Pasifik Savaşı 2 - Pacific Rim 2 Uprising 2018 Bilim Kurgu Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

16 Ocak 2019 Çarşamba

Pasifik Savaşı 2 - Pacific Rim 2 Uprising 2018 Bilim Kurgu Filmleri

Pasifik Savaşı 2 - Pacific Rim 2 Uprising 2018 Bilim Kurgu Film İzle - Kurgu Gücü
Pasifik Savaşı 2 - Pacific Rim 2 Uprising 2018 Bilim Kurgu Filmleri
Pasifik Savaşı 2 İsyan orijinal adıyla Pacific Rim 2 Uprising, Bilim kurgu filmleri izle türünde çekilen 22 Mart 2018 tarihinde vizyona giren Abd yapımı filmdir. Pasifik Savaşı 2 İsyan izle yönetmen koltuğunda Steven S. DeKnight oturuyor. Film izlemek isteyenler için tam tamına 1 saat 51 dakikalık harika bir film olduğunu söyleyebilir ve film incelemesi yapmaya geçebiliriz.


Bilim kurgu filmleri türünde çekilen Pasifik Savaşı 2 İsyan, ayrıca macera filmlerini de aratmayacak sahnelere sahip olduğunu söylemeden edemeyeceğiz. Filmin senaryosunu T.S. Nowlin, Kira Snyder, Steven S. DeKnight ve Emily Carmichael kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Cale Boyter, Thomas Tull, Femi Oguns, Jon Jashni, John Boyega, Guillermo del Toro ve Mary Parent birlikte üstlenmişlerdir.



Pasifik Savaşı 2 İsyan Oyuncu Kadrosu ve Rolleri

Pasifik Savaşı 2 İsyan oyuncuları kimler ve hangi rollerde oynuyorlar? Jake Pentecost rolünde John Boyega, Nate Lambert rolünde Scott Eastwood, Amara rolünde Cailee Spaeny, Mako Mori rolünde Rinko Kikuchi, Liwen Shao rolünde Jing Tian, Jules Reyes rolünde Adria Arjona, Dr. Hermann Gottlieb rolünde Burn Gorman ve son olarak Dr. Newton Geiszler rolünde Charlie Day yer alıyor.


Pasifik Savaşı 2 İsyan Film Konusu

Jake'in babası uzaylılarla savaşırken kahramanca öldürülür. O sırada Jake ise Jeager pilotluğu eğitimine devam ediyordur. Babası ölünce artık hayatta soğumuş ve Jeager pilotluğu eğitimini bırakır. Jake, eskiden Jeager pilotluğunun en vadeden bir kişiyken şimdi ise suç dünyasına bulaşmıştır. Tabi kız kardeşi Mako Mori tarafında Jake'e bir şans tanınır. Savaşın gizli saklı gölgesinde büyüyen ve oldukça cesur pilotlara liderlik eden Mako Mori,  Dünya'yı tehdit eden oldukça tehliki bir güce karşı mücadele etmeye çalışmaktadır Yetenekleri tartışılmaz Lambertve 15 yaşındaki Jeager hackerı Amara ile güçlerini birleştiren Jake, elinde kalan belki de tek aileyle beraber Dünya'nın görüp görebileceği en büyük en güçlü savunma hattı oluşturma yolunda büyük bir ilerleme elde etmeye yemin ederler.


Olur da bilim kurgu filmleri izlemek istiyorsanız bu film tam size göre diyebiliriz. Dünya'yı kurtarma hikayelerinden bir tanesi de olsa film izlemeye değer olduğunu düşünüyorum. Sizlere de filmi izlemeden önce fragmanını izleyerek karar vermeniz adına fragmanı alta ekliyorum. Daha sonra filmi izler ve film hakkında yorum yapmak isterseniz alt tarafta bulunan yorum kısmından yorumlarınızı belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Organize İşler 2 Sazan Sarmalı - Teaser Vizyon Tarihi Belli Oldu
2- Şeytanın Oğlu Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri
3- Once Upon a Time in Hollywood 2019 Film Konusu ve Oyuncuları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..