Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi 2018: Bilim Kurgu Filmlerin Fantastiği - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Ocak 2019 Salı

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi 2018: Bilim Kurgu Filmlerin Fantastiği

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi 2018: Bilim Kurgu Filmlerin Fantastiği - Kurgu Gücü

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi izle, vizyon tarihi 25 Mayıs 2018 olan yönetmen koltuğunda Ron Howard'ın oturduğu bilim kurgu filmleri ve fantastik türdeki film izle kategorilerinde yer alan filmdir. Abd yapımı bir film olan Han Solo, tam tamına 2 saat 15 dakika gibi bir süreye sahiptir.




Star Wars sinematik evrenin sürdürmeye devam ediyor. Bilim kurgu türüne sahip olan film, bilinen fantastik kahraman filmlerini bizlere yansıtıyor dersek doğru olacaktır. Senaryosunu Lawrence Kasdan ile Jonathan Kasdan birlikte kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Allison Shearmur, Simon Emanuel ve Kathleen Kennedy birlikte üstlenmiştir.



Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi Oyuncu Kadrosu

Filmin oyuncuları kimler ve hangi rolde yer almıştır gibi merak edilen sorulara da açıklama getirecek olursak, Han Solo rolünde Alden Ehrenreich, Tobias Beckett rolünde Woody Harrelson, Qi'ra rolünde Emilia Clarke, Lando Calrissian rolünde Donald Glover, Val rolünde Thandie Newton, L3-37 rolünde Poebe Waller-Bridge, Dryden Vos rolünde Paul Bettany ve Chewbacca rolünde Joonas Suotamo rol almıştır.

İlginizi Çekebilir = Bumblebee Bilim Kurgu Filmleri İzle: Biraz Aile Azıcık Ucundan Macera

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi Konusu

Genç Han Solo (Alden Ehrenreich), Dünya'nın en iyisi olma kararı alır. Bunun üzerine de kaçakçılık için toplanan bir takımın üyesi olur. Devamında hayat boyunca yanında olan yardımcı pilotu Chewbacca ile birlikte güçlerini birleştirme kararı alacaklar. Bu kararın ardından Senelerce dost olan ve hala da dostlukları devam eden Lando Calrissian (Donald Glover) ile Qi'ra (Emilia Clarke) ikilisi de bu eşsiz benzersiz Dünya'nın en iyisi olmaları yolunda Han Solo (Alden Ehrenreich)'ya eşlik edecek.


Filmin bilet gişesinden aldığı para 392,9 milyon dolar gibi bir değere sahiptir. IMDb puanı 10 üzerinde 7 olan filmin, beyazperde puanı ise 5 üzerinde 3,3 gibi bir değere sahiptir. Star Wars efsanesi bu filmde de kaldığı yerden devam ettiğini belirtmek istedim. Ayrıca bir filmde Emilia Clarke varsa o filmi izlemek şart gibi bir şey diyebiliriz. Film hakkında yapılan eleştirilerde Star Wars harikası bir film olduğunu belirten bir sürü kişi olduğunu söylemek mümkün. Bazı kişilerin ise filmi çokta iyi bulmadıklarını söyleyenlerin olduğunu da görmüş durumdayız. Film hakkında sizlerde görüşleriniz konumuzun altında bizlere belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Bird Box 2018 Film İzle: Kafes'in İçinde Gözlerini Açarsan Ölürsün
2- Hızlı ve Öfkeli'nin Spin-Off Filmi Hobbs & Shaw'dan İlk Kare Geldi
3- Çakallarla Dans 5 Fragman İzle - 2018 Türk Komedi Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..