Yıldızlara Doğru Hd Film İzle: Brad Pitt 2019 Bilim Kurgu Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

9 Mart 2019 Cumartesi

Yıldızlara Doğru Hd Film İzle: Brad Pitt 2019 Bilim Kurgu Filmleri

Yıldızlara Doğru Hd Film İzle: Brad Pitt 2019 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü

Yıldızlara Doğru oyuncuları kimlerdir? Yıldızlara Doğru konusu nedir? Ne zaman vizyona girecek? Yönetmeni kimdir? Brad Pitt'in başrol aldığı Yıldızlara Doğru orijinal adıyla Ad Astra izle, 2019 bilim kurgu filmleri türünde yer almaktadır. Bizlere hd film izle imkanı ile sunulan Yıldızlara Doğru hakkında tüm detayları film incelemeleri adı altında sizler için ele aldık.



Yıldızlara Doğru Türkçe dublaj izle, 24 Mayıs 2019 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Brad Pitt'in başrol oynadığı bilim kurgu filmleri türünde olan Yıldızlara Doğru, Abd yapımı bir film olmasıyla da dikkat çekiyor. Filmin yönetmen koltuğunda James Gray otururken kurgu tasarımını ise Lee Haugen ile Lee Haugen birlikte yapmıştır. Filmin senaryosunu ise Ethan Gross ve yönetmenliğini de yapan James Gray birlikte kaleme almıştır. Yapımcılığını ise filmin başrolünde yer alan Brad Pitt, yönetmen koltuğunda yer alan James Gray, Jeremy Kleiner, Anthony Katagas, Dede Gardner ve Rodrigo Teixeira birlikte üstlenmiştir.



Yıldızlara Doğru Oyuncuları

Yıldızlara Doğru oyuncuları dendiğinde ilk göze çarpan oyuncu muhtemelen tüm dünyanın tanıdığı yakışıklı aktör Brad Pitt olur. Brad Pitt filmde Roy McBride rolünü canlandırıyor. Onun yanı sıra Tommy Lee Jones, güzel yıldız Ruth Negga, Donald Sutherland, Jamie Kennedy, Kimberly Elise, Loren Dean, Daniel Sauli, Anne McDaniels, John Finn, Vivian Fleming-Alvarez, Ran Wei, Kimmy Shields, Elisa Perry, Nicholas Walker, Afsheen Olyaie, Bayardo de Murguia ve Mallory Low filmde rol almışlardır.

İlginizi Çekebilir = Yarının Sınırında Hd Film İzle: Yaşa ve Öl Sonra Tekrar Et

Yıldızlara Doğru Konusu

Yıldızlara Doğru konusu, Asker bir mühendisin tam tamına 20 yıl önce uzayda hayat aramak için gittiği görev sonrasında kaybolan babasını galaksi üzerinde aramaya başlaması sonrasında başına gelen olayları konu edinen bir filmdir.



2019 senesi gerçekten bilim kurgu harikası bir sene olacağa benziyor. Bir çok ünlü aktör bilim kurgu filmlerini 2019 senesine saklamış gibi duruyor. Yıldızlara Doğru filmi de oldukça kaliteli bir film olacağa benziyor ve Brad Pitt hayranları filmi izlemek için sabırsızlık içinde bir bekleyişe doğru gidiyor.

İlginizi Çekebilir = Morgan Film İzle: Bilim Kurgu Filmlerinin Yapay Zeka Çalışması

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..