Snowpiercer (Kar Küreyici): 2013 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Harikası - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

11 Temmuz 2019 Perşembe

Snowpiercer (Kar Küreyici): 2013 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Harikası

Snowpiercer (Kar Küreyici): 2013 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Harikası - Kurgu Gücü
Snowpiercer (Kar Küreyici): 2013 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Harikası
Snowpiercer izle, Abd, Fransa, Güney Kore ve Çek Cumhuriyeti ülkelerinde çekilen, 1 Ağustos 2013 tarihinde vizyona giren, bir trenin içinde geçen 2 saat 6 dakikalık bilim kurgu filmidir. Orijinal adı Kar Küreyici olan filmin yönetmenliğini yapan Bong Joon-Ho ayrıca Kelly Masterson ile birlikte filmin senaryosunu yazmıştır. Şimdi gelin sizlere Snowpiercer konusu, oyuncuları hakkında film incelemesi yapalım.


Bilim kurgu filmleri ve dram türünü içinde barındıran Snowpiercer, bir trenin içinde geçmesine rağmen oldukça aksiyon dolu sahneler yaşatıyor. 2013 senesinde vizyona giren filmin gişesi tam tamına 86,6 milyon dolar gibi büyük bir rakama denk geliyor. Snowpiercer, bir eserden uyarlanan filmdir ve bu eserin adı da Le Transperceneige olarak bilinmektedir.


Snowpiercer film incelemesi yaptığımızda filmin yapımcılığını Park Chan-Wook, Tae-hun Lee, Miky Lee ve Tae-Sung Jeong birlikte üstlenmiştir.


Snowpiercer Oyuncu Kadrosu ve Oynadıkları Roller

Curtis rolünü canlandıran oyuncu Chris Evans, Edgar rolünü canlandıran Jamie Bell, Mason rolünü canlandıran Tilde Swinton, Wilford rolünü canlandıran Ed Harris, Gilliam rolünü canlandıran John Hurt, Tanya rolünü canlandıran Octavia Spencer, Andrew rolünü canlandıran Ewen Bremner, Mamgoong rolünü canlandıran oyuncu ise Song Kang-Ho olarak yer alıyor.

İlginizi Çekebilir = İntikam Meleği (Peppermint) İncelemesi: 2018 Gerilim Filmleri

Snowpiercer Film Konusu

Başarısız bir deney koskocaman bir felaket ile sonuçlanır ve bunun sonucunda evrendeki bütün yaşam neredeyse yok olma düzeyinde bir küresel ısınmaya neden olur. Bu doğrultuda Dünya'nın çevresinde hiç durmadan sürekli dönen bir tren insanlık tek sığınağı durumunda olarak kalıyor. Tabi bu sığınak olan trende de her zaman ki gibi sınıfsal ayrımcılık üst safhada oluyor. Yaşam zordur fakat sınıfsal farklılıklar yerini korumaktadır. Günlerden bir gün en alt kesimde yer alan insanlar bu sınıfsal kölelikten iyice canları sıkılır ve en büyük sınıftaki kişiye ulaşmak adına isyan başlatırlar.



Soluk soluğa izleyeceğiniz anlarında olacağı Snowpiercer, gerçekten bir trende geçiyor olsa da geniş bir yelpazeye sahip sahneler yaşatıyor bizlere. İlk başları biraz sıkıcı gibi geçiyor olsa da film ilerledikçe göreceğiniz sahneler gerçekten izlemeye değer bir film olduğunu sizlere göstermiş oluyor. Filmi izledikten sonra yorumlarınızı konu altında bekliyoruz.

İlginizi Çekebilir = Dövüş Ustalarının En İyilerinden Biri Olan jackie Chan'in En İyi 10 Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..