Gemini Man Hd Film İzle: Will Smith 2019 Bilim Kurgu Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

8 Mart 2019 Cuma

Gemini Man Hd Film İzle: Will Smith 2019 Bilim Kurgu Filmleri

Gemini Man Hd Film İzle: Will Smith 2019 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü

Gemini Man Hd Film İzle: Will Smith 2019 Bilim Kurgu Filmleri

Gemini Man konusu nedir? Gemini Man oyuncuları kimlerdir? Ne zaman vizyona girecek? Yönetmeni kimdir? Will Smith'in 2019 bilim kurgu filmlerinden bir tanesi olan hd film izle imkanı ile sunulacak olan Gemini Man Türkçe dublaj izle olarakta izlemenize olanacak sağlanacak. Gemini Man hakkında diğer tüm detayları film incelemeleri adı altında sizler için ele aldık..


Gemini Man, 2019 Abd yapımı bir bilim kurgu filmidir ve 11 Ekim 2019 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Ben Efsaneyim, Aşk Doktoru, Kurtuluş Günü, Hancock, Çılgın İkili filmleri, Siyah Giyen Adamlar gibi filmlerinde başrolünde yer alan Will Smith bu filmde de başrol alıyor. Gemini Man yönetmen koltuğunda ise Kaplan ve Erderha ile Pi'nin Yaşamı adlı filmlerinde başında yer alan Ang Lee oturuyor. Senaryosunu David Benioff'un kaleme aldığı Gemini Man filminin yapımcılığını ise Jeryy Bruckheimer üstlenmiştir.



Gemini Man Filmi Oyuncuları

En çok tanınan ve kaliteli filmlerinde başrolünde yer alan Will Smith bulunuyor ve Henry/Junior rolünü canlandırıyor. Will Smith'e yani Henry/Junior'a Danny rolünde Mary Elizabetc Winstead eşlik ediyor. Clay Verris rolünü Clive Owen, Baron rolünü Benedict Wong, Lassiter rolünü Linda Emond ve son olarak Patterson rolünü ise Ralph Brown canlandırıyor.

İlginizi Çekebilir = Türkiye'nin Gelmiş Geçmiş En Komik Adamı Kemal Sunal'ın Filmleri

Gemini Man Filmi Konusu

Gemini Man Hd Film İzle: Will Smith 2019 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü
Gemini Man Hd Film İzle: Will Smith 2019 Bilim Kurgu Filmleri
Gemini Man konusu, bir kiralık katilin yaşlanmaya başlaması ve artık bu işlerden kurtulmaya çalışmasını konu edinmiştir. Yaşı oldukça ilerleyen bir kiralık katil, artık bu işler kurtulmak istemektedir. Her ne kadar kendini bu iş için kurtarmaya çalışsa da kendini adeta bir savaşın içine dalıvermiş olarak bulur. Bu savaştığı kişi ise kendisinden tam tamına 25 yaş daha genç klonudur ve ondan daha çok genç ve dirençlidir.



İşin içinde Will Smith olur da bu film izlenmez mi demeden duramayacağım. Taa eski senelerden bu yani her filmiyle kaliteli işler çıkartan Will Smit, bu filmde de konusuna bakılacak olursa muhteşem bir film izletmeye hazırlıyor bizleri. Bir de işin içinde güzellik abidesi Mary Elizabetc Winstead olunca tadından yenmeyecek diyebilir. Gemini Man filmini herkes kadar bizde merakla bekliyoruz. Sizlerde beklentilerinizi ve fikirlerinizi konumuz altında yorum olarak belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = Dwayne Johnson Filmleri İçinde Mutlaka İzlenmesi Gereken 10 Film

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..