Black Mirror Bandersnatch HD İzle: Dizi Uyarlaması Bilim Kurgu Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Ocak 2019 Pazartesi

Black Mirror Bandersnatch HD İzle: Dizi Uyarlaması Bilim Kurgu Filmleri

Black Mirror Bandersnatch HD İzle: Dizi Uyarlaması Bilim Kurgu Filmleri  - Kurgu Gücü

Black Mirror Bandersnatch, bir dizinin uyarlaması olan 27 Aralık 2018 tarihinde Netflix'te vizyona giren bilim kurgu filmleri içinde yer alan, Abd yapımı yabancı hd film izle kategorisinde bir filmdir. Yönetmen koltuğunda David Slade'nin yer aldığı Black Mirror, IMDb puanı olarak da 8.4 gibi muhteşem bir dereceye sahiptir.



Black Mirror incelemesi yaptığımızda 1 saat 30 dakika gibi bir süreye sahip olduğunu gördük. Black Mirror izle, bilim kurgu dışında gerilim ve dram türlerini de oldukça iyi işlemiş diyebiliriz. Senaryosunu Charlie Brooker'ın kaleme aldığı filmin yapımcılığını da yine Charlie Brooker üstlenmiştir.



Black Mirror Bandersnatch Oyunları

Stefan Butler rolünde Fionn Whitehead, Peter Butler rolünde Craig Parkinson, Colin Ritman rolünde Will Poulter, Dr Haynes rolünde Alice Lowe, Mohan Tucker rolünde Asim Chaudhry, Kitty rolünde Tallulah Rose Haddon ve son olarak Crispin rolünde ise Jonathan Aris yer alıyor.

İlginizi Çekebilir = TAU 2018 Yabancı Hd Film İzle: Yapay Zekanın Julia'ya Duyduğu Aşk

Black Mirror Bandersnatch Konusu

Aslında Black Mirror dizisinin interaktif film uyarlaması olarak sinemaya aktarılan filmdir. Bütün bölümlerinde farklı farklı hikayeleri konu olarak sunan Black Mirror dizisi 5 saat 12 dakika sürüyor. İşte bu dizinin uyarlaması film olarak dikkat çekiyor. Filmin konusu kısaca genç bir programcının yaşadığı maceraları konu alıyor. İşte bu genç programcı kendine kapsamlı bir romanı video oyunu haline getiriyor. Tabi romandan dönüştürmüş olduğu bu video oyunu genç programcının hayatının altüst olmasına neden oluyor. Programcı olan bu genç adam bir zaman sonra artık sanal dünya ile gerçek dünya arasında ikilemde kalır ve sorgulamaya başlar. Yaptığı bu oyun yüzünden oldukça büyük bir karmaşa ve kargaşa olmasına neden olan genç adam çok kısa bir zaman sonra kendini oldukça zorlu bir mücadele içerisinde bulur ve bu duruma çözüm arar...


Black Mirror izle oldukça kaliteli filmlerden bir tanesi diyebiliriz. Belki bir çok kişinin sevmeyeceği ama izlediğiniz zaman iyi ki izlemişim diyeceğiniz bir filmdir. Kendim bir bilim kurgu sever olarak oldukça çok beğendiğimi söyleyebilirim. Hani bilim kurgu filmleri sevmeyenler bile filmi izlediği zaman gerçekten bilim kurgu filmlerine ilgilerini arttıracak film konumunda yer alıyor. Zaten aldığı 8.4 IMDb puanını da sonuna kadar hak eden bir film olduğunu sizlere söyleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir = Yok Oluş - Annihilation Film İzle: Bilim Kurgu Tadında Gerilim Yaşa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..