Lucy Film İncelemesi: Scarlett Johansson 2014 Yapımı Bilim Kurgu Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Ocak 2019 Perşembe

Lucy Film İncelemesi: Scarlett Johansson 2014 Yapımı Bilim Kurgu Filmi

Lucy Film İncelemesi: Scarlett Johansson 2014 Yapımı Bilim Kurgu Filmi - Kurgu Gücü

Lucy, Fransa'da çekilen bilim kurgu filmleri türünde boy gösteren, 8 Ağustos 2014'de vizyona giren ve yönetmen koltuğunda Luc Besson oturduğu bir Scarlett Johansson filmidir. Film tam olarak 1 saat 29 dakika sürmektedir ve konusuyla da gerçekten sürükleyici bir film olduğunu ispatlamıştır diyebilir.



Bu konumuzun içerisinde güzelliğiyle filmlere damga vuran ünlü film yıldızı Scarlett Johansson'ın oynadığı Lucy film incelemesi yapacağız. Filmi izlemiş biri olarak oldukça sürükleyici ve gerçekten izlenmesi gereken filmlerden bir tanesi olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Şimdi gelin oyuncularından bahsedelim ve filmdeki rolleri hangileri olduğunu yazalım.


Lucy Oyuncu Kadrosu

Lucy rolünde yani başrolde Scarlett Johansson, Professor Norman rolünde muhteşem filmlerin adamı Morgan Freeman, Mr. Jang rolünde Min-sik Choi, Caroline rolünde Analeigh Tipton, Pierre Del Rio rolünde Amr Waked, Richard rolünde Pilou Asbaek, Flight Attendant rolünde Claire Tran ve son olarak Actor rolünde ise Mason Lee rol alıyor.

İlginizi Çekebilir = 2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film

Evet Lucy filminde rol alan oyuncuları sizlere sunduk. Şimdi sıra filmin hangi konu üzerinde işlediğiniz sizlere anlatmaya.



Lucy Filmi Hangi Konuyu Ele Almıştır?

Taipei ( Tayvan'ın Başketi )'nin suç içinde yüzen undergrand dünyasında mafyalar, sokak çeteleri ve hatta işbirliği yapan polislerle yönetilen ticaret sistemi uyuşturucu ağı şeklinde yürütülmektedir. Polislerde işin içinde olunca çok rahat bir şekilde at koşturulur durumdadır. Sıradan bir kadın ve oldukça eğlenmeyi seven Lucy adında bir genç kadın, bir iki gün öncesinde birlikte takıldığı Richard ( Pilou Asbaek ) adındaki adam yüzünden hiç beklemediği anda Taipei'nin en azılı uyuşturucu şebekelerinin birinin içine düşüvermiştir. Düştüğü bu durum sonrasında genç kadının vücudunun içine kurye olması adına yeni bir tür sentetik uyuşturucu yerleştirirler fakat beklenmeyen bir durum olur ve bu sentetik uyuşturucu Lucy'nin vücuduna yerleşir ve kana karışmaya başlar. Bu doğrultuda Lucy mucizevi bir durum içerisine girer. Bu mucizevi durum sayesinde Lucy artık insanüstü bir yetenek, güç kazanır. Genç kadın Lucy için işler artık çok kolay olacaktır ve artık acıyı hissetmeme, akıl okuma ve telekinezi gibi güçlere sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..