Kabuktaki Hayalet Hd Film İzle: 2017 Bilim Kurgu Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Şubat 2019 Perşembe

Kabuktaki Hayalet Hd Film İzle: 2017 Bilim Kurgu Filmleri

Kabuktaki Hayalet Hd Film İzle: 2017 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü

Kabuktaki Hayalet oyuncuları kimler? Kabuktaki Hayalet konusu nedir? Yönetmeni kimdir? Scarlett Johansson filmlerinden olan ve orijinal adı Ghost in The Shell, bilim kurgu filmleri türünde yer alan hd film izle imkanıyla Türkçe dublaj izle olarak sunulan bir filmdir. Şimdi gelin sizlere Kabuktaki Hayalet Türkçe dublaj izle hakkında tüm detayları film incelemeleri adı altında sunalım.


Vizyon tarihi 31 Mart 2017 olan Kabuktaki Hayalet izle, tam tamına 1 saat 47 dakikalık bir süreye sahiptir. Yönetmen koltuğunda Rupert Sanders'ın oturduğu Ghost in the Shell, oyuncu kadrosunda güzeller güzeli Scarlett Johansson yer alıyor. Abd yapımı olan film bilim kurgu filmleri türünün yanı sıra aksiyon türünü de oldukça iyi işlemiş durumda. Kabuktaki Hayalet izle senaryosunu ise Ehren Kruger, Jamie Moss ve William Wheeler birlikte kaleme almıştır. Filmin yapımcılığını ise Michael Costigan, Avi Arad, Steven Paul ve Ari Arad birlikte üstlenmiştir.



Kabuktaki Hayalet Oyuncuları

Kabuktaki Hayalet oyuncuları arasında filmin başrolü olan Binbaşı karakterini Scarlett Johansson canlandırmıştır. Batou rolünü Pilou Asbæk, Daisuke Aramaki rolünü Takeshi Kitano, Dr. Ouelet rolünü Juliette Binoche, Kuze rolünü Michael Pitt, Togusa rolünü Chin Han, Ladriya rolünü Danusia Samal ve son olarakta Ishikawa rolünü Lasarus Ratuere canlandırıyor.


Kabuktaki Hayalet Konusu
Kabuktaki Hayalet Hd Film İzle: 2017 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü
1995 yapımı ünlü animasyon filmi olan Ghost in the Shell live action adlı Mamoru Oshii imzalı filmin uyarlaması olan Kabuktaki Hayatlet konusu ise kısaca özel görev gücünde bulunan ve özel operasyonlarda benzersiz insan ile sayborg hibritinin hikayesini konu edinmiştir. Binbaşı, oldukça büyük bir kaza geçirir ve o kazandan kurtulmuş bir kadındır. Kurtarılan bu kadın, geçmişine dair hiçbir şeyi hatırlamamaktadır. Tek bildiği ise bir ameliyat masasını üzerinde uyandığıdır. Uyandığında ise karşısındaki doktor ona kurtarıldığı söyler. Her ne kadar Binbaşı kurtarılmış olsa da vücudu kurtarılamamıştır.



Bu nedenle güzel kadına dünyada yer alan en tehlikeli suçlar ile mücadele etmesi adına muhteşem kusursuz bir asker vücudu yapılır. Artık Terörizm insanların zihinlerine kadar girmeye başlayarak onları kontrol etmeye kadar gelmiştir. İşte genç kadına yapılan yeni vücut ile tam bir asker olmuş ve bu yeni gelişen Terörizm suçuyla mücadele edecektir. Tabi ortada bir gerçek vardır. Tam yeni bir düşman ile yüz yüze gelmeye hazırlanan genç kadın bir de ne öğrensin; kendisine yalan atıldığı ve hayatının kurtarılmadığı hatta çalındığı konusunu öğrenir. Artık genç kadının başka amaçları hedefleri de vardır. Kendisine bunu kimin yaptığını öğrenmek ve aynı şeyi bir başkasına da yapmasını engellemektir.


Scarlett Johansson filmleri genelde kaliteli oluyor. Zaten bu güzel yıldızı izlemek oldukça keyif veriyor. Kabuktaki Hayalet izle filmi de oldukça aksiyon dolu ve bir o kadar da bilim kurgu filmleri türünü çok iyi işlemiştir. Sizlerde fikirlerinizi konumuz altında yorum olarak belirtebilirsiniz.

1 yorum:

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..