IO İzle 2019 Bilim Kurgu Filmleri: Ölümle Yaşam Arasındaki Son Nokta - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

25 Ocak 2019 Cuma

IO İzle 2019 Bilim Kurgu Filmleri: Ölümle Yaşam Arasındaki Son Nokta

IO İzle 2019 Bilim Kurgu Filmleri: Ölümle Yaşam Arasındaki Son Nokta - Kurgu Gücü
IO İzle 2019 Bilim Kurgu Filmleri: Ölümle Yaşam Arasındaki Son Nokta
Yabancı hd film izle kategorisinde Netflix'ten bir film daha geldi. IO filmi vizyon tarihi ne zaman? IO film oyuncuları kimler? IO film konusu nedir? IO bilim kurgu filmleri içinde mi yer alıyor... IO 2019 film izle, 18 Ocak 2019 tarihinde Netflix'de vizyona girdi. Başrolünde Margaret Qualley'in yer aldığı yabancı hd film izle kategorisinde yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Jonathan Helpert oturuyor. 2019 Bilim kurgu filmleri türüne sahip olan film Abd yapımı olup tam 1 saat 36 dakika sürmektedir.


IO, 3 kişi tarafından kaleme alınmış, bu kişiler Charles Spano, Clay Jeter ve Will Basanta olarak belirtilmiştir. Yapımcılığını ise Laura Rister ve Jason Michael Berman birlikte üstlenmiştir.



IO Oyuncuları Kimler?

Sanki oyuncuya fazla para ödememek için 3 kişiyle çekilmiş bir filmdir. Gelin bu uzun oyuncu kadrosuna sahip olan dev 3 kişilik filmin oyuncularının hangi rolde olduğunu ve kim oldukları belirtelim. Sam Walden rolünde Margaret Qualley (Kendisi filmimizin başrolü), Micah rolünde Anthony Mackie ve son olarak Henry rolünde Danny Huston rol alıyor.

İlginizi Çekebilir = Scarlett Johansson Filmleri: Güzelliğiyle Büyüleyen Ünlü Yıldızın 15 Filmi

IO İzle 2019 Bilim Kurgu Filmleri: Ölümle Yaşam Arasındaki Son Nokta - Kurgu Gücü
IO İzle 2019 Bilim Kurgu Filmleri: Ölümle Yaşam Arasındaki Son Nokta



IO Konusu Nedir?

Film konusunu kısaca anlatacak olursak; hayatta son kalan insanlardan bir tanesi olan genç bir kızın gezegeni kurtarmak adına verdiği azimli mücadeleyi konu almıştır. Bu kız Sam Walden adında genç bir kızdır. Sam Walden, dünyayı bir felaketin yok etmesi sonrasına hayatta sağ olarak kalan son denebilecek insanlardan bir tanesidir. Genç kız felaketten öncesini hiç görmemiştir. Babası ve annesiyle birlikte yaşayan kız, önce annesini daha sonra da babasının ölümüne tanık olur. Sam Dünya'da kalıp, yaşanan felakete bir çözüm bulmak için çabalayan ve çeşitli deneyler yapan bir kızdır. Günlerden bir gün bir uçan balon ile bir adam Sam'in bulunduğu yere iner ve doktor Walden'ı görmek istediğini söyler. Kız ilk başta Walden'ın çok uzak bir yere deney için gittiğini söylese de filmin ilerleyen bölümlerinde gelen adama güvenmeye başlar ve bütün gerçekleri açıklar. Genç kadını IO'ya götürmek için söz veren adam gezegeni terk etmek adına son bir tane araç hazırlar. Genç kız Sam Walden, Dünya'da kalıp kalmama konusunda zor bir karar içine girer. Genç kız ya insanlığın geri kalanları ile birlikte uzaya yolculuk yapacak olan son araca binecek ya da felakette zehirlenmiş olan gezegenini iyileştirmek adına yeryüzünde kalacaktır. İşte bu ikilemde kalan genç kızın konusu ele alınıyor.



IO Film İncelemesi, Eleştirisi ve Yorumu

Filmi izleyen biri olarak eleştirisini yapmak gerekirse 3 kişiyle çekilmiş bir IO film olması ve 3 kişi içinde de sadece 2 kişinin aktif olarak rol alması oldukça saçma geldi. Bunun dışında çok eski bir zamanda çekilen " Ben Efsaneyim " adlı filme benzer bir şey yapılmaya çalışılmış olsa da, bu zaman ki teknolojiye göre oldukça sıradan bir olduğunu söylemek mümkün olacaktır. İlk başlarda biraz aksiyon bir şeyler olacak diye beklemiş olsam da filmin yavaş ilerlemesi ve göze dokunur pek bir şey olmaması açıkçası beni oldukça sıktı. Hatta filmi belki de 10 defa durdurup başka bir şeylerle uğraştığım bile oldu. O derece sıkıldığımı söyleyebilirim. Fakat ben illa da izleyeceğim diyenlere vakti olanları izleyebileceği ama izlenmese de bir şey kaybetmeyeceği bir film olduğunu söyleyebilirim. Bilim kurgu filmleri en çok sevdiğim türdendir ama bu biraz sıkıcıydı sanki..

İlginizi Çekebilir = Venom: Zehirli Öfke Bilim Kurgu Filmlerinin Karanlık Kahramanı

Sizlerde filmi izledikten sonra yorumlarınızı konu altında belirtebilirsiniz. Belki bana sıkıcı gelen sizlere oldukça iyi gelmiş olabilir. Şimdiden iyi seyirler dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..