Bumblebee Bilim Kurgu Filmleri İzle: Biraz Aile Azıcık Ucundan Macera - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

15 Ocak 2019 Salı

Bumblebee Bilim Kurgu Filmleri İzle: Biraz Aile Azıcık Ucundan Macera

Bumblebee Bilim Kurgu Filmleri İzle: Biraz Aile Azıcık Ucundan Macera - Kurgu Gücü
Bumblebee Bilim Kurgu Filmleri İzle: Biraz Aile Azıcık Ucundan Macera
Bumblebee film izle, yönetmen koltuğunda Travis Knight'ın oturduğu bilim kurgu filmleri türünün en iyi örneklerinden bir tanesi olan 2018 Abd yapımı biraz aile biraz macera tadı barındıran film olarak dikkat çekiyor. Hailee Steinfeld ile John Cena'nın başrollerini paylaştığı film incelemesi konusunda, 21 Aralık 2018 tarihinde vizyona girdi ve tam tamına 1 saat 54 dakika sürmektedir.

Neredeyse klasik bilim kurgu filmlerini andıran Bumblebee, oyuncu kadrosunda da oldukça ünlü aktörler yer alıyor. Filmin konusuna geçmeden önce oyuncu kadrosunda kimler hangi rolde yer aldı onlara bir göz atalım.

Bakınız = Snowpiercer (Kar Küreyici): 2013 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Harikası

Bumblebee Film İzle Oyuncu Kadrosu

Charlie Watson rolünde Hailee Steinfeld, Agent Burns rolünde John Cena, Guillermo “Memo” Gutierrez rolünde Jorge Lendeborg Jr., Otis Watson rolünde Jason Drucker, Sally rolünde Pamela Adlon, Ron rolünde Stephen Schneider, Tripp Summers rolünde Ricardo Hoyos ve son olarak Dr. Powell rolünde John Ortiz yer alıyor. Film izle senaryosunu Christina Hodson kaleme alırken yapımcılığını Don Murphy, Lorenzo di Bonaventura ve Michael Bay birlikte üstlenmiştir.

Bakınız = Yok Oluş - Annihilation Film İzle: Bilim Kurgu Tadında Gerilim Yaşa

Bumblebee Film Konusu

Film 1980 senelerinde geçiyor. Bu senelerde tek başına kalmış olan Bumblebee daha çok gençtir. Kimsesi olmayan ve daha nereye gideceğini bilmeyen sapsarı autobot, 1987 senesinde hiç durmadan saklanıp kaçmaktadır. İşte bu kaçış ve saklanma zamanı süresince oldukça güvenli kabul edilen ve sakin bir yer alan Kaliforniya da bir sahil kasabasına saklanmıştır. Bu kasabada yaşayan 18 yaşında genç bir kız olan Charlie, günlerden bir gün sapsarı bu autobot Bumblebee'yi bitkin harap bir halde bulur. Aslında bu autobotun çalışma ihtimali olduğunu düşünen Charlie, hemen Bumblebee'yi tamir etmeye başlar. Charlie hedeflediği sonuca vardığı zaman yani Bumblebee'yi tamir ettiği zaman fark edecek ki arabanın aslında sıradan bir tosbağa olmadığını görür. Bunun üzerine Bumblebee ile Charlie çok iyi bir arkadaşlık kurarlar ve en yakın arkadaş olurlar. Tabi şöyle de bir durum var ki autobot Bumblebee'nin peşinde decepticonlar vardır ve onun koruyabilmek adına güzel bir maceraya girerler.

İlgili Konular
1- Dünyanın Son Günleri - Los Ultimos Dias Film İncelemesi
2- Bloodshot: Durdurulamaz Güç Film İncelemesi
3- Bad Boys: Her Zaman Çılgın Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..