Yarının Sınırında Hd Film İzle: Yaşa ve Öl Sonra Tekrar Et - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

20 Şubat 2019 Çarşamba

Yarının Sınırında Hd Film İzle: Yaşa ve Öl Sonra Tekrar Et

Yarının Sınırında Hd Film İzle: Yaşa ve Öl Sonra Tekrar Et - Kurgu Gücü

Yarının Sınırında izle, konusu nedir? Yarının Sınırında oyuncuları kimlerdir? Yönetmenliğini kim yapmıştır? Bilim kurgu filmleri ve aksiyon türünü içinde bulunduran orijinal adı Edge of Tomorrow olan Yarının Sınırında hakkındaki tüm detayları film incelemeleri adı altında sizin için ele aldık.



Yarının Sınırında filmi bizlere hd film izle kalitesiyle sunulurken bilim kurgu filmleri ve aksiyon türünü en iyi şekilde yansıttığını söyleyebiliriz. 6 Haziran 2014 tarihinde vizyona giren film, bizlere tam tamına 1 saat 53 dakikalık bir sinema keyfi sunuyor. Yönetmen koltuğunda Doug Liman'ın oturduğu film, Avustralya ve Abd ortak yapımı olarak çekilmiştir. Oyuncu kadrosunda Emily Blunt, Tom Cruise ve Bill Paxton gibi ünlü aktörlerin yer aldığı filmin senaryosunu John-Henry Butterworth, Christopher McQuarrie ve Jez Butterworth birlikte kaleme almıştır. Yapımcı kadrosu ise oldukça geniş olan filmin yapımcılığını Greg Silverman, Jason Hoffs, Erwin Stoff, Tom Lassally, Jon Berg, Gregory Jacobs ve Jeffrey Silver birlikte üstlenmiştir.



Yarının Sınırında Oyuncuları

Yarının Sınırında konusuna geçmeden önce sizlere Yarının Sınırında oyuncuları kimler ve hangi rollerde yer almışlar onlardan kısaca bahsedelim. Filmin başrolünde yakışıklı oyuncu Tom Cruise yer alıyor. Tom Cruise filmde Major Bill Cage rolünü canlandırmıştır. Rita Vrataski rolünü Emily Blunt, Master Sergeant Farell rolünü Bill Paxton, General Brigham rolünü Brendan Gleeson, Nance rolünü Charlotte Riley, Karen Lord rolünü Lara Pulver, Dr. Carter rolünü Noah Taylor ve son olarakta Skinner rolünü ise Jonas Armstrong canlandırmıştır.

İlginizi Çekebilir = Soğuk Deri (Cold Skin) Hd Film İzle: Bilim Kurgu Denize Yansımış

Yarının Sınırında Konusu
Yarının Sınırında Hd Film İzle: Yaşa ve Öl Sonra Tekrar Et - Kurgu Gücü
Yarının Sınırında konusu aslında kısaca bahsetmek gerekirse bir uzaylı birliği yakın gelecekte dünyayı ele geçirir ve bir çok şehri yok ederek dünyadaki milyonlarca insanı neredeyse ölüm noktasına getirir. İşte bütün konu bu durumu çözüp dünyayı uzaylılardan kurtarıp insan ırkını tekrar hayat mücadelesine sokmayı konu alıyor. Yarının Sınırında konusunu biraz daha detaylandıracak olursak, yakın bir gelecek Mimics adına sahip bir uzaylı birliği artık dünyayı ele geçirmiş ve neredeyse bütün büyük şehirleri yok etmiştir. Bunun beraberinde ise milyonlarca insan ölümle burun burunadır. Dünya üzerinde bulunan hiçbir askeri kuvvet onların silahlarının gücüne, hızlarına ve belki de bunlar içinde en önemlisi olan uzaylıların telepati yoluyla emir verme ve uygulama gücünü kesinlikle ulaşamazlar. Bunun üzerine dünyadaki askeri güçler bir karar alır ve dünya üzerindeki tüm ordular birleşirler. Çünkü tek çare bu olduğunu düşünürler.



Subay olan Bill Cage yani başrolümüz Tom Cruise, daha önce bu savaşların hiçbirine katılmamış ve bu göreve atılması üzerine belki de onun için tam bir intihar olarak görülmektedir. Tecrübesiz olması üzerine beklendiği gibi Subay Bill Cage, dakikalar içerisinde öldürülse de Bill için bu son değildir hatta yeni bir başlangıç olduğunu da söylemek mümkündür. Cage öldürülmesi üzerine hiç beklemediği sıradışı bir şekilde adeta cehennem denebilecek bir günde gözlerini açar. Uyandığında kendini çözülmesi zor bir durum içinde bulur. Bu durum şudur ki; Cage her seferinde tekrar ölür ve ölse de tekrar dirilir. Tekrar dirildiğinde ise aynı savaşı her seferinde yaşamak zorundadır. Tabi her ölümden sonra dirilmesinde Cage daha güçlü daha zeki biri olur ve Mimics uzaylı birliğinin üstesinden daha kolay gelebilecek hale gelir fakat Bill Cage'e verilen iş oldukça zor bir iştir. Dünya'daki insanlar için artık her şey Yarının Sınırında kalmıştır...

İlginizi Çekebilir = Interstellar (Yıldızlararası) İncelemesi: 2014 Yapımı Bilim Kurgu Filmi

Oldukça keyifle izleyeceğiniz Yarının Sınırında, biraz eski senelerde kalmış olsa da günümüzde hala filmi izleyenlerin olduğu hatta bir kere izleyenlerin daha sonra tekrar izlediği filmlerden bir tanesidir. Zaten Tom Cruise gibi kaliteli bir aktörün filmi olduğu içinde oldukça ön planda tutulmaktadır. Sizlerde film hakkında görüşlerinizi konumuzun altında yorum olarak belirtebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Tekrar tekrar izleyip sıkılmadığım filmlerden biri.. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Tekrar tekrar izleyip sıkılmadığım filmelrden biri.. Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..