Prometheus Film İzle: 2012 Bilim Kurgu Filmleri Evrenin Geleceği - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Ocak 2019 Salı

Prometheus Film İzle: 2012 Bilim Kurgu Filmleri Evrenin Geleceği

Prometheus Film İzle: 2012 Bilim Kurgu Filmleri Evrenin Geleceği - Kurgu Gücü
Prometheus Film İzle: 2012 Bilim Kurgu Filmleri Evrenin Geleceği
Prometheus izle, yönetmen koltuğunda Ridley Scott'un oturduğu yabancı hd film izle kategorisinde yer alan Noomi Rapace'in başrol oynadığı Abd yapımı bilim kurgu filmleri türündeki filmdir. 1 Haziran 2018 tarihinde vizyona giren Prometheus film izlemeyi sevenlere tam tamına 2 saat 3 dakikalık muhteşem bir film sunmuştur.


Bilim kurgu türünün yanı sıra bizlere gerilim türünü de en iyi şekilde yaşatan Prometheus'un senaryosunu Jon Spaihts, Damon Lindelof ve yönetmenliğini de yapan Ridley Scott birlikte kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Tony Scott, David Giler, Walter Hill ve yine yönetmen koltuğunda bulunan Ridley Scott birlikte üstlenmişlerdir.


Prometheus Oyuncuları

Geldik Prometheus oluşumunda en çok katkı payı olan oyuncuları tanıtmaya. Filmin içinde hangi rolde hangi ünlü yıldız yer alıyor onları sizler için kısaca yazalım. Başrolümüz Elizabeth Shaw rolünde Noomi Rapace, David rolünde Michael Fassbender, Meredith Vickers rolünde Charlize Theron, Janek rolünde Idris Elba, Peter Weyland rolünde Guy Pearce, Charlie Holloway rolünde Logan Marshall-Green, Fifield rolünde Sean Harris ve son olarak Milburn rolünde ise Rafe Spall yer almıştır.

İlginizi Çekebilir = Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı: 2018 yapımı Bilim Kurgu Filmi

Prometheus Konusu

Prometheus filminin konusu kısaca bir ekibin hayatın başlangıcını araştırması diyebiliriz. Alien'ın en derinlerine yapılan bir yolculuk ve bu yolculukta hayatın başlangıcı konusuna dair araştırma yapan bir grubun evren hakkında en karanlık noktada yaşamış oldukları maceralar konu alınmıştır. Bu araştırmayı yapan grubun asıl amacı insanoğlunun bir nevi geleceğini korumak için çabaladığı bir savaş nedeniyle belki de tüm evrenin sonu gelebilir.


Söylenilene göre çekimleri gizli olarak yapılan bu filmin orijinal hikayesi ise Jon Spaihts tarafından yazıldığı biliniyor. Bunun sonrasında ise Lost dizisini ortaya çıkartan Damon Lindelof tarafından ulaşıldığı biliniyor.


2012 filmleri içinde yer almasını bakmayın oldukça kaliteli filmlerden bir tanesi olduğunu sizlere söyleyebilirim. Prometheus izlememiş olanların mutlaka izlemesini tavsiye edeceğim filmlerden bir tanesidir. Daha önce iki defa izlediğim ve yakın zamanda bir daha izlemeyi düşündüğüm bilim kurgu filmlerinden bir tanesidir. İzledikten sonra ya da daha önce izlememiş olup şimdi izleyenlerin film hakkında konumuz altında yorumlarını bekliyoruz. Bildiğiniz Alien efsanesinin DNA'sı var bu filmde fakat emin olun ondan bağımsız bir filmdir.

İlginizi Çekebilir = Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..