Tükeniş Hd Film İzle: 2018 Bilim Kurgu Filmleri Extinction - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

6 Mart 2019 Çarşamba

Tükeniş Hd Film İzle: 2018 Bilim Kurgu Filmleri Extinction

Tükeniş Hd Film İzle: 2018 Bilim Kurgu Filmleri Extinction - Kurgu Gücü

Tükeniş oyuncuları kimler? Tükeniş konusu nedir? yönetmenliğini kim yapmıştır? ne zaman vizyona girmiştir? Bilim kurgu filmleri türünde olan Tükeniş izle orijinal adıyla Extinction, hd film izle imkanıyla bizlere sunuldu. Tükeniş Türkçe dublaj izle hakkında tüm detayları film incelemeleri adı altında sizler için işledik.



Tükeniş filmi 27 Temmuz 2018 tarihinde vizyona girerek filmi izleyecek olan kitlesinin karşısına çıkmış oldu. 1 saat 35 dakikalık bir bilim kurgu şöleni yaşatan filmin yönetmen koltuğunda Hounds of Love, Bush Basher ve Something Fishy gibi filmlerinde koltuğunda boy göstermiş Ben Young oturuyor. Abd yapımı bilim kurgu filmlerinden olan Tükeniş filminin senaryosunun hazırlıklarını Spenser Cohen ve Brad Kane birlikte hazırlarken son halini ise Eric Heisserer kaleme alırken yapımcılığını ise Nathan Kahane, Todd Lieberman ve David Hoberman birlikte üstlenmiştir.




Tükeniş Oyuncuları
Tükeniş oyuncuları, Peter rolünü Michael Pena, Alice rolünü Lizzy Caplan, Miles rolünü Israel Broussard, Chris rolünü Tom Riley, David rolünü Mike Colter, Samantha rolünü Emma Booth, Lucy rolünü Erica Tremblay ve son olarak Ray rolünü ise Lex Shrapnel canlandırıyor.

İlginizi Çekebilir = Dünyanın Merkezine Yolculuk Hd Film İzle | Bilim Kurgu Filmleri

Tükeniş Konusu
Tükeniş Hd Film İzle: 2018 Bilim Kurgu Filmleri Extinction - Kurgu Gücü
Tükeniş konusu kısaca bir babanın en büyük kabusu ile yüzyüze gelmek zorunda olmasını konu almıştır. Peter adındaki bir aile babasının en büyük korkularından ve hatta kabus olarak gördüğü olaylardan bir tanesi de uzaylıların dünyayı istila edecek olmasıdır. Peter bu tür olayları rüyalarında gördüğü içinde bunun stresi iyice onu bunaltmıştır. Rüyaların sıklaşmaya başladığı bir gün rüyaları gerçek olur ve Peter artık en büyük kabusu olan uzaylı istilası ile yüzleşmek zorundadır. Dünya dışı bir gücün dünyayı imha etmek üzeri olduğu anlaşılınca Peter ailesi ile hayatta kalmak için savaşır. Tabi bu durumda Peter onları koruyor fakat bilinmeyen bir güç olduğunun farkına varır. Tükeniş mi değil mi bilinmez ama bakalım Peter ve ailesi durumun farkına varıp uzaylı istilasından kurtulabilecek mi?



Filmi izlemek istiyorum fakat emin değilim zaman kaybımı diyecek olursanız; kendi fikrimce bir bilim kurgu filmleri sever olarak benim beğendiğim ve zaman kaybı olmadığını düşündüğüm doğal ve oldukça kaliteli oyunculardan oluşan bir yapım olduğunu söyleyebilirim. Sizlerde film hakkında yorumlarınızı konumuzun altına yorum olarak belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = Captive State 2019 Hd Film İzle: Esir Devletin Bilim Kurgu Şekli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..