The Titan 2018 Film İzle: Uzay ve Gezegen Karması Bilim Kurgu Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

21 Ocak 2019 Pazartesi

The Titan 2018 Film İzle: Uzay ve Gezegen Karması Bilim Kurgu Filmi

The Titan 2018 Film İzle: Uzay ve Gezegen Karması Bilim Kurgu Filmi - Kurgu Gücü

The Titan 2018 Film İzle: Uzay ve Gezegen Karması Bilim Kurgu Filmi

The Titan izle, 2018 Abd yapımı bilim kurgu filmleri türünde yer alan yönetmen koltuğunda Lennart Ruff'ın oturduğu 1 saat 37 dakikalık bir filmdir. Uzay ile gezegen konusuyla oldukça ilgi çekici bir bilim kurgu filmi olduğunu söylemek mümkündür. Senaryosunu ise Max Hurwitz kaleme almıştır.

The Titan izle, bilim kurgu filmleri arasında mutlaka izlenmesi gereken filmlerden bir tanesidir. Yapımcılığını Leon Clarance, Ben Pugh, Brian Kavanaugh-Jones ve Arash Amel üstlendiği film izleyecek olanlar için oldukça efektif sahneler sunuyor.



The Titan Oyuncu Kadrosu

The Titan filminin oyuncuları kimler ve hangi rolü canlandırdıklarını merak edenler için genel oyuncu kadrosunu da sizlere sunalım. Rick Janssen rolünde Sam Worhington, Abigail Janssen rolünde Taylor Schilling, Lucas Janssen rolünde Noah Jupe, Prof. Martin Collingwood rolünde Tom Wilkinson, Tally rolünde Nathalie Emmanuel, Sergeant Anton Werner rolünde Aleksandar Jovanovic, Dr. Luis Hernandez rolünde Diego Boneta ve son olarak Dr. Freya Upton rolünde Agyness Deyn rol alıyor.

İlginizi Çekebilir = Bilim Kurgu Filmleri: Kara Panter - Black Panther Film İncelemesi

The Titan Konusu

Filmin asıl konusu şu ki şimdiki zamandan kısa bir süre sonrası zamanda insanların artık tek derdi yaşayabilecekleri bir gezegen bulmaya çalışmalarıdır. En çok bilinen Hava Kuvvetleri'nin piltotu olan Rick Janssen ( Sam Worhington ) insanların yararına olabilecek ve hiç bekleyen yan etkiler ortaya çıkartabilecek bir askeri deney içerisinde bulunmaya kara vermiştir. İşte bu deneydeki plan Rick'i Satürn'ün nerdeyse birçok ayından büyük olan Titan'ın zorlu yaşam şartlarında sağ kalmasını sağlayabilecek bir süper güce dönüştürüp olağan üstü bir insana dönüştürülmeye çalışma planıdır. Tabi bu deney devam ettikçe bilinmeyen olay deneyin asıl arkasındaki beynin çok daha kötü amaçları olduğu durumu tespit edilir. İşte deneyin sonucunda Rick, ailesi, işi ve muhtemelen tüm insanlığın yaşamını tehdit eden bir yan etki ortaya çıkacaktır.


Bilim kurgu filmleri içinde oldukça iyi bir film olduğunu ve mutlaka uzay ile gezegen ile ilgisi olan kişilerin izlemesini tavsiye ederim. The Titan konusunda da görüldüğü gibi genel olarak bilim kurgu filmlerinde yaşanan deneysel olaylar konu alınmış olsa da film içerisinde yer alan sahneler oldukça efektif ve kaliteli olmasından dolayı izlenmeye değer olduğunu belirtmekte fayda var.

İlginizi Çekebilir = Türk Komedi Filmleri: Kayhan 2018 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..