Bird Box 2018 Film İzle: Kafes'in İçinde Gözlerini Açarsan Ölürsün - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Ocak 2019 Cumartesi

Bird Box 2018 Film İzle: Kafes'in İçinde Gözlerini Açarsan Ölürsün

Bird Box 2018 Film İzle: Kafes'in İçinde Gözlerini Açarsan Ölürsün - Kurgu Gücü

Kafes film izle, orijinal adı Bird Box 2018 olan Sandra Bullock'un başrolünde yer aldığı yönetmen koltuğunda Susanne Bier'ın oturduğu gerilim ve korku filmleri türünde Abd yapımı filmdir. Film Netflix platformunda 20 Aralık 2018 tarihinde vizyona girdi ve tam tamına 1 saat 57 dakika süre uzunluğuna sahiptir.



Korku filmleri içinde belki de merakla izleyeceğiniz ve gerilimin doruklarına ulaşacağınız Bird Box, senaryosunun orijinal fikri Josh Malerman tarafından yapılırken senaryosunu Eric Heisserer kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Dylan Clark, Scott Stuber, Barbara Muschietti, Chris Morgan ve Clayton Townsend üstlenmiştir. Sandra Bullock, diğer oynadığı filmlerdeki performansını bu filmde de göstermiş demek doğru olacaktır. Şimdi gelin Sandra Bullock dışında filmde kim hangi rolde yer almış onların incelemesini yapalım.


Bird Box Oyuncu Kadrosu

Bird Box oyuncuları için Malorie rolünde Sandra Bullock, Tom rolünde Trevante Rhodes, Shannon rolünde Sarah Paulson, Douglas rolünde John Malkovich, Cheryl rolünde Jacki Weaver, Charlie rolünde Lil Rel Howery, Lucy rolünde Rosa Salazar ve son olarak Olympia rolünde Danielle Macdonald yer alıyor.

İlginizi Çekebilir = Yok Oluş - Annihilation Film İzle: Bilim Kurgu Tadında Gerilim Yaşa

Bird Box Konusu

Kısaca bahsedecek olursak peşlerinde neler yaşandığını bilmeyen insanların bir eve sığınması sonucunda neler olduğunun farkına varmaları ve bir annenin iki çocuğuyla peşinde olan şeyden kurtulmaya çalışma hikayesini anlatıyor. Filmde olayların başlangıcı tam tamına 5 yıl öncesinde başlıyor. Malorie hamile bir kadındır ve genel bir kontrol için kız kardeşi ile hastaneye gider. Hastanede bir kadınla göz göze gelir. Ardından kontrollerini yaptıran Malorie, tam hastaneden dışarı çıkarken göz göze geldi kadın kafasını duvarlara vurarak kendini öldürür ve Malorie koşarak dışarıya kardeşinin olduğu arabaya biner ve ilerlemeye başlar. Yolda kardeşiyle garip şeyler olduğunu konuşurken Marolie'nin kardeşine de bir şey olur ve arabayla kaza yaparlar. Kazandan her ikisi de sağ kurtulsa da Marolie'nin kardeşi ne olduğunu bilmeden kendini kocaman bir Tır'ın önüne atarak öldürür.


Marolie ne olduğunu farkında değildir ve herkes sağa sola kaçışmaktadır. Bir eve doğru kaçışanlar içinden kadının biri Marolie'nin hamile olduğunu görür ve onu yardım etmeye giderken o da kendini yanan bir arabanın içine sokar ve araba patlayarak ölür. Marolie bu durum karşısında şaşırır kalır. Yoldan geçen siyahi bir adam Marolie'ye yardım eder ve bir grup evin bir içine sığınır. Orada durumu anlamaya çalışırlar ve peşlerinde kabus gibi bir şeyin olduğunu ve gözleri açık bakıldığında o şeyin kendilerini ölüme sürüklediğini fark ederler. Bunun doğrultusunda bir çok şey yaşanır ve Marolie ve iki çocuğu bu evde durarak hayatta kalamayacaklarını ve kendilerine güvenli bir yer bulmaları gerektiğini düşünürler. Bu güvenli yol ise tehlikelerle dolu bir nehirden geçmektedir. Nehrin tehlikesinin yanı sıra bir de o nehri gözleri kapalı geçmek zorundadırlar. Bakalım Marolie ve iki çocuğu hayatta kalabilmek adına gözleri kapalı bir şekilde peşinde olan insan mı yoksa canavar mı ondan kurtulabilecekler mi ?
Sıradan bir film gibi görünse de korku ve gerilimin dibine vuracağınız Bird Box, gözlerini açarsan ölürsün konusuyla harikalar yarattı diyebiliriz.

İlginizi Çekebilir = En Çok Oscar Ödülü Almış 5 Yabancı Film - Oscar Ödülü Alan Filmler 2018

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..