Upgrade 2018 Bilim Kurgu Filmi Sizi Adeta Başka Boyutlara Götürecek - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

5 Ocak 2019 Cumartesi

Upgrade 2018 Bilim Kurgu Filmi Sizi Adeta Başka Boyutlara Götürecek

Upgrade 2018 Bilim Kurgu Filmi Sizi Adeta Başka Boyutlara Götürecek - Kurgu Gücü

Upgrade 2018 senesinde vizyona giren Avustralya yapımı bilim kurgu, gerilim filmidir. Yönetmen koltuğunda ve senaryosunu Leigh Whannell yazmıştır. Peki Upgrade 2018 konusu ne hakkında? Başrol oyuncuları kimler? Yapımcılığını kimler üstlenmiştir? gelin sizlere Upgrade film incelemesi yapalım ve ne izleyeceğinizi sizlere kısaca anlatalım.



Upgrade 2018 oyuncuları kimler olduğunu başrolünde kimlerin yer aldığını elbette merak ediyorsunuzdur. Gelin şimdi oyuncuların hangi rolde hangi oyuncu olduğunu sizlere açıklayalım.


Filmin ana karakteri Grey Trace rolünü Logan Marshall-Green canlandırıyor. Cortez rolünü Betty Gabriel, Eron Keen rolünü Harrison Gilbertson, Fisk rolünü Benedict Hardie, Tolan rolünde Christopher Kirby, Manny rolünü Clayton Jacobson, Asha Trace rolünü Melanie Vallejo, Dr Bhatia rolünü Sachin Joab canlandırıyor.

İlginizi Çekebilir = 2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film

Upgrade Film Konusu

Upgrade 2018, İlerleyen teknolojiyle birlikte evlerin, arabaların ve diğer araçların sözlü komutlarla kullanıcılarına hizmet ettiği bir dönemde gerçekleşen trafik kazasından sonra, bir grup sokak serserisi tarafından yaralanan karısının ölümü gözlerinin önünde gerçekleşen ve tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Grey, hayattan vazgeçip intiharı düşünmeye başlar. Grey her işi kendi elleriyle yapmayı seven bir karakter olduğu için bu durum onun için oldukça ağırdır.

Kendi tamirhanesinde tamir ettiği arkadaşının aracını teslim ederken gerçekleşen bu kaza sonrasında
arkadaşı (Eron) geliştirdiği yeni nesil teknolojiyle tekrar kaslarını kontrol edebileceğini ve tekerlekli sandalyeden kurtulabileceğini söyler. Ancak bu operasyon henüz devlet tarafından onaylanmamış olduğu için ameliyatın gizli bir şekilde yapılması gerekir.


Eron'un evinde gerçekleşen ameliyattan sonra Greyin'in omuriliğine yerleştirilen Stem adlı küçük çip görevini yerine getirmeye başlar ve Grey eski sağlığına kavuşur. Ancak bu operasyon devletten gizli gerçekleştirildiği için Grey dışarıda yine tekerlekli sandalye ile dolaşmak zorundadır.

Evine gelip tekerlekli sandalyeden kalktıktan sonra Stem, Greyle konuşmaya başlar. Polisin yürüttüğü soruşturmada gözden kaçırılan küçük detayları görebildiğini ve Grey'e eşini öldürenleri bulabileceğini söyler. Grey'in polisten gizli bir şekilde gerçekleştirdiği bu soruşturmada kontrolleri kaybettiği anlar olur.

İlginizi Çekebilir = Interstellar (Yıldızlararası) İncelemesi: 2014 Yapımı Bilim Kurgu Filmi

Gerilimi de içinde bulunduran Upgrade gerçekten izlenmeye değer bir olduğunu sizlere söyleyebiliriz. Filmi izledikten sonra yorumlarınızı konunun altında belirtebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..