Göçebe Filmi Hd Film İzle: The Host Bilim Kurgu Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

17 Mart 2019 Pazar

Göçebe Filmi Hd Film İzle: The Host Bilim Kurgu Filmleri

Göçebe Filmi Hd Film İzle: The Host Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü
Göçebe Filmi Hd Film İzle: The Host Bilim Kurgu Filmleri
Göçebe orijinal adıyla The Host konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Ne zaman vizyona girmiştir? Göçebe filmi bilim kurgu filmleri türünde yer alan hd film izle imkanıyla sunulan bir filmdir. Göçebe filminin yönetmeni kimdir? Göçebe hakkında tüm detayları film incelemeleri adı altında sizler için derledik..


Göçebe filmi 29 Mart 2013 tarihinde vizyona girmiş olup tam tamına 2 saat 6 dakikalık bir süreye sahiptir. Normalde uzun filmlerin sıkıcı olduğu düşünülse de bu film gerçekten sıkılmadan izleyebileceğiniz türden bir film diyebiliriz. Göçebe Türkçe dublaj izle yönetmen koltuğunda Andrew Niccol otururken senaryosunu ise yine Andrew Niccol kaleme almıştır. Abd yapımı bir film olan Göçebe, romantik, aksiyon türlerini de içinde barındırmasının yanı sıra ağırlık olarak bilim kurgu filmleri türünde işlenmiştir. Filmin yapımcılığını ise Thomas Tannenberger, Nick Wechsler, Christal Wolgamott, Paula Mae Schwartz, Stephenie Meyer ve Steve Schwartz birlikte üstlenmiştir.

Göçebe Film Oyuncuları


Göçebe film oyuncularından başrolde yer alan Melanie/Gaby rolünü Saoirse Ronan, Jared rolünü Max Irons, Ian rolünü Jake Abel, The Seeker rolünü Diane Kruger, Jeb rolünü William Hurt, Jamie Stryder rolünü Chandler Canterbury, Maggie rolünü Frances Fisher ve son olarak Kyle O'shea rolünü ise Boyd Holbrook canlandırmıştır.

Bakınız = Scarlett Johansson Filmleri: Güzelliğiyle Büyüleyen Ünlü Yıldızın 15 Filmi

Göçebe Film Konusu


Göçebe film konusu ise ne olduğu bilinmeyen bir düşman insan hafızasını silip insanlığın sonunu getirmeye çalışmaktadır. İnsanların bedenleri hiçbir şekilde zarar vermeden ruh ve bilinçlerini ele geçirmeyi başaran ve Wanderer adı verilen bir uzaylı türü her ne kadar insanlığın sonunu getirecek gibi olsa da dünyaya da barışı getirmiştir. Tabi işin odak noktası istilanın sonrasında zihni, ruhu ve bedeni ele geçirilmemiş olan bir grup insan da ruh ve bedenlerinin ele geçirilmemesi için çaba göstererek yaşamaya çalışırlar.



Melanie Stryder (Saoirse Ronan) ruhu ve zihni ele geçirilmemiş olan kişilerden bir tanesidir. Jared adında bir gençte hala insandır ve Melanie ile karşılaşır sonrasında bu ikili aşık olurlar. Tabi her ne kadar kaçmaya çalışsalar da güvenli bir bölgede olmadıkları için Melanie beklenmedik bir şekilde yakalanır ve uzaylı istilacılarının eline geçer. Uzaylılar artık Melanie'nin de ruh ve zihnini ele geçirmiştir. Uzaylılar Melanie'nin gücü ve iradesiyle ele geçiremedikleri diğer insanların yerini tespit etmek isteseler de acaba Melanie'yi gerçekten ele geçirmeyi başarabilmişler midir?

Bakınız = Bilim Kurgu: Jurassic Park 5 Yıkılmış Krallık 2018 Film İncelemesi

Göçebe izle gerçekten hiç sıkılmadan izleyeceğiniz muhteşem filmlerden bir tanesidir. Ben bundan yaklaşık 4 sene önce falan izlemiştim bu filmi ve hala da hafızamda güzel bir yeri var. Hatta bu yazımdan sonra tekrardan filmi izlemeyi düşünüyorum. Sizlerde Göçebe filmi hakkında görüşlerinizi bu konu altında yorum olarak yazabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Zebun Film İncelemesi: 2020 Türk Korku Filmi
2- Quarantine Pillow Challenge Akımı Yayılmaya Devam Ediyor
3- Dünyanın Son Günleri - Los Ultimos Dias Film İncelemesi

1 yorum:

  1. Göçebe filminin uzunluğuna bakmayın hiç sıkılmadan size izlettireceğinden emin olabilirsiniz. Şahsen ben hiç sıkılmadan izledim

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..