PepPara Nedir? Nasıl Kullanılır? Papara'ya Rakip Çıktı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Mayıs 2019 Pazar

PepPara Nedir? Nasıl Kullanılır? Papara'ya Rakip Çıktı

PepPara Nedir? Nasıl Kullanılır? Papara'ya Rakip Çıktı - Kurgu Gücü
PepPara Nedir? Nasıl Kullanılır? Papara'ya Rakip Çıktı
Elektronik para ve ödeme işlemleri yapan bir çok firmaya şimdi de PepPara katıldı. Papara'ya rakip olacak PepPara nedir? Nasıl Kullanılır? PepPara para nasıl yüklenir? PepPara para nasıl gönderilir? İşte PepPara hakkında tüm detaylar...

Öncelikle sizlere PepPara açılımı ne olduğunu belirtelim. PepPara'nın tam adı Paladyum Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. şeklinde bilinmektedir. Bildiğiniz bir şirket konumundadır ve online olarak para işlemleri yapmanıza olanak sağlar. Aynı Papara gibi bir sisteme sahiptir. Bu şirketin lisansı BDDK tarafında verilmiştir. Sitede yazan bilgilere göre PepPara, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'ndan 17.07.2017 tarihinde lisansını almış yetkili bir Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Kuruluşudur.



PepPara nedir?

PepPara, sizlere hiçbir banka hesabına ihtiyaç duymaksızın haftanın her günü yani 7/24 para transferi yapabileceğiniz ve bunun yanı sıra, fatura, kurum ve diğer ödemelerinizi yapabileceğiniz, indirimli olarak akaryakıt alma imkanı sunan ve başka kişilerin size ödeme yapabileceği hem kendi şahsınıza bireysel olarak hem de şirketinize yani kurumsal olarak kullanabileceğiniz elektronik para hesabı olarak tanımlayabiliriz.

İlginizi Çekebilir = 4 Kameralı Huawei Honor 9 Lite İncelemesi: Özellikleri ve Fiyatı

PepPara Para Yükleme

İlk olarak peppara.com adresine girerek gerekli bilgileri doldurduktan sonra hemen kayıt olabilir ve hesabınıza para yükleyebilirsiniz. PepPara sitesine girdiğinizde sizlere para yatırmanız adına bir banka hesabı sunulur. O banka hesabına kendi kredi kartınız, banka kartınız ile havale ya da EFT yapabilirsiniz.



PepPara Para Gönder

PepPara ile banka hesabınıza ya da kredi kartınıza para gönderimi yapabilirsiniz. Tabi sadece kendi adınıza kayıtlı hesaplar ile işlem yapabileceğinizi unutmayın. Ayrıca PepPara ile başka bir arkadaşınızın PepPara'sına para gönderebilirsiniz.

Bunun yanı sıra PepPara'da para isteme olayı da mevcut. Bir telefon numarasıyla paraya ihtiyacın olduğunda para isteyebilirsiniz. Tanıdığınız birinden PepPara ile cep telefonu numarası girerek para isteyebilirsiniz.

En güzel şeylerden bir tanesi de hem ödemelerinizi hemde akaryakıt gibi alımlarınızı da PepPara ile yapabilirsiniz. Hemde bunu 7/24 aralıksız bir şekilde yapabilirsiniz. Ödemeleriniz içinde su, elektrik, cep telefonu, doğalgaz gibi tüm faturalarınızı ödeme imkanınız bulunuyor.

İlginizi Çekebilir = BMW Z Serisi Z4 sDrive 2.0i Özellikleri ve Fiyatı: Araba İncelemeleri

PepPara hesabına giriş yapmak için oldukça güvenlik imkanı sunuluyor. Siteye her giriş yaptığınızda kayıtlı telefon numaranıza SMS ile bir şifre geliyor ve onu girmeden siteye giriş sağlayamıyorsunuz.

4 yorum:

  1. Peppara bana göre çok iyi değil. Papara daha iyi ve kullanışlı

    YanıtlaSil
  2. Arayüzü Papara'dan daha hoş gelse de Papara'nın kullanımı daha basit olduğu için rakip olabileceklerini düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  3. PepPara ile olacak iş değil bu. Şuanda en iyisi bence Papara. Tabi ilerleyen zamanlar ne gösterir bilemem.

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşların dediklerinde katılıyorum peppara bence de pek de iyi değil.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..