Captive State 2019 Hd Film İzle: Esir Devletin Bilim Kurgu Şekli - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Şubat 2019 Çarşamba

Captive State 2019 Hd Film İzle: Esir Devletin Bilim Kurgu Şekli

Captive State 2019 Hd Film İzle: Esir Devletin Bilim Kurgu Şekli - Kurgu Gücü

Captive State vizyon tarihi ne zaman? oyuncuları kimler? konusu nedir? yönetmeni kimdir? fragmanı ve daha fazlasını hd film izle olarak sunacağız. Bilim kurgu filmleri türünde olan Captive State, 2019 yapımı yabancı filmler kategorisinde yer alıyor. Gelin şimdi film incelemeleri adı altında filmden bahsedelim.


Captive State, bilim kurgu türünün yanı sıra sizlere gerilimin doruklarını da yaşatacak 2019 Abd yapımı bir filmdir. 28 Mart 2019 tarihinde vizyona girecek olan filmin yönetmen koltuğunda Rupert Wyatt oturuyor. Senaryosunda yine yönetmenliğini de yapan Rupert Wyatt ve Erica Beeney kaleme almıştır. Yapımcılığını ise yine yönetmen ve senaryosunda yer alan Rupert Wyatt ve David Crockett üstlenmiştir. Film 1 saat 49 dakikalık bir süreye sahip olup bütçesi ise 25 milyon dolar gibi bir rakam harcama ile çekilmiştir.



Captive State Oyuncuları

John Goodman, Vera Farmiga, Ashton Sanders, Rula rolünde Madeline Brewer, Machine Gun Kelly, Police Chief Igoe rolünde Kevin Dunn, Rafe rolünde Jonathan Majors ve son olarak Train Rider rolünd Harley Jo yer alıyor.


Captive State 2019 Hd Film İzle: Esir Devletin Bilim Kurgu Şekli - Kurgu Gücü

Captive State Konusu

Filmin konusuna baktığımızda kısaca bahsedecek olursak uzaylı istilasından sonra ortaya doğan olayları konu alıyor. Chicago dünya dışından gelen uzaylı yaratıklar tarafından istila edilmiş durumdadır ve daha sonrasında yaklaşık 10 yıl sonra dünyada yaşayan insanlarda artık eski hayatlarını yaşayamamaktadır. Film genel olarak uzaylı istilası sonrasında insanların hayatında ne gibi etkisi olduğunu ve yaşamlarını ne tür bir etki aldığını konu alıyor.



John Goodman ve Vera Farmiga gibi ünlü kaliteli oyuncuların yer aldığı Captive State için bilim kurgu türünü severler meraklı bir bekleyiş içine girmiş durumda. İnsanların uzaylı istilası sonrasında verdikleri yaşam mücadelesini konu alması da oldukça ilgi çekici bir konuya hakim olduğunu bizlere göstermiş oluyor. Yayınlanan fragmanı izleyince bile oldukça kaliteli bir olacağı belli olabiliyor. Sizlerde filmden ne gibi beklentileriniz olduğunu ve vizyona girip filmi izledikten sonra beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığını konumuzun altında belirtebilirsiniz. Sizler için Captive State fragman videosunu da konumuza ekledik. Captive State izleyecek olanlar içinde bizler de meraklı bir bekleyiş içine girdik.


1 yorum:

  1. Captive State filmi 2019 filmlerinden bir tanesi ve oldukça harika bilim kurgu filmlerinden bir tanesi. Sabırsızlıkla vizyona girmesini bekliyorum

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..