Acun Ilıcalı Survivor 2019 Ne Zaman Başlayacak Açıklamasını Yaptı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Mayıs 2019 Pazartesi

Acun Ilıcalı Survivor 2019 Ne Zaman Başlayacak Açıklamasını Yaptı

Acun Ilıcalı Survivor 2019 Ne Zaman Başlayacak Açıklamasını Yaptı - Kurgu Gücü
Acun Ilıcalı Survivor 2019 Ne Zaman Başlayacak Açıklamasını Yaptı
Binlerce insan tarafından takip edilen Survivor 2018 in bitiminin ardından Survivor 2019 ne zaman başlayacak ? diye merak edenler oldukça fazla. Peki Survivor 2019 olacak mı ? diyenler için Acun Ilıcalı açıklamalar yaptı. Acun Ilıcalı, Survivor'a kimler katılacak konusunda açıklamalar yaptı. Survivor 2018 de Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyetinde yapılan yarı finalde canlı yayında Survivor 2019 için açıklamalar yapan Acun Ilıcalı, yeni sezona yarışmaya çok farklı kişilerin katılacağını ve yarışmaların 2018'e göre daha zor olacağını buna binaen de yarışmaya katılacak olanlara Allah yardımcı olsun diyerek esprili bir dille açıklama yapmıştı.


Diğer senelerde olduğu gibi Survivor 2019'da da yine ünlüler ve gönüllüler olmak üzere iki takımın bulunacağını söyleyen Acun Ilıcalı, bu seneki yarışmalar daha çok zorlu olacak dedi. Bunun için plan ve çalışmalar yaptıklarını da ayrıca bildirdi.



Survivor 2019'da kimler var ? İşte bu soru tüm Survivor severler tarafında merak ediyor. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamaya göre Survivor 2019'da çok yeni isimler olacağı ve yarışmaların diğer senelerdeki yarışmalara göre daha zorlu olacağını bildirdi. Bu sene daha zorlu olacak Survivor, tüm izleyenleri tarafından heyecanla bekleniyor. Acun Ilıcalı televizyon sektöründe Survivor ve Yetenek Sizsiniz gibi tv programlarıyla ve FOX TV yi satın alarak iyi yer edindi.

Acun Ilıcalı Survivor 2019 Ne Zaman Başlayacak Açıklamasını Yaptı - Kurgu Gücü
Acun Ilıcalı Survivor 2019 Ne Zaman Başlayacak Açıklamasını Yaptı

Geçen sezon All-Star ve Gönüllüler olmak üzere iki ayrı takımdan oluşan Survivor, yarışmada hep All-Star takımının kazanması üzerine format değişikliğine gidilmiş, ünlüler ve gönüllüler olmak üzere yeni formata geçilmiştir. Survivor 2019'da da aynı şekilde ünlüler ve gönüller olmak üzere iki takımdan oluşacak. Survivor 2019 ne zaman başlayacak konusu içinde herhangi bir net açıklama bulunmazken, Survivor 2019 kadrosunda yeni isimler olacağı söylenmektedir.


Yorum yaparak sizin yarışmaya katılmasını istediğiniz kimler olduğunu bizlerle paylaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilecek Diğer Konular
1- Gece Gördüğümüz Rüyaları Kalktığımızda Unutmanın Bilimsel Nedeni
2- Beklenen Haber Samsung Galaxy Note 9 Türkiye'de Satışa Sunuldu
3- Yeşilçam Filmlerinden Hababam Sınıfının Arka Planda Kalan 10 Gerçeği
4- Dragonfly 2020 Pro 3D Yazıcı Artık Türkiye'de
5- Xiaomi Mi 8 Explorer Edition Piyasaya Zehir Gibi Giriş Yaptı

1 yorum:

  1. Bu Acun bey paraya artık para demiyordur bence survivor olsun yetenek siz siniz olsun iyi şeyler yaptı bir de fox TV yi satın aldı oh miss

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..