Yaşam Şifresi (Source Code) Hd Film İzle: Paralel Evrende Yolculuk - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

16 Şubat 2019 Cumartesi

Yaşam Şifresi (Source Code) Hd Film İzle: Paralel Evrende Yolculuk

Yaşam Şifresi (Source Code) Hd Film İzle: Paralel Evrende Yolculuk - Kurgu Gücü

Yaşam Şifresi konusu nedir? ne zaman vizyona girmiştir? oyuncuları ve yönetmeni kimlerdir? Yaşam Şifresi filmi 2011 yapımı bir film olmasının yanı sıra bilim kurgu filmleri türünü de oldukça iyi konu edinmiş bir sinema eseridir diyebiliriz. Bilim kurgunun dışında aksiyon ve gerilimi de sonuna kadar yaşatan bir film olduğunu da söylemek mümkündür. Yaşam Şifresi orijinal adıyla Source Code hakkında tüm detayları sizler için film incelemeleri adı altında konu aldık..



Yaşam Şifresi izle, 8 Nisan 2011 tarihinde vizyona girmiş olup tam tamına 1 saat 3 dakikalık bir süreden oluşmaktadır. Abd yapımı olan filmin yönetmen koltuğunda ilk uzun metrajlı film olan Moon ile tanınan Duncan Jones otururken Jake Gyllenhaal, Vera Farmiga ve Michelle Monaghan gibi ünlü oyuncular rol almıştır. Yaşam Şifresi, biz değerli sinema severlere hd film izle kalitesiyle sunulurken filmin senaryosunu Ben Ripley kaleme almıştır. Yapımcılığını ise 3 isim Jordan Wynn, Mark Gordon ve Philippe Rousselet üstlenmiştir.



Yaşam Şifresi Oyuncuları

Sıra geldi Yaşam Şifresi oyuncuları kimler ve hangi rolü canlandırdıklarını açıklamaya.. Filmde Colter Stevens rolünü Jake Gyllenhaal, Christina Warren rolünü Michelle Monaghan, Colleen Goodwin rolünü Vera Farmiga, Dr Rutledge rolünü Jeffrey Wright, Derek Frost rolünü Michael Arden, Hazmi rolünü Cas Anvar, Max Denoff rolünü Russell Peters ve son olarak George Troxel rolünü ise Brent Skagford canlandırmıştır.


Yaşam Şifresi Konusu
Yaşam Şifresi (Source Code) Hd Film İzle: Paralel Evrende Yolculuk - Kurgu Gücü
Yaşam Şifresi konusu, kısaca kendini devletinde destek verdiği herkesten gizli bir deneyin içinde bulan bir askerin başına gelen macera dolu anları konu almıştır. Filmin konusunu detaylı olarak inceleyecek olursak, Yüzbaşı Colter Stevens yani başrolümüz Jake Gyllenhaal, kendini hızlı trenin içinde uyanırken bulur ve burada olduğuna dair hiçbir şey hatırlamamaktadır hatta fikri dahi bile yoktur. Uyandığında ilk olarak karşısında Christina adındaki hiç tanımadığı bir kadını görür. Kadın tavrı ve hareketleri Yüzbaşı Colter'ı tanıdığına dair ipucu dikkat çeker. Bu durumda ne olup bittiğini anlamaya çalışan Colter, ne yapacağını bilmez bir şekilde kendini tuvalete bulur. Tuvalette ayna karşısında gördüğü yüzün kendi yüzü olmadığını fark eden Colter adeta şoka girer. Cüzdanını karıştırdığında ise Sean Fentress adındaki bir sınıf öğretmeninin kimliğini bulur.



Colter kimliğe baktığı sırada trende oldukça büyük bir patlama olur ve Colter kendini oldukça fazla teknolojiye sahip bir alanda bulur. Colter'a olan biten bütün olayı Goodwin adında bir üniformalı anlatır. Colter'ın amacı Chicago'da bir treni bomba ile patlatıp hatta daha fazlasını da öldürmek için plan yapan bombacının kim olduğunu tarif edebilmek adına devlet tarafından gizli bir göreve atanmıştır. Bu görevin adı ise filmin ismi " Yaşam Şifresi " olarak adlandırılmıştır. Yaşam Şifresi deneyinde Colter, paralel evren içerisinde yolcu Sean Fentress yani bir sınır öğretmeninin yerine geçebiliyor. Trene her paralel evrende dönüş yapan Colter, bombacının kimliğini devlete bildirmek için sadece 8 dakikası vardır. Colter bombacı hakkında her seferinde yeni yeni bilgiler ediniyor olsa da bombacı bir yolunu bulup onu atlatmayı başarıyor fakat Colter ne kadar fazla ipucu ve delil bulursa bu bombalı saldırıyı durdurabileceğini inanmaktadır. Tabi 8 dakikalık o sürede zaman ona engel olmazsa..

İlginizi Çekebilir = Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit 2019 Hd Film İzle Tadında

Başından sonuna kadar macera ve aksiyonu yaşayacağınız film, izlenmesi gereken bilim kurgu filmlerinden bir tanesidir. Filmi izleyenlerin muhtemel çoğunluğu Yaşam Şifresi Türkçe dublaj izle'yi çok beğendiklerini söylemektedir. Bir film 3 türü birden içinde barındırabildiyse o film izlenmeye değer. 2011 yıl filmi olmasına rağmen hala da izlenen filmlerden bir tanesidir. Hatta bu yazımdan bir kaç gün önce filmi bende tekrar izledim ve sanki ilk defa izliyormuş gibi bir heyecan içine girdim demem doğru olacaktır.

1 yorum:

  1. Yaşam Şifresi belki de zamanında izlediğim en iyi bilim kurgu filmlerinden bir tanesi bence.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..