Terminator 6 Reboot Film İzle: 2019'un Heyecanla Beklenen Bilim Kurgu Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

24 Ocak 2019 Perşembe

Terminator 6 Reboot Film İzle: 2019'un Heyecanla Beklenen Bilim Kurgu Filmi

Terminator 6 Reboot Film İzle: 2019'un Heyecanla Beklenen Bilim Kurgu Filmi - Kurgu Gücü

Terminator 6 Reboot izle serisi kaldığı yerden devam ediyor. Arnold Schwarzenegger'in de yer aldığı film 1 Kasım 2019 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Aksiyon, gerilim ve bilim kurgu filmleri türlerinde olan filmin yönetmen koltuğunda Tim Miller oturuyor. Yabancı film izle kategorisinde yer alan film oldukça merakla bekleniyor.



Yabancı film izle kategorisinde yer alan Terminator, diğer serilerindeki aksiyonu Terminator 6 filminde de yaşatacağa benziyor. Filmde Arnold Schwarzenegger'e Natalia Reyes de eşlik ediyor. Senaryosunu James Cameron, David Ellison, David S. Goyer, Billy Ray ve Justin Rhodes'in kaleme aldığı filmin yapımcılığını ise yine James Cameron ile David Ellison üstlenmiş durumda. 2019 filmleri olarak çıkacak film Abd yapımı olmasıyla da dikkat çekiyor.


Filmin 1 Kasım 2019 tarihinde vizyona girmesinin asıl nedeni ise Hobbs & Shaw ile Furious Spin – off filmleriyle rekabete girmemek için olduğu belirtilmiştir. Çünkü Terminator 6 Reebot normalde 26 Temmuz 2019 tarihinde vizyona girecekti.


Terminator 6 Oyuncu Kadrosu

Şimdi de sizlere Terminator 6 oyuncuları kimler ve hangi rollerde yer alacak onlardan bahsedelim. Bildiğiniz üzere Terminator film serisinin vazgeçilmez ismi olan Arnold Schwarzenegger filmde Terminator'u canlandırıyor. Dani Ramos rolünde Natalia Reyes, Grace rolünde Mackenzie Davis, Sarah Connor rolünde Linda Hamilton, Diego Boneta ve Gabriel Luna da filmde rol alıyor.

Arnold Schwarzenegger'in dediğine göre Terminator Genisys'i zaman çizgisinden silecek ve hiç olmamış gibi davranacak. Oldukça aksiyon dolu bir filmin bizler için çekimleri devam ediyor. Bizler de heyecanlı bir şekilde beklemeye devam ediyoruz. Bunun yanı sıra yakın zaman Terminator 6 Reboot için ilk görseller yayınlanmış ve her yerde yayılmaya başlamıştı. Görselde görünene göre oldukça aksiyon dolu sahneler bizi bekleyecek.



Film merakla bekleniyor. Serinin 1 ve 2 filmlerinde oynayan Linda Hamilton'un yani Sarah Connor'un yeniden Terminator 6 filminde de yer almış olması gerçekten güzel olmuş diyebiliriz. Son olarak filmin nerede geçeceğinden kısaca bahsedecek olursak; verilen bilgiye göre filmin büyük bir bölümü Meksika ülkesinde geçecek ve oyuncuların bir çoğunun Latin Amerikalı olacağı belirtilmiştir.

Terminator 6 Reboot Film İzle: Meksika'da Geçeceği Bildirildi - Kurgu Gücü

Filmin şuanda son serisi olacak Terminator 6 da yeni bir başlangıç olması adına Terminator Genisys'de CGI teknolojisi kullanılmış ve Terminator (Arnold Schwarzenegger)'un genç hali beyaz perdeye taşındığı biliniyor. İşte burada Arnold Schwarzenegger'in gençlik halini dublör olarak canlandıran Brett Azar'ın vücudu ile Terminator yani T-8000'ün yüzü bir araya getirilerek ekranlara çıkmıştı. Bunun sonucunda da oldukça beğeni toplayan bu durum yeni filmde de kullanılacağı söz konusu olarak konuşuluyor.

İlginizi Çekebilir = Terminatör: Kara Kader Oyuncuları, Konusu, Film İncelemesi!

1 yorum:

  1. Artık şu Terminatör Reboot 6 vizyona girsin çok merak ediyorum

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..