Dünyanın Merkezine Yolculuk Hd Film İzle | Bilim Kurgu Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

4 Mart 2019 Pazartesi

Dünyanın Merkezine Yolculuk Hd Film İzle | Bilim Kurgu Filmleri

Dünyanın Merkezine Yolculuk Hd Film İzle | Bilim Kurgu Filmleri | Kurgu Gücü

Dünyanın Merkezine Yolculuk konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Yönetmenliğini kim yapmıştır? Ne zaman vizyona girmiştir? Dünyanın Merkezine Yolculuk orijinal adıyla Journey to the Center of the Earth, hd film izle imkanı ile sunulan 2008 tarihli bir filmdir. Bilim kurgu filmleri türünde olan Dünyanın Merkezine Yolculuk Türkçe dublaj izle, hakkında tüm detayları film incelemeleri adı altında sizler için ele aldık.



Dünyanın Merkezine Yolculuk, 18 Temmuz 2008 tarihinde vizyona giren ve 1 saat 32 dakikalık fantastik macerayı bizlere yaşatan bir filmdir. Yönetmen koltuğunda Eric Brevig oturuyor. Abd yapımı bilim kurgu filmleri türünde olan Dünyanın Merkezine Yolculuk filmin senaryosunu Mark Levin, Jenniffer Flackett ve Michael D. Weiss birlikte kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Beau Flynn üstlenmiştir.



Dünyanın Merkezine Yolculuk Oyuncuları

Dünyanın Merkezine Yolculuk oyuncuları arasında oldukça yakışıklılığı ile tanınan ve Mumya film serilerinde de yer alan Brendan Fraser başrolde yer alıyor. Brendan Fraser filmde Trevor rolünü canlandırıyor. Sean yani Trevor'un yeğeni rolünü Josh Hutcherson, Hannah rolünü Anita Briem, Profesör Alan Kitzens rolünü Seth Meyers, Girl with chewing gum rolünü Kaniehtiio Horn, Elizabeth Anderson rolünü Jane Wheeler ve son olarak Old Man rolünü ise Frank Fontaine canlandırıyor.


Dünyanın Merkezine Yolculuk Konusu
Dünyanın Merkezine Yolculuk Hd Film İzle | Bilim Kurgu Filmleri | Kurgu Gücü
Dünyanın Merkezine Yolculuk konusu, Profesör olan Trevor Anderson bir araştırma yapmaktadır. Ayın 29'u olduğunda Elizabeth'in oğlu Sean yani Trevor'un yeğeni Trevor'da kalacağını son anda hatırlar. Bunun üzerine evi berbat haldeyken toparlamaya çalışsa da Elizabeht artık Trevor'un evine gelmiştir. Evin halini göre Elizabeht, Sean'in geleceğini unuttun dimi der ve Sean'i amcasına bırakarak Kanada yolunu tutar. Elizabeth yola çıkmadan önce ise Trevor'a eşi Max'ın bazı eşyalarını kutu içinde verir. Trevor hem Sean ile sohbet ederken hemde kutu içindeki eşyaları inceler. Kutuyu incelerken içinde Dünyanın Merkezine Yolculuk adındaki bir kitap ve bu kitabı oldukça beğendiğini Sean'e söyler.



Kitabın içini incelerken Max'in kitap içerisinde notlar aldığının farkına varır ve hemen Sean'i de alıp laboratuvara giderler. Orada bir şeyin farkına varırlar ve bu doğrultuda kendilerini İzlanda yolunda bulurlar. İzlanda'ya vardıklarında bir enstitü bulmaya çalışırlarken kaybolduklarını düşünseler de orayı bulurlar ve çok sevinirler. Kapıyı vurduklarında karşılarına bir kadın çıkar ve aradıkları adamın 3 kış önce öldüğünü söyler. Fakat kitaptaki bilgileri Hannah gösterince, Trevor ve Sean, Hannah'ın rehberliğinde yolculuğa başlarlar. Bu yolculukta bir dağ tırmanışı yaparlarken ikisi birden çukura düşer ve düştükleri o çukurda gördüklerine inanamazlar. Çünkü orada bambaşka bir dünya vardır. Bakalım Max'in notlarından belirtiği şeylerin sırlarını çözebilecekler mi? Film Jules Verne'in Dünyanın Merkezine Yolculuk adlı kitabından uyarlanmıştır.

İlginizi Çekebilir = Snowpiercer (Kar Küreyici): 2013 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Harikası

Dünyanın Merkezi Yolculuk, 2008 senesinde çekilen bir film olmasına rağmen Jules Verne'in kitabından uyarlandığı için günümüzde de hala ilgiyle izlenen filmlerden bir tanesidir. Filmi izleyen biri olarak oldukça çok sevdiğimi söyleyebilirim. Sizlerde film hakkında görüşlerinizi konumuz altında yorum olarak belirtebilirsiniz.

1 yorum:

  1. Oldukça eski bir film ama izlenebilir kaliteli bir film

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..