At First Light Hd Film İzle: 2018 Bilim Kurgu Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Mart 2019 Cuma

At First Light Hd Film İzle: 2018 Bilim Kurgu Filmleri

At First Light Hd Film İzle: 2018 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü
At First Light Hd Film İzle: 2018 Bilim Kurgu Filmleri
At First Light konusu nedir? At First Light oyuncuları kimlerdir? yönetmenliğini kim yapmıştır? ne zaman vizyona girmiştir? At First Light izle hakkında tüm detayları film incelemeleri adı altında sizler için inceleyeceğiz. Bilim kurgu filmleri türünde yer alan At First Light, ayrıca gerilim türünü de en son safhada işlemiş dememiz doğru olacaktır.




2018 filmlerinden bir tanesi olan At First Light Türkçe dublaj izle olarak değilde Türkçe altyazı olarak izlemeniz daha iyi olacaktır. Yabancı filmler kategorisinde yer alan At First Light, 5.7 IMDb puanına sahiptir. 1 saat 30 dakika süren filmin yönetmen koltuğunda Jason Stone otururken Senaryosunu da yönetmenliğini yapan Jason Stone kaleme almıştır. Kanada ülkesinde çekilen filmin yapımcılığını ise Michael Baker ile Chris Ferguson birlikte üstlenmiştir.

İlginizi Çekebilir = Kabuktaki Hayalet Hd Film İzle: 2017 Bilim Kurgu Filmleri

At First Light Oyuncuları

At First Light oyuncuları hakkında bilgi verecek olursak, Stefanie Scott, Kate Burton, Said Taghmaoui, Josh Cruddas, Sean Devine, Tony Hart, Kristin Booth, Heiko Effenberger, John Koensgen ve son olarak Theodore Pellerin filmde rol almıştır.


At First Light Konusu
At First Light Hd Film İzle: 2018 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü
At First Light konusu kısaca anlatacak olursak; Alex adındaki lise öğrencisinin başına gelen olayları konu alıyor. Alex her lise çağındaki çocuk gibi bir hayat sürdürmektedir. Fakat günlerden bir gün hiç beklemediği bir şekilde gizemli bir ışığa maruz kalır. Bu ışığa maruz kalmasının ardından Alex'in hayatı başlı başına oldukça büyük bir değişime uğrar. Bu değişimler Alex'in hem süper hem de tehlikeli yetenekler kazanmasına neden olmuştur. Tabi Alex bu durumda ne yapacağını bilmez ve bu konu hakkında kiminle konuşacağını da bilmez ama soluğu eski mahallesinde bulunan Sean'ın yanında alır. Her ne kadar Sean'ın yanına gitse de Alex'in bu durumunu yetkililer fark eder ve Alex'in peşine düşer..



At First Light aslında ufak yaştaki çocukların başrolde olması sizleri belki de küçük izleyici kitlesi için çekilmiş bir film gibi düşündürse de herkesin izleyebileceği filmlerden bir tanesi olduğunu söylememiz doğru olacaktır. Sizlerde filmi izledikten sonra film hakkındaki düşüncelerinizi konumuz altında bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = Snowpiercer (Kar Küreyici): 2013 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Harikası

1 yorum:

  1. Pek hoşuma gitmedi ama fena sayılmaz küçük yaşlardaki kişiler için ideal

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..