2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

20 Temmuz 2019 Cumartesi

2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film

2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
2018 senesi bizler için dopdolu bir sene oldu ve muhteşem filmler izledik fakat 2019 senesi de bizleri oldukça iyi karşılayacak gibi duruyor. 2019 yılında vizyona girecek olan hepside birbirinden harika ve iddialı filmleri sizler için bir arada topladık. Gelin şimdi sizlere 2019'da vizyona girecek filmler kategorisinden en muhteşem olanlarını paylaşalım.



It: Chapter Two
2019'da vizyona girecek filmler - It:Chapter - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
İlk filminde de oldukça iyi gerilim ve korku sahneleri olan It, şimdi de serinin devamı olarak It: Chapter Two filmini 13 Eylül 2019 tarihinde vizyona getirecek. Korku ve gerilim türünde olan film 2019'da vizyona girecek filmler kategorisinde yer alıyor. Stephen King'in kitabından uyarlanmış olan It: Chapter filminin yönetmen koltuğunda Andy Muschietti oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Finn Wolfhard, Jessica Chastain, Bill Skarsgård ve James McAvoy yer alıyor.

It: Chapter Two konusu ise ilk filmde bir palyaçonun esrarengiz cinayetler işlemesi konu edilirken, ilk filmdeki küçük çocuklar artık büyümüştür ve gelen bir telefon sonrasında hepsi tekrar bir araya gelir.



Captain Marvel
2019'da vizyona girecek filmler - Captain Marvel - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
Macera, aksiyon ve bilim kurgu türlerini içinde bulunduran Captain Marvel, 8 Mart 2019 tarihinde vizyona girecek. Yönetmen koltuğunda Ryan Fleck ile Anna Boden birlikte boy gösteriyorlar. Captain Marvel filmi de 2019'da vizyona girecek filmler arasında yerini almış durumdadır. Oyuncu kadrosunda Brie Larson, Gemma Chan, Jude Law ve Samuel L. Jackson yer alıyor. Captain Marvel konusu ve daha fazlası için '' 2019 Fantastik Filmler: Captain Marvel Film İncelemesi '' adlı konumuzu inceleyebilirsiniz.


Creed 2: Efsane Yükseliyor
2019'da Vizyona Girecek Filmler - Creed 2: Efsane Yükseliyor - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
Spor, dram ve aksiyon türlerini içinde barındıran Creed 2: Efsane Yükseliyor, 11 Ocak 2019 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Bu sayede 2019'da vizyona girecek filmler arasında yerini almış oluyor. Filmin yönetmen koltuğunda Steven Caple Jr. otururken, oyuncu kadrosunda ise Sylvester Stallone, Andre Ward, Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Russell Hornsby, Phylicia Rashad ve Wood Harris boy gösteriyor. Senaryosunda Cheo Hodari Coker ile Ryan Coogler ortak bir kalemde yer almışlardır. İlk film olan Creed de Rock Balboa ile birlikte bir çıkış yakalayan Adonis, Ivan Drago'nun oğlu Viktor Drago ile zorlu mücadele içine girecek. Adonis filmde ailenin hiçbir şeyden önemli olmadığını öğreniyor.




Glass Filmi
2019'da Vizyona Girecek Filmler - Glass 2019 - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
Dram, gerilim ve fantastik filmler kategorisinde olan Glass, 18 Ocak 2019 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. İşte bu tarihte vizyona girecek olmalarından dolayı da 2019'da vizyona girecek filmler kategorisinde yerlerini alıyorlar. Yönetmen koltuğunda M. Night Shyamalan'ın oturduğu film izleyecek olanların heyecanlı bekleyişlerini gerçekten hak ediyor diyebiliriz. Glass filminin oyuncu kadrosunda Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Sarah Paulson ve James McAvoy boy gösteriyor. Film içerisinde 3 karakter boy gösteriyor. Bu karakterler; 24 farklı kişiliğe bürünen Kevin Wendell Crumb, Elijah Price yani diğer adı ile Mr. Glass ve son olarak güvenlik görevlisi olan David Dunn şeklindedir. Süper kahraman filmlerinden bir tanesi konumunda olan Glass filminin konusu ise Çok karakterli Crumb'ın kişiliklerinden bir tanesi olan The Beast'in peşine düşülmesini konu alıyor.


Hellboy
2019'da Vizyona Girecek Filmler - Hellboy - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
Hellboy, fantastik, aksiyon ve macera türüne sahip bir film olarak göze çarpıyor ve 12 Nisan 2019 tarihinde vizyona girmek için hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda ise Neil Marshall oturuyor. Hellboy oyuncu kadrosunda ise Sasha Lane, Milla Jovovich, Ian McShane, Daniel Dae Kim ve David Harbour rol alıyor. Daha önce 2004 ile 2008 senelerinde yönetmen Guillermo del Toro tarafından çekilen Hellboy filmlerinin devamı niteliğinde değil. O filmlerden çok farklı bir yapıya sahip şekilde yeniden konu edilerek çekilmiştir. 2019 senesinde vizyona girecek olması da 2019'da vizyona girecek filmler arasında yer almasını sağlıyor. Filmde kahramanımız Hellboy, hem Dünya'yı tehdit eden canavarlarla savaşacak hemden kendisini canavar olarak gören insanların düşünceleriyle mücadele içinde olacak...


Pokemon: Detective Pikachu
2019'da Vizyona Girecek Filmler - Pokemon: Detective Pikachu - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
Gizem ve Fantastik filmler türünde olan Pokemon: Detective Pikachu, 10 Mayıs 2019 tarihinde vizyona girecek olup 2019'da vizyona girecek filmler kategorisinde yerini alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Rob Letterman oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Bill Nighy, Ryan Reynolds ve Kathryn Newton rol alıyor. Filmin konusu ise pokemon ve insanların yaşadığı bir Dünya vardır. Tim adında 21 yaşındaki bir gencin Harry Goodman adında dedektif olan babası ortadan kaybolur. Bunun sonucunda Tim babasını bulmak için Dedektif Pikachu ile bir maceraya koyulur.



The Lion King
2019'da Vizyona Girecek Filmler - The Lion King 2019 - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
Aile, macera ve dram filmleri türünde yer alan The Lion King, 19 Temmuz 2019 tarihinde vizyona girecektir. Bu sayede 2019'da vizyona girecek filmler arasında yer almaya hak kazanmıştır. Yönetmen koltuğunda ise Jon Favreau yerini almıştır. Tam bir belgesel film heyecanında olacak gibi duruyor.


Alita: Battle Angel
2019'da Vizyona Girecek Filmler - Alita: Battle Angel - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
Bilim Kurgu, Macera ve Aksiyon filmleri türünde yerini alan Alita: Battle Angel, 15 Şubat 2019 tarihinde vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Robert Rodriguez yapmış olduğu film 2019'da vizyona girecek filmler arasında yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Christoph Waltz, Mahershala Ali, Jennifer Connelly ve Rosa Salazar yer alıyor. Belki de 2019 senesinin en merak edilen bilim kurgu filmleri içinde yer alan Alita: Battle Angel filminde eşi benzeri olmayan Cyborg olan Alita'ya hayat veren doktoru Idı ile macera dolu bir hikaye yaşanacak..

Once Upon a Time in Hollywood
2019'da Vizyona Girecek Filmler - Once Upon a Time in Hollywood - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
23 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girmeye hazırlanan Once Upon a Time in Hollywood, gerilim ve dram filmleri kategorisinde boy gösteriyor. Yönetmen koltuğunda Dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise muhteşem Holloywood yıldızları yer alıyor. İşte One Upon a Time in Hollywood oyuncuları; Margot Robbie, Brad Pitt, Burt Reynolds, Al Pacino ve Leonardo DiCaprio rol alıyor. Vizyon tarihinin 2019 olmasından dolayı 2019'da vizyona girecek filmler kategorisinde yer alıyor. Film 1969 Los Angeles'da geçiyor. Charles Manson cinayetlerinin olduğu dönemi yansıtacak. Amerikan kamuoyunu oldukça çok etkileyen olayda ünlü yönetmen Roman Polansky'nin eşi olan Sharon Tate'in hamile bir şekilde seri katil Charles Manson liderliğinde bir tarikat tarafından vahşice öldürülmüştü. İşte Quentin Tarantino bu filmde Beverly Hills'de yaşanan bu resmen tüyleri ürperten kanlı cinayeti sizlere konu ediyor.



Us 2019 Filmi
2019'da Vizyona Girecek Filmler - Us 2019 - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
Korku ve gerilim filmleri türünde olan Us, 15 Mart 2019 tarihinde vizyona girecek ve böylelikle 2019'da vizyona girecek filmler kategorisinde yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Jordan Peele oturuyor. Us oyuncuları ise Shahadi Wright Joseph, Winston Duke, Evan Alex ve Lupita Nyong’o boy gösteriyor. Korku ve gerilimin sınırlarını aşacak bir filmle karşımıza çıkan Jordan Peele, daha önce Get Out filmi ile de En iyi özgün senaryo oscarını almıştı. Us konusu ise bir ailenin arkadaşları ile vakit geçirmek adına gitmiş oldukları yerde büyük gerilim yaşarlar.



Joker
2019'da Vizyona Girecek Filmler - Joker - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
Suç kategorisinde yer alan Joker, 4 Ekim 2019 tarihinde vizyona girecektir. 2019'da girecek olmasından dolayı 2019'da vizyona girecek filmler kategorisinde yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Todd Phillips yapıyor. Joker oyuncuları ise Joaquin Phoenix, Zazie Beetz, Marc Maron ve Robert De Niro gibi oyuncuları ekibinde barındırıyor. Daha önceki zamanlarda Heath Ledger, Jesar Romero, Jack Nicholson ve en son olarak da Suicide Squad’da Jared Leto tarafından can verilen karaktere 2019 senesinde ise 43 yaşında olan Joaquin Phoenix can verecek. Filmin geçtiği tarih 1980'li yıllar olarak belirtiliyor. Filmin detaylarını öğrenmek için "Joker Filmi Konusu, Oyuncuları: 2019 Joaquin Phoenix Filmi" adlı konumuzu inceleyebilirsiniz.

Shazam
2019'da Vizyona Girecek Filmler - Shazam - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
Fantastik, aksiyon ve macera türlerini içinde barındıran Shazam, 5 Nisan 2019 tarihinde vizyona girecek olmasından dolayı 2019'da vizyona girecek filmler kategorisinde yerini aldı. Yönetmenliğini David. F. Sandberg yaptığı Shazam hakkında daha fazla bilgi almak için '' Shazam!: 2019 Yapımı Süper Kahraman Bilim Kurgu Filmi '' adlı konumuzu inceleyebilirsiniz.




Spider-Man: Far From Home
2019'da Vizyona Girecek Filmler - Spider-Man: Far From Home - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
Aksiyon ve fantastik filmler türünde olan Spider-Man: Far From Home, 5 Temmuz 2019 tarihinde vizyona girecek. Yönetmenliğini Jon Watts'ın yaptığı 2019'da vizyona girecek filmler kategorisinde yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Jake Gyllenhaal, Tom Holland, Marisa Tomei, Zendaya ve Michael Keaton olarak boy gösteriyor. Marvel'in yeni eserlerinden bir tanesi olarak görünüyor. Filmde konu askeri bir kargo gemisinde çalışan Morris Bench denize düşüyor ve bu sırada radyasyona maruz kalıyor. Bunun sonucunda bazı güçler ediniyor ve karşısında Spider-Man'i çıkıyor.. Film hakkında daha fazla bilgi için "Örümcek-Adam Evden Uzakta Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi" adlı konumuzu inceleyebilirsiniz.



Godzilla: King of the Monster
2019'da Vizyona Girecek Filmler - Godzilla: King of the Monster - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
Bilim Kurgu, aksiyon ve macera türlerini içinde barındıran Godzilla: King of the Monster, 31 Mayıs 2019 tarihinde vizyona girecek. Filmin yönetmeni Michael Dougherty olurken 2019'da vizyona girecek filmler kategorisinde yerini alıyor. Film hakkında daha fazlası için '' 2019 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Godzilla: Canavarların Kralı '' adlı konumuzu inceleyebilirsiniz.

Avengers: Endgame
2019'da Vizyona Girecek Filmler - Avengers: Endgame - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
Fantastik, aksiyon ve macera türlerini içinde bulunduran Avengers: Endgame, 29 Nisan 2019 tarihinde vizyona girecek. Yönetmenlik koltuğunda Joe Russo ve Anthony Russo oturuyor. Film 2019'da vizyona girecek filmler kategorisinde yer alıyor. Filmin oyuncuları Chris Evans, Tom Holland, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth ve Robert Downey Jr. rol alıyor. Thor, Iron-Man, Captain America ve Ant-Man de dahil olmak üzere Infinity War içinde hayatta kalmış tüm süper kahramanlarının bir arada toplanarak sonsuzluk taşını ele geçiren Thanos'a karşı mücadele edecekler.




John Wick 3: Parabellum
2019'da Vizyona Girecek Filmler - John Wick 3: Parabellum - Kurgu Gücü
2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
Suç, gerilim ve aksiyon türünü içinde bulunduran John Wick 3: Parabellum, 17 Mayıs 2019 tarihinde vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Chad Stahelski yapıyor ve film 2019'da vizyona girecek filmler kategorisinde yer alıyor. Filmin oyuncuları içinde Jason Mantzoukas, Halle Berry, Keanu Reeves ve Ian McShane yer alıyor. Serinin 3. filmi olarak gündeme gelen film aksiyon dolu sahneler yaşatıyor.

3 yorum:

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..