Illang: The Wolf Brigade İzle 2018 Güney Kore Bilim Kurgu Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

18 Ocak 2019 Cuma

Illang: The Wolf Brigade İzle 2018 Güney Kore Bilim Kurgu Filmleri

Illang: The Wolf Brigade İzle 2018 Güney Kore Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü
Illang: The Wolf Brigade İzle 2018 Güney Kore Bilim Kurgu Filmleri
Illang: The Wolf Brigade İzle diğer adı Jin-Roh: The Wolf Brigade olan bilim kurgu filmleri türünde çekilen, 2018 Güney Kore yapımı filmlerden bir tanesidir. Yönetmen koltuğunda Kim Ji-woon'un yer aldığı filmin süresi tam tamına 2 saat 18 dakika olarak dikkat çekiyor.


Bilim kurgu filmleri türünün yanı sıra dram ve aksiyon türlerini de içinde bulunduran Illang: The Wolf Brigade, 2 saatten uzun bir süreye sahip olmasından dolayı bir çok kişiden çok uzun olduğu şikayeti duyulsa da Güney Kore filmlerini sevenler için oldukça kalite arz eden bir film olduğunu söyleyebiliriz. Senaryosunda Jun Chul-hong, Mamoru Oshii ve yönetmen koltuğudan oturan Kim Ji-woon birlikte kaleme almıştır. Yapımcılığında ise Warner Bros ile Woo-sang Kim rol almıştır. Peki Illang: The Wolf Brigade oyuncuları kimler diye merak edenler için oyuncu kadrosunu sizler için belirtelim.



Illang: The Wolf Brigade Oyuncu Kadrosu

Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip filmin oyuncuları, Im Cheol-hyeong, Yoo Sang-jae, Park Seong-taek, Kang Hyun-jung, Kim Jae-Young, Kim Hyun-Joon, Jeong Mi-nam, Moon Jae-won, Jang Won-hyung, Park Hyoung-soo, Jeon Jin-Seo, Jeon Yeo-Bin, Park Jung-Sik, Park Joo-Hee, Ok Ja-yeon, Han Hyo-joo, Kim Moo-yul, Han Ye-ri, Choi Minho, Jung Woo-sung, Jun-ho Heo, Kang Dong-won, Lee Je-yeon, Shin Eun-Soo, Kim Pub-lae, Lee Dong-Ha, Choi Jin-ho, Jung Won-joong ve Park Byeong-eun olarak filmde rol almışlardır.

İlginizi Çekebilir = Bilim Kurgu Filmleri Gelecekte Yaşanacak Şeylere İşaret Mi ?

Illang: The Wolf Brigade Film izle oyuncularından da bahsettiğimize göre şimdi sıra geldi filmin ne hakkında olduğunu sizlere kısaca anlatmaya. Filmde asıl konu Güney Kore ile Kuzey Kore'nin bir araya gelerek birleşmek istemesinden sonra ortaya çıkan olayları konu alıyor. Filmde 2029 senesinde Güney Kore ile Kuzey Kore ülkelerinin bir araya gelip konuşmaları üzerine birleşme kararı alıp bir devlet kurmak adına ilk adımı atarlar. Bunun üzerine son 5 yıldır bunun için hazırlıklar yapılıyordur fakat ortada bu birleşmeyi kabul edenlerin olduğu gibi bir de birleşmeyi kabul etmeyen gruplarda olmak üzere iki gruba ayrılırlar. Tabi bu durum sonucunda da büyük tartışmalar ortaya çıkar. Büyük tartışmalar içinde '' Sect '' adında birleşmeye karşı olan bir terör örgütü birden ortaya çıkar ve eylemler yapmaya başlarlar. Tabi bu biraz basit kalıyor ki ellerinde oldukça çok fazla güç barındıran hükümetin istihbarat ajansı da bu birleşmeye karşı olan tarafta yer almaktadır. İşte bu olaylar üzerine özel bir polis gücü oluşturulur ve olaylar gelişmeye başlar...


Konusu öyle fazla da bir şey beklenmesi gereken bir film değilmiş gibi duruyor olsa da bilim kurgu filmleri izlemeyi seven kişiler için oldukça en iyi bilim kurgu filmleri içinden bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz. Filmi izlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki, bazı kısımları gerçekten sıkıcı geçiyor olsa da filmin genelinin oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Tabi ben bilim kurgu filmlerini oldukça çok sevdiğim için bu film de bana gayet iyi geldi. Yine sizlere önce bir fragmanını izlemeniz için bir video bırakalım. Fragman izledikten sonra izleyip izlemeyeceğinize karar verin. Eğer ki izlerseniz de film hakkında konu altında yorumlarınızı belirtmeyi unutmayın.

İlginizi Çekebilir = Venom: Zehirli Öfke Bilim Kurgu Filmlerinin Karanlık Kahramanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..