Soğuk Deri (Cold Skin) Hd Film İzle: Bilim Kurgu Denize Yansımış - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

18 Şubat 2019 Pazartesi

Soğuk Deri (Cold Skin) Hd Film İzle: Bilim Kurgu Denize Yansımış

Soğuk Deri  (Cold Skin) Hd Film İzle: Bilim Kurgu Denize Yansımış - Kurgu Gücü

Soğuk Deri izle, orijinal adıyla Cold Skin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Vizyona ne zaman girdi? Yönetmeni kimHd film izle keyfiyle sunulan bilim kurgu filmleri türündeki Soğuk Deri filmi hakkında tüm detayları sizler için film incelemeleri adı altında işledik.


Soğuk Deri, 2017 senesinde çekilmiş Abd yapımı bir film olmasıyla dikkat çekiyor. Bilim kurgu filmleri türünü içinde barındıran film, izleyenlerin bir çoğunun hoşuna gitse de bazı kişilerin filmi vasat bulduğunu belirtebiliriz. Soğuk Deri, biz sinema severlere tam tamına 1 saat 48 dakikalık film serüveni sunuyor. İçinde biraz macera biraz korku barındıran filmin yönetmenliğini Xavier Gens yaparken, senaryosunu ise Eron Sheean ile Jesús Olmo birlikte kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Mark Albela ile Denise O'Dell birlikte üstlenmiştir.



Soğuk Deri Oyuncuları

Soğuk Deri oyuncuları aslında şöyle söylemek gerekirse filmde aktif olarak rol alan  kişi var. Yan rollerde ise 5-6 kişi daha girip çıkıyor. Gruner rolünde Ray Stevenson, Soğuk Deri rolündeki yaratık Aura Garrido, Yeni gelen Meteorolog rolünde David Oakes ve son olarak John Benfield filmde rol almıştır.

İlginizi Çekebilir = Yaşam Şifresi (Source Code) Hd Film İzle: Paralel Evrende Yolculuk

Soğuk Deri Konusu
Soğuk Deri  (Cold Skin) Hd Film İzle: Bilim Kurgu Denize Yansımış - Kurgu Gücü
Soğuk Deri konusu, 1914 tarihinde geçen bir film olmasıyla dikkat çekiyor. O zaman Franz Ferdinand'ın suikaste uğramasının ardından 1. Dünya Savaşı'nın başladığı zamanlarda bir gemi Güney'in kutuplarına oldukça yakın bir yerde ıssız bir adaya yaklaşır. Yaklaştıkları bu ada oldukça soğuk bir yerdir. Gemiden hem kaptan ve mürettebatı hem de genç bir adam adaya iner. Genç adam Gruner adındaki bir adamın şuanda hava gözlemciliği görevinde olan kişi yerine görevi devralmak için gelmiştir. Kaptan ve mürettebatı, genç adam ile mecbur olmamalarına rağmen görevi devralacağı yere kadar gelirler. Gittikleri yerde yaşlı bir adam vardır ve saçı sakalı birbirine karışmıştır.



Adamın yerine görevi almak istese de adam gitmez ve kaptan ile mürettebatı genç adamı görevinde başarılar dileyerek orada bırakırlar. Artık genç adam yeni bir meteorolog gelene kadar yani 1 yıl boyunca dünyanın belki de ne tenha yerinde yaşamak zorundadır. Bu tenha yerde gündüzleri her şey yolundadır fakat hava kararınca işler oldukça değişmektedir. Ta tamına 1 yıl boyunca denizle çevrilmiş ve artık zor ayakta duran bir evin içinde yaşamak zorundadır. Fakat bir gece ansızın gerçekleşen bir olay sonrasında orada yalnız olmadığını ve denizden geceleri bir şeylerin çıktığının farkına varır ve o denizden çıkan şeylere karşı yaşam mücadelesi vermek zorundadır.

İlginizi Çekebilir = Prometheus Film İzle: 2012 Bilim Kurgu Filmleri Evrenin Geleceği

Soğuk Deri aslında çok çok iyi bir film konumunda olmasa da boş zamanlarınızda izlenebilecek bilim kurgu filmlerinden bir tanesidir. Kendi fikrimi söyleyecek olursam Soğuk Deri izleyecek olanların çokta fazla bir şey beklemesini tavsiye etmem. Özellikle de sonunu hiç iyi bitirememişler. Bir filmde insanlar özellikle sonunun nasıl bittiğine önem verir ve fakat filmde bu özellik pek kullanılmamış gibi duruyor. Ayrıca çok sıkıcı geçmesi de cabası diyebiliriz ve boş vakitlerde izlenebilecek bir film olduğunu not olarak ekleyelim. Sizlerde film hakkında fikirleriniz bu konu altında yorum olarak belirtebilirsiniz.

1 yorum:

  1. Soğuk Deri filmini yakın zamanda izledim fena sayılmazdı fakat beklentimin altında çıktı ve özellikle de sonu çok saçma bitti.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..