Hellboy 3 Film Konusu, Oyuncuları - 2019 Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

11 Temmuz 2019 Perşembe

Hellboy 3 Film Konusu, Oyuncuları - 2019 Filmleri

Hellboy 3 Film Konusu, Oyuncuları - 2019 Filmleri - Kurgu Gücü

Çizgi roman uyarlaması Hellboy 3 ne zaman vizyona girecek, konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler hangi rolde oynamıştır, yönetmeni kimdir? Milla Jovovich'in de başrollerinde yer aldığı Hellboy 3 filmi hakkında tüm detayları sizler için ele almaya çalıştık. Gelin şimdi Neil Marshall'ın yönettiği aksiyon dolu fantastik filmi inceleyelim.



2019 filmlerinden olan Hellboy 3, geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. Tam tarih verecek olursak 12 Nisan 2019 tarihinde vizyona girdi. Film 2 saat 1 dakika gibi oldukça uzun bir süreye sahip. Aksiyon ve fantastik filmler türlerini barındıran Hellboy 3 izle, Abd yapımı olmasıyla da dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Neil Marshall'ın oturduğu Hellboy 3'ün oyuncu kadrosunda David Harbour, Milla Jovovich ve Ian McShane gibi isimler yer almaktadır. Hellboy filminin senaryosunun orijinal fikrinin sahibi Mike Mignola, Andrew Cosby ve Christopher Golden Hellboy 3 filminin senaryosunu kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Lawrence Gordon ile Lloyd Levin birlikte üstlenmiştir.



Hellboy 3 Oyuncuları

Hellboy 3 cast olarak da adlandıracağımı Hellboy 3 oyuncuları kimler ve hangi rolleri canlandırdıklarına gelecek olarak, filmin asıl kahramanı olan Hellboy'u David Harbour canlandırmıştır. Devamında eşlik eden Nimue / The Blood Queen rolünü Milla Jovovich, Professor Trevor "Broom" Bruttenholm rolünü Ian McShane, Alice Monaghan rolünü Sasha Lane, Ganeida rolünü Penelope Mitchell, Johnny Porter rolünü Terry Kinney ve son olarak Major Ben Daimio rolünü ise Daniel Dae Kim canlandırmıştır.


Hellboy 3 Konusu
Hellboy 3 Film Konusu, Oyuncuları - 2019 Filmleri - Kurgu Gücü
Çizgi roman uyarlaması olan Hellboy 3 konusu ne olduğu da elbet merak edilen detaylardan bir tanesidir. Hellboy serisinin 3. filmi konumunda olan Hellboy 3'te kahramanımız Hellboy, insan dünyası ile fantastik yaratıkların dünyası arasında sıkışıp kalmış ve hangi dünyaya ait olduğunu bulmaya çalışırken bir de Nimue ile savaşmak zorunda kalıyor. Nimue, Kral Arthur zamanında yaşamış ve Merlin'in güçlerini çalarak insanlığa savaş açmıştır. İşte Hellboy hem insanlığa açılan bu savaşı durdurmak hemde hangi dünyaya ait olduğunu bulmaya çalışacaktır.



Hellboy 3 Film Eleştiri ve Yorumu

Hellboy 3 izleyecek olanlara Türkçe dublaj izle şeklinde bulup izlemelerini tavsiye ederim. Nedeni ise altyazı okumaktan güzel sahneleri kaçırabilirsiniz ama yine de ben altyazı olarak izleyeceğim derseniz de zevkli bir film olduğunu söyleyebilirim. Her zamanki gibi klasik kahraman yani fantastik filmleri temalı bir film olsa da oldukça iyi diyebileceğim filmlerden bir tanesi konumunda. Ben filmi 2 defa izledim birinde altyazılı izlemiştim diğerinde ise Hellboy 3 Türkçe dublaj izle seçeneği ile izleme şansım oldu. Sizlerde film hakkında beklentilerinizi ya da filmi izledikten sonra beklentinizi karşılayıp karşılamadığını konumuzun altında yorum olarak belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = Yıldızlara Doğru Hd Film İzle: Brad Pitt 2019 Bilim Kurgu Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..