BMW Z Serisi Z4 sDrive 2.0i Özellikleri ve Fiyatı: Araba İncelemeleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

4 Ocak 2019 Cuma

BMW Z Serisi Z4 sDrive 2.0i Özellikleri ve Fiyatı: Araba İncelemeleri

BMW Z Serisi Z4 sDrive 2.0i Özellikleri ve Fiyatı: Araba İncelemeleri - Kurgu Gücü

BMW Z Serisi içinde tasarımıyla muhteşem bir görünüm sunan Z4 sDrive 2.0i, teknik özellikleri ve fiyatıyla da oldukça şatafatlı duruyor. Araba modelleri gün geçtikçe daha kaliteli bir hal alıyor. Peki Z4 sDrive 2.0i yıllık vergisi ne kadar? Yakıt deposu ne kadar? Ne kadar yakıt tüketiyor? gibi tüm detayları araba incelemeleri adı altında sizler için incelemesini yapacağız.



Hepimiz kendimize ait bir arabamız olsa da artık şu toplu taşıma araçlarını kullanmaktan kurtulsak demişizdir fakat bazılarımız çok yüksek fiyatlara araba alamasa da en azından cüzi fiyatlara araba alabiliyorken kimileri ise araba alma riskine giremiyor. Çünkü yaktığı benzin ve senelik vergileri oldukça can yakabiliyor. BMW Z4 sDrive 2.0i modelinin yıllık vergisi neredeyse 2019'da yürürlüğe gire asgari maaşın ( 2020 TL ) 2 katı kadar diyebiliriz.

Şimdi gelin BMW Z4 sDrive 2.0i Teknik özelliklerinden bahsedelim.


Silindir Hacmi 1997 cc olan modelin 0-100 Kilometre Hızlanma süresi tam tamına 6.9 saniye gibi mükemmel bir süre sürüyor. 184 HP beygir gücünün yanı sıra 232 km/s maksimum hızı bulunuyor. Yakıt olarak benzin kullanılan aracın uzunluğu 4239 mm olurken genişliği ise 1790 mm olarak belirtiliyor. Yüksekliği ise 1291 mm olarak göze çarpıyor. Benzin tüketim tutarına bakacak olursak, şehir içinde ortalama olarak 9.4 litre benzin tüketen araba, şehir dışında ise ortalama 5.3 litre benzin tüketiyor. Her iki yer içinde karışık yani karma yakıt tüketimi ise ortalama olarak 6.8 litre olduğu belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir = BMW SUV X7 Kocaman Boyutu ve Dudak Uçuklatan Fiyatıyla Karşınızda

BMW Z4 sDrive 2.0i modelinin bagaj hacmine bakacak olursak 180 litre bir hacme sahip olmasıyla oldukça büyük bir hacmi bulunuyor. Otomatik vites tipine sahip olan aracın boşken ağırlığı 1495 kilogram olduğu belirtilmiştir. Aracın yakıt deposu 55 litreye kadar yakıt almaktadır. Maksimum Tork 270 Nm olarak belirtilen aracın lastik ölçüleri ise 225/45 R14 olarak belirtilmiştir. Son olarak BMW Z4 sDrive 2.0i vergisi ne kadar olduğunu söyleyecek olursak yıllık bu model için 3.957 TL vergi ödemeniz gerekmektedir.


BMW Z4 sDrive 2.0i fiyatları ne kadar? olduğunu da illa ki merak ediyorsunuzdur ki duyduğunuzda da oldukça dudaklarınız uçuklayacak gibi duruyor hemde ikinci el fiyatları.. Sıfır olarak satış dışı olan BMW Z4 sDrive 2.0i, ikinci el satışları ise 150 bin TL ile 290 Bin TL arasında modeline göre değişiklik göstermektedir.
Konu hakkında bilgiler farklı kaynaklardan yararlanılarak yazılmıştır. Doğacak sorunlardan Kurgu Gücü sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..