Bilim Kurgu: Jurassic Park 5 Yıkılmış Krallık 2018 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

17 Ocak 2019 Perşembe

Bilim Kurgu: Jurassic Park 5 Yıkılmış Krallık 2018 Film İncelemesi

Bilim Kurgu: Jurassic Park 5 Yıkılmış Krallık 2018 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Bilim Kurgu: Jurassic Park 5 Yıkılmış Krallık 2018 Film İncelemesi
Jurassic Park 5 Yıkılmış Krallık, bilim kurgu filmleri arasında belki de en çok izlenen film serilerinden bir tanesidir. Dinazorların hayatını konu alan bu filmde oldukça etkileyici sahneler bulunuyor. Filmin efektleri adeta sizlerin filmi izlerken gerçekmiş gibi bir his yaşamasına neden olabiliyor. Jurassic Park 5 Yıkılmış Krallık 2018 yapımı bilim kurgu film türünde yer alıyor. Yönetmenlik koltuğunda Juan Antonio Bayona oturuyor. Abd yapımı olan film izleyicilere bilim kurgu türünün yanında macera filmleri ve aksiyon filmlerinde sunulan heyecanı da sunuyor.



Jurassic Park 5 Yıkılmış Krallık Film incelemesi yapılacak olursa ilk olarak sizlere senaryosunu Colin Trevorrow ve Derek Connolly birlikte paylaştılar. Yapımcılığında ise Frank Marshall, Patrick Crowley ve Belen Atienza birlikte üstleniyorlar.



Jurassic Park 5 Yıkılmış Krallık Film Konusu

Film, ilkinde yaşanan olaylardan sonra Claire hayvanların bulunduğu parkı yönetirken adeta market ürünü olan dinozorlara karşı olan bakış açısı değişiverir. Bunun üzerine Dinozor Koruma Grubu adı altında bir organizasyon kurmaya karar verir. Buradaki amaç ise aktif bir yanardağın patlamak üzere olduğu bir anda o yanardağın bulunduğu adadaki dinozorları adanın dışına çıkarmanın bir yolunu bulmaya çalışmasıdır. Daha önce de dinozorlara karşı baskınlığını kanıtlamış olan Owen Grady'den yardım isteyen Claire, Owen Grady'ın kabul etmesiyle zorlu göreve başlarlar. Göreve başlamaları ardından işlerin farklı amaçlar için kullanıldığını öğrenen ikili, durumu düzeltmek için çabalayacaklardır.

İlginizi Çekebilir = Korku Filmleri: Ölüm Günün Kutlu Olsun 2017 Film İncelemesi

Jurassic Park 5 Yıkılmış Krallık Film Oyuncu Kadrosu

Filmin oyuncuları: Owen Grady rolünü Chris Pratt, Claire Dearing rolünü Bryce Dallas Howard, Eli Mills rolünü Rafe Spall, Franklin rolünü Justice Smith, Zia Rodriguez rolünü Daniella Pineda, Benjamin Lockwood rolünü James Cromwell, Mr. Eversoll rolünü Toby Jones ve Maisie Lockwood rolünü Isabella Sermon yer alıyor.


Filmi kendim de izlemiş biri olarak bilim kurgu filmleri dendiğinde izlemeye değecek filmlerden bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Özellikle dinozorlar ile alakalı ilgisi olanların filmi izleyebileceği macera ile aksiyonu da arasında barındıran bir filmdir. Jurassic Park 5 Yıkılmış Krallık - Jurassic World 5 Fallen Kingdom izle, hd film izle


İlginizi Çekebilir = The Titan 2018 Film İzle: Uzay ve Gezegen Karması Bilim Kurgu Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..