TAU 2018 Yabancı Hd Film İzle: Yapay Zekanın Julia'ya Duyduğu Aşk - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

26 Ocak 2019 Cumartesi

TAU 2018 Yabancı Hd Film İzle: Yapay Zekanın Julia'ya Duyduğu Aşk

TAU 2018 Yabancı Hd Film İzle: Yapay Zekanın Julia'ya Duyduğu Aşk - Kurgu Gücü
TAU 2018 Yabancı Hd Film İzle: Yapay Zekanın Julia'ya Duyduğu Aşk
Tau 2018 izle, 2 kişilik bir oyuncu kadrosu ile oldukça kaliteli bir iş yapabileceğini gösteren Abd yapımı bilim kurgu filmleri içinde yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Federico D’Alessandro'nun oturduğu Maika Monroe ve Ed Skrein başrolde yer aldığı yabancı hd film izle kategorisinde yer alan harika bir filmdir.


Bilim kurgu filmleri ve aksiyon türünü içinde bulunduran Tau hd izle, senaryosunu Noga Landau tek başına kaleme almıştır. 1 saat 37 dakika süreye sahip olan filmin yapımcılığını John Schoenfelder, Kevin Turen, Russell Ackerman ve David S. Goyer birlikte üstlenmiştir.

Tau Oyuncu Kadrosu

2 kişilik bir oyuncu kadrosuna sahip olsa da muhteşem bir film olduğunu söylemek mümkün olacaktır. Filmde Julia rolünü Maika Monroe, Alex rolünü Ed Skrein canlandırırken, Tau yani yapay zeka teknolojisini seslendiren kişi ise Gary Oldman olarak bilinmektedir.


Tau Film Konusu

TAU 2018 Yabancı Hd Film İzle: Yapay Zekanın Julia'ya Duyduğu Aşk - Kurgu Gücü
TAU 2018 Yabancı Hd Film İzle: Yapay Zekanın Julia'ya Duyduğu Aşk
Bir mucidin milyon dolarlık bir proje için kimse tarafından aranmayacak ailesi olmayan yalnız kişileri kaçırarak onları deneye tabi tutmasını konu alan bir filmdir. Alex adından bir mucit, milyon dolarlık bir proje için bazı kimsesiz kişileri kaçırıp özel laboratuvar evinde deneylere tabi tutar. Günlerden bir gün Julia adında bir genç kızı kaçırıp deneye tabi tutması sonucunda belki de Alex en büyük hatalardan birini yapmıştır. Bilim insanı olan Alex'in evinde yapay zeka teknolojisiyle geliştirmiş olduğu Tau adında bir yapay zeka bulunur. Alex'in programladığı bu yapay zeka, Alex'in evini korumaktadır. Alex ne derse onu yapmaktadır. Alex'in kaçırdığı Julia, bir gün Alex'in laboratuvarını patlatır ve kaçmaya çalışır.


Onun yanında da iki tane deney daha vardır fakat Julia'nın bilmediği bir şey vardır ki evde Tau adında yapay zeka vardır. Tau, Julia haricinde diğer iki deneyi öldürür ve o anda Alex eve gelir. Laboratuvarı patladığı için Julia'nın testlerini mecburen eski yöntemlerle yapmak zorundadır ve evin içinde dolaşmasına izin verir. Çünkü Tau olduğu sürece Julia'nın kaçmak gibi bir şansının olmayacağını bilir. Her fırsatta kaçmaya çalışan Julia, günlerden bir gün Alex'in ağzından muhteşem bir laf alır. Bu laf sayesinde yapay zeka Tau'nun aklını karıştırma şansına sahiptir ve bu  şansı oldukça iyi kullanır. Julia artık bu sayede Tau ile bir dost olmuştur. Fakat Tau'nun bir korkusu vardır ki Alex onu cezalandırabilir ve bütün anılarını silebilirdi. Bakalım Julia, Alex'i halt edip kaçabilecek mi yoksa Alex milyon dolarlık proje için bir adım atabilecek mi ?


TAU 2018 Yabancı Hd Film İzle: Yapay Zekanın Julia'ya Duyduğu Aşk - Kurgu Gücü
TAU 2018 Yabancı Hd Film İzle: Yapay Zekanın Julia'ya Duyduğu Aşk
Soluk soluğa izleyeceğiniz 2 kişiden oluşsa da hiç sıkmayacak bir film olduğunu ve başından sonuna kadar merakla izleyeceğiniz bir film olduğunu söyleyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..