz.



PageSpeed Insights - Google Developers
PageSpeed Insights - Google Developers Mobil ve Masustu Hız Testi- Kurgu Gucu

İlk olarak sizlere google'ın kendi site hız testi sunduğu siteni kullanarak hem masaüstü site hız testi hem de mobil site hız testi yapabilir ve sitenizin nerelerine müdahale etmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Siteye gitmek için tıklayınız.

İlginizi Çekebilir = SEO Uyumlu Makale Nasıl Yazılır - SEO'nun Önemi Nedir

Testmysite.Withgoogle
Testmysite.Withgoogle - Site Mobil Hız Testi

Ben sadece site mobil hız testi yapacağım diyorsanız bu site tam size göre. Sitenizin google dizininde daha üst sıralarda yer almasını istiyorsanız mobil hızını test edin ve sonucuna göre gerekli düzenlemeleri yapın. Siteye gitmek için tıklayınız.



GTmetrix | Website Speed and Performance Optimization
GTmetrix - Website Speed and Performance Optimization - Site Hız Testi

Sitenizin hızını en iyi sonuçlar ile tarar ve nerede hatalarınız varsa onları belirtir ve size de o hatalara bakıp sitenizin hızını geliştirmeniz için en iyi düzenlemeleri yapabilirsiniz. Siteye gitmek için tıklayınız.

İlginizi Çekebilir = Site Hızını Artırmak SEO Avantajı Sağlamıyor - Hızı Yavaş Siteler

Bu 3 site ile sitenizin hem mobil hem de masaüstü versiyonunun hızını ve performansını test ederek daha da profesyonel yerlere getirmek için gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz. Eskiden de site hızı sizi üst sıralara çıkartırken şimdi ise özellikle mobil site hızı google sıralamasında oldukça etki sağladığını yani sağlayacağı açıklanmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..