Cloverfield Paradoksu Hd Film İzle: En Uygun 2018 Bilim Kurgu Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

10 Şubat 2019 Pazar

Cloverfield Paradoksu Hd Film İzle: En Uygun 2018 Bilim Kurgu Filmleri

Cloverfield Paradoksu Hd Film İzle: En Uygun 2018 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü
Cloverfield Paradoksu Hd Film İzle: En Uygun 2018 Bilim Kurgu Filmleri
Cloverfield Paradoksu, 2018 senesinde hd film izle olarak vizyona giren bilim kurgu filmleri ve gerilim türünü içinde yaşatan Abd yapımı yabancı filmler kategorisinde yer alan bir filmdir. Peki Cloverfield Paradoksu'nun yönetmeni kimdir? Cloverfield Paradoksu'nun konusu nedir? Cloverfield Paradoksu'nun oyuncuları kimlerdir? Gelin şimdi film incelemeleri adı altında Cloverfield Paradoksu'nu inceleyelim.

Yönetmen koltuğunda Julius Onah'ın oturduğu film, 1 saat 42 dakika izlenme süresine sahiptir. Senaryosunu Doug Jung ile Oren Uziel'in birlikte yazdığı filmin yapımcılığını ise J. J. Abrams ile Lindsey Weber birlikte üstlenmiştir. Bilim kurgu filmleri türünü en iyi yansıtan filmler içinde yer alan Cloverfield Paradoksu Türkçe dublaj izle olarakta ülkemizde yayınlanmıştır.



Cloverfield Paradoksu Oyuncuları
Hamilton rolünde Gugu Mbatha-Raw, Kiel rolünde David Oyelowo, Schmidt rolünde Daniel Brühl, Monk rolünde John Ortiz, Mundy rolünde Chris O'Dowd, Volkov rolünde Aksel Hennie, Tam rolünde Ziyi Zhang ve son olarakta Jensen rolünde Elizabeth Debicki yer alıyor.


 Cloverfield Paradoksu Hd Film İzle: En Uygun 2018 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü

Cloverfield Paradoksu Konusu
Bilim insanları yeni bir enerji kaynağı bulmak için uzaya gidip orada çalışmalar yapmaktadır. Çünkü dünyanın en büyük sorunu enerjinin azlığıdır. Bu nedenle devletler birbiriyle adeta savaş veriyordu. Astronotlar yani bilim insanları da bu nedenle uzayda yeni enerji kaynağı bulma savaşı içine girmiştir. Fakat bilim insanları oldukça kötü bir şeye sebep olurlar. Uzay istasyonunda " Tandır Parçacığı " adıyla bilinen Higgs Bozonunu incelemeye çalışırlarken hiç bilmedikleri ve beklemedikleri bir şekilde dünyanın sonunu getirebilecek korkunç bir şeyi serbest bırakmışlardır. İşte serbest kalan bu şey, orada araştırma yapan tüm bilim insanlarının hayatını tehlike atmasının yanı sıra, gelecekte de yaşanacak olan olayların habercisi konumunda yer alıyor.



Belki soluk soluğa izleyeceğiniz bir olmasa da oldukça iyi sahnelerinin olduğunu söyleyebileceğimiz Cloverfield Paradoksu, izlenmeye değer bilim kurgu filmlerinden bir tanesidir. Filmi izledikten sonra yorumlarını konumuzun altında belirterek diğer izleyecek olan arkadaşlarımızın da bilgi edinmesini sağlayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..