Glass 2019 Hd Film İzle: Bruce Willis'den Bilim Kurgu Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

11 Şubat 2019 Pazartesi

Glass 2019 Hd Film İzle: Bruce Willis'den Bilim Kurgu Filmi

Glass 2019 Hd Film İzle: Bruce Willis'den Bilim Kurgu Filmi - Kurgu Gücü
Glass 2019 Hd Film İzle: Bruce Willis'den Bilim Kurgu Filmi

Glass 2019 herkesin Glass vizyon tarihi ne zaman diye kendi kendine sorduğu ve Glass konusu ne olduğunu merakla beklediği bilim kurgu filmleri türüne sahip bir filmdir. Glass izle yönetmeni kimdir? Glass oyuncuları kimlerdir? Glass IMDb puanı kaçtır? İşte Glass filmi hakkında tüm detaylar...



Glass filminin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen M. Night Shyamalan otururken bilim kurgu filmleri, gerilim ve fantastik türlerini en iyi şekilde film içinde yansıttıklarını söylemek mümkündür. 2019 Abd yapımı olan filmin IMDb'si ise 7.1 olması oldukça iyi bir film olduğunu bizlere sunmuş oluyor. 18 Ocak 2019'da vizyona giren film, tam tamına 2 saat 10 dakika sürerken beklenen kaliteyi sunmuş demek mümkün olacaktır. Glass başrollerinde James McAvoy ve Bruce Willis yer almasıyla da oldukça ilgi çekiyor diyebiliriz.


Glass filmi bizlere hd film izle kalitesinde sunulurken filmin senaryosunu yine yönetmen koltuğunda oturan M. Night Shyamalan yapmıştır. Yapımcılığında da yine boy gösteren M. Night Shyamalan'ın yanı sıra Ashwin Rajan, Jason Blum Marc Bienstock birlikte yapımcılığını üstlenmiştir.


Glass Oyuncuları

Sıra geldi Glass oyuncuları kimler ve hangi rolde yer aldığına.. Kevin Wendell Crumb, The Beast, Patricia, Dennis, Hedwig, Barry, Jade, Orwell, Heinrich ve No rolllerinde James McAvoy, David Dunn ile The Overseer rollerinde Bruce Willis, Casey Cooke rolünde Anya Taylor-Joy, Dr. Ellie Staple rolünde Sarah Paulson, Elijah Price / Mr Glass rolünde Samuel L. Jackson, Elijah's mother rolünde Charlayne Woodard, Joseph Dunn rolünde Spencer Treat Clark ve rol alırken Pierce rolünde ise Luke Kirby yer alıyor.

Glass 2019 Hd Film İzle: Bruce Willis'den Bilim Kurgu Filmi - Kurgu Gücü

Glass Konusu

Glass konusu, filmde oldukça güçlü ve zarar görmeme konusunda oldukça yetenekli olan David Dunn, Wendell Crumb'ın parçalanmış kişilikleri içinde bir tanesi olan ve en tehlikelisi olarakta ön planda olan The Beast'in peşine doğru bir yol alır. Bu kovalama esnasında kemiklerini narin oluşunu şeytani zekasıyla dengede tutan Mr. Glass da kendini göstermeye başlar. İşte bu iki adam Glass'ın bildiği sırların öneminin farkındadır ve oldukça kritik bir seviyededir.



Aynı psikiyatri kliğinde tedavi görmekte olan 3 kişi, oldukça birbirlerinden farklı karaktere sahiptirler fakat " Süper Kahraman Olduklarına İnanan İnsanlar " konusunda baya uzman olmuş bir psikiyatrın bakımında tedavi altına alınıyorlar. Tabi bu tür durumlara aykırı olan Crumb ile Mr. Glass bir araya gelince iş firara kadar gidiyor. Bu şeytani ikiliyi durdurabilecek olan 3. kişi ise Dunn'dır ve o da ikilinin firarının ardından firar ediyor ve ikilinin peşine düşerek gerilim dolu sahneler yaşatıyorlar.
İlginizi Çekebilir = Black Mirror Bandersnatch HD İzle: Dizi Uyarlaması Bilim Kurgu Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..