Yok Oluş - Annihilation Film İzle: Bilim Kurgu Tadında Gerilim Yaşa - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Mayıs 2019 Pazartesi

Yok Oluş - Annihilation Film İzle: Bilim Kurgu Tadında Gerilim Yaşa

Yok Oluş - Annihilation Film İzle: Bilim Kurgu Tadında Gerilim Yaşa - Kurgu Gücü

Yok Oluş film izle, orijinal adı Annihilation olan bilim kurgu filmleri türünde olan aynı zamanda gerilimi de içinde barındıran filmin yönetmen koltuğunda Alex Garland oturuyor. Netfix platformunda 11 Mart 2018 tarihinde vizyona giren filmin başrolünde Natalie Portman yer alıyor. 2018 Abd yapımı filmin uzunluğu ise 1 saat 55 dakika sürüyor.





Bilim kurgu filmlerinin zaten bir çoğunda bilimsel faaliyetler sonucunda ortaya çıkan anormal durumları izliyoruz. Bu filmde de buna benzer olay yaşanıyor. Filmin konusuna geçmeden önce oyuncuları, senaryosu ve yapımcıları kimler olduğundan bahsedelim.

İlginizi Çekebilir = Interstellar (Yıldızlararası) İncelemesi: 2014 Yapımı Bilim Kurgu Filmi

Yok Oluş Oyuncu Kadrosu

Lena rolünde ünlü güzel film yıldızı Natalie Portman, Dr. Ventress rolünde Jennifer Jason Leigh, Anya Thorensen rolünde Gina Rodriguez, Josie Radek rolünde Tessa Thompson, Kane rolünde Oscar Isaac, Cass Sheppard rolünde Tuva Novotny, Daniel rolünde David Gyasi ve son olarak Lomax rolünde Benedict Wong rol alıyor. Yok Oluş film izle senaryosunun orijinal fikri Jeff Vander Meer'e ait olup senaristliğini Alex Garland yapmıştır. Yapımcılığını ise Scott Rudin, Allon Reich ve Andrew MacDonald üstlenmiştir.


Yok Oluş Annihilation Konusu

Area X bölgesi, gerçekleşmiş olan anormal faaliyetler nedeniyle devlet tarafından kimsenin haberi olmadan gizli bir şekilde karantina altına alınmış ve neredeyse 10 yıldan uzun bir süredir o kıtanın geri kalan kısmından ayrı tutulmuştur. Doğa sayesinde insanlardan herhangi bir izin kalmadığı bu bölgede ilk olarak keşif gezisi, resmen hiç bozulmamış bir doğanın devamlılığını gösteren bir rapor tutulur. Area X bölgesine giden 2. keşif grubu toplu intihar ile ölmüştür. Ardından 3. keşif grubu olarak giden grup ise dost ateşiyle ölürlerken sonuncu olan 11. keşif grubu ise resmen kendilerinin gölgesi gibi geri dönmüşler fakat çok kısa bir zaman içerisinde kansere yakalanarak ölmüşlerdir.



İşte tüm olay bu 11. keşif grubundan sonra 12. keşif grubunun gitmesiyle başlıyor. Bu grupta bir antropolog, bir araştırmacı, bir biyolog ve bir de psikolog yer alıyor. Bu gruptakiler kendilerini o bölgede neyin beklediğini bilmeden bölgenin içinde kendilerini buluyor. Bu keşif grubunun görevleri örnek toplamak, araziyi haritalandırmak ve bunun beraberinde gözlemledikleri bütün her şeyi rapor etmektir. Bu keşif grubu bildiğiniz akıl almayacak yeni yaşam biçimlerine ve topografik anomalilere şahit olurlar ve sonrasında aralarında sakladıkları sırların da ortaya çıkması üzerine işler karışır.

İlginizi Çekebilir = 2019 Bilim Kurgu Filmleri X-Men: Dark Phoenix Film İncelemesi

Bilim kurgu filmleri severler için başından sonuna kadar severek izleyeceğiniz bir filmdir. Film izle keyfi için bu tarz filmlerin izlenmesini şart görüyorum. Bir film izleyicisi olarak severek izlediğim filmlerden bir tanesi olduğunu belirtebilirim. Şunu da belirtmeliyim ki bilim kurgu filmleri sevmeyenlerin bile severek izleyebileceği bir film olduğunu düşünüyorum. Zaten bir filmde Natalie Portman varsa o film izlenmez de ne yapılır.. Filmin sizler için fragmanını paylaşalım. Önce bir fragmanına göz atın ve sonra izleyip izlemeyeceğinize karar verin. İzlediğiniz de ise konumuzun altına yorumlarınızı belirtirseniz mutlu oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..